אין כמו

אין כמו

מנת חוצפא טובה להניע את הגלגלים קדימה באחד מן הימים נכנסתי לאתר שיש קישורים לאתרי חיפוש חלק מהם היה הג´ואייש ג´אן ואחד מן הקישורים היה ספר טלפונים בארה"ב ואני כצבר מצוי מלא בחוצפא (אני יודע ואני בלי בושה)שלחתי אימילים והיום קיבלתי תשובה כ
ורעם ביום בהיר ומצאתי את בן דוד שלא היה ידוע גורלו כולם היו בטוחים שהוא נרצח בשואה ... והיום קיבלתי מכתב מהנכד שלו שחי בנ"י אז אני רץ אץ לטלפן
לכל המשפוחה שנמצא הבן האובד ונכד שולח לי כמה חלקים חסרים בעץ (אבל עדיין כמו תמיד יהיה חסר) אני אעדכן אותכם ותודה על כל העזרה בעבר בהווה ובעתיד ורבותי אל תשכו קצת חוצפא זה עוזר ואם עושים לכם בעיות תגידו שאני שלחתי אותכם

../images/Emo45.gif כל הכבוד../images/Emo70.gif

אנחנו שוב על הגל הנכון, כנראה... נראה לי שסיכום חודש ינואר יהיה מלא בהצלחות...
ארנון

כוכה

New member
הסיפור שלך מאד ריגש אותי

למצוא לאחר 60 שנה מישהו שנחשב כקורבן השואה..... נדמה לי שלזה עוד לא הגענו. לוחצת ידך!!!

תודה תודה

זה היה במזל לכן אני מהיום אני מאמץ את האימרה של הSIS הבריטים תעיז תצליח

שרי סילבר

Active member
מסכימה איתך בהחלט... החלטתי שאני בשלה להתחיל להפיץ מכתבים אל הברד"שים בארה"ב (יש למעלה מ-80!). התחלתי במלאכה, וגם אם רבים לא יענו, אני בטוחה שיהיו כמה צדיקים בסדום. ואכן, להפתעתי, קיבלתי מכתב ממישהי, שבעלה היה ברד"ש. היא לא ידעה פרטים רבים, אך נדבה מה שידעה, וכתבה מכתב אוהד ונחמד. זה מעודד לחשוב, שהיא מן הסתם לא תהיה היחידה. לכן אני מאד מבינה את העניין של החוצפה המנומסת הזו, אין ברירה, מוכרחים להעיז! בהצלחה ושרק ימשיך לך ככה.

שרה המל

New member
זה באמת מרגש, ונותן חומר למחשבה.

במשפחתנו יש המון נספים בשואה. האם ייתכן שמישהו מהם נשאר, בעצם, בחיים? קשה לי להאמין, אבל אולי שווה להתחיל לבדוק יותר ברצינות.שרה

שרי סילבר

Active member
בהחלט לבדוק ולא לוותר מנסיון. רק במקרה גיליתי שבן-הדוד של סבתי שרד, וחי בוינה עד מותו בשנת 1977. למרבה הצער, סבתא כנראה לא ידעה, והיא נפטרה אחריו. והעצוב שיש עוד כמה שמות שאני מנסה לקשר כעת. אחד שנספה ב-1940, אבל אשתו נפטרה בשנת 1990 ובנו בשנת 1992! וכשאמצא איך בדיוק הם קשורים, תהיה תחושת פספוס נוראה. אם הייתי מתחילה את המסע הזה מוקדם יותר, היה אולי עם מי לדבר בוינה...

כל הכבוד אייל../images/Emo24.gif

ובכלל שתדעו שבעיניני גניאולוגיה זאת מיצווה לא להתביש,רק עם פלפליות וטוב טעם נשיג את המידע.... שלך חנה גונן

תודה תודה

שלחתי עוד כמה אי מיילים היום וזה ידוע שזה אגוירסה מיצווה להיות עם הרבה חוצפא אם אתה רוצה לללמוד עליך לדרוש אותו ....

למעלה