אין כמו רומח הדרקון!

maytai

New member
אין כמו רומח הדרקון!

רק רציתי להגיד שאין כמו רומח הדרקון ואני מחוברת לדמויות המדהימות האלה כבר 10 שנים לפחות (מכיתה ו´) ואני לא מסוגלת לקרוא שום דבר אחר!!! מי שמרגיש כמוני מוזמן להגיב...

just Tanyush

New member
מסכימה ב100%

גם אני לא ממש יכולה לקרוא שום דבר אחר נראה לי שקראתי את כל הספרים מינימום 50 פעם. והורדתי את כל הספרים שיכולתי למצוא מהסדרה. אני גם מנסה להכריח את חברה שלי לקרוא אבל לוקח לה בערך שנה לקרוא עמוד אז יש לי הרבה עובדה... wish me luck....

תודה לך טניוש!

אני מאוד שמחה שמישהו מסכים איתי ! בקושי מצאתי אנשים לדבר איתם על הדמויות וזה, עד שגיליתי את הפורום כאן.... מי הדמות החביבה עליך?

just Tanyush

New member
במיוחד במיוחד רייסטלין אבל

אני מחבבת גם את גדיל ופיזבן. ומי הדמות שלך?

La Gamba

New member
ספויילר נשמות (2 הדמויות ששורדות)

שתי הדמויות מהחבורה העיקרית שבעצם שורדות, הם שתי הדמויות הכי פופולריות בכל רומח הדרקון. רייסטלין וגדילן. כמובן ששניהןם מתות בסוף הספר.

La Gamba

New member
ברור לך שכרגע

הבהרת לי שאינך יודעת מה זה ספויילר, יש סיכונים מסויימים שלוקחים כשקוראים ספויילר. תזכרי, הספר שאני קורא, מתרחש כ50 שנה אחרי מלחמת הרומח.

just Tanyush

New member
אני יודעת מה זה ספוילר

ואני יודעת מה הסיכונים. פשוט היו לי תקוות שרייסטלין יחזור ואתה היית זה שאמר לי שהוא לא אז הייתי באבל כבד!. אם אני קוראת ספוילר שאני לא אוהבת אז זאת תמיד התגובה שלי.(אני בן אדם מוזר אז אל תשים לב).

טוב, אז הדמויות שלי..

פעם מאוד אהבתי את תניס...הוא בדיוק טיפוס "הגבר" בשבילי
אבל לאט לאט יצא לי להכיר יותר את רייסט - מצד אחד, הוא מסתורי ותחמן, מצד שני...טוב, זה קצת מורכב. בגלל זה אבל יש כל כך הרבה סיפורים עליו. אני גם מחבבת מאוד את גדיל ופיזבן, אבל במיוחד את מערכת היחסים בין גדיל לחלמיש - פשוט מתוק! אז אני חושבת שבגדול כולם משלימים את כולם בדרך זו או אחרת. כל כך כאב לי כל פעם שמישהו מת. זה כאילו הכל הולך ודועך לאט לאט. לא איכות הסיפורים, אבל זה לא מה שהיה פעם מבחינת החבורה... מבינה אותי? אבל בהחלט - אני מכורה לסדרה הזו. רק לספרים של הייז והיקמן, וגם לשישית המפגשים...

just Tanyush

New member
אני מבינה אותך טוב מאד

על כל דמות שמתה בכיתי (ושלא תחשבי שאני מהאנשים הרגשנים האלה שבוכים על כל דבר, לפני הספרים האלה בכיתי רק ב-2 סרטים, בכל החיים שלי!). כן זה ממש מוזר שרובם מתו ויש כזאת ריקנות (אני לא יכולה להסביר את זה). גם אני אוהבת את היחסים בין גדיל לחלמיש(איזה חמוד הם רבים!), בעצם אני אוהבת את היחסים של גדיל עם כולם כי הוא כזה תמים ומתוק. טוב, תניס הוא לא ממש הטיפוס שלי ( אם כל הכבוד אליך לא הייתי רוצה שה"גבר" שלי חצי שנה יתייסר וינסה להחליט עם מי להיות). את יודעת שאחרי הפעם הראשונה שקראתי את הספרים שבועיים כל מה שחשבתי עליו היה רומח הדרקון אפילו חלמתי על הספרים בלי הפסקה.(אין לך מושג כמה השתגעתי מהסיום של דרקוני שחר האביב עד שחברה שלי בטעות מצאה את האגדות על התאומים) נ.ב: אני מקווה שלא נעלבת בגלל מה שרשמתי על תניס.

אני מסכימה איתך בנוגע לתניס!

בכל מה שנוגע לתניס - אני מסכימה איתך! הוא קצת בעייתי בנושא. מאוד הציק לי שלמרות שהוא עם לאורנה בסוף (מן הסתם), הוא עדיין חושב על קיט לפעמים, ואני חושבת שזה בגלל שהיא מאתגרת אותו, ומה שנקרא באנגלית (יש לך מילה יותר טובה בעברית?) - teasing him - וזה מה שחסר בלאורנה, שעד כמה שהיא יפה, אין בה מבחינת תניס, לדעתי, את הלהט והשובבות של קיטיארה. אבל יש בו משהו כל כך מסתורי ואפל, שבהתחלה זה מאוד משך אותי. הבעיה היא, שבספרים בהם הוא כהבר יותר מבוגר, הוא איבד מעט מקסמו בעיניי... (קראת את "second generation"?) את יודעת, מאז שהתחלתי עם הסידרה הזו (לקח לי כמה שנים עד שממש סיימתי את ´רשומות´ - כל פעם התחלתי ולא הצלחתי לסיים) - רציתי נורא להכנס לעולם ההוא ולחיות שם קצת. נכון שיש מלא מלחמות והרג, אבל מצד שני הכל פשוט כל כך ומאידך, מיוחד... אני ממש הייתי שמחה לדבר איתך על הספרים האלה גם מעבר לפורום הזה. יש כל כך הרבה על מה לדבר ומעולם לא היה לי עם מי... מה דעתך, טניוש?

just Tanyush

New member
לצערי לא קראתי את

"the second generation" יש לי אותו על המחשב אבל לאני מתעצלת לקרוא אותו כי הוא ברוסית (אני לא קוראת טוב ברוסית וחוץ מזה הם תמיד מתרגמים את זה ממש צולע, בטח ייקח לי שנה עד שאני אקרא אותו). לחיות שם קצת?! היתי עוברת לשם לחיות קבוע לכל החיים שלי ולא איכפת לי כמה מלחמות יש שם!!! גם אני הייתי רוצה מאד לדבר איתך מעבר לפורום כי גם לי לא היה עם מי לדבר על הסדרה הזאת (כל מי שאני מכירה אפילו בחיים לא שמע על הסדרה הזאת, דיי עצוב,לא?) יש לך במקרה MSN messenger ?

just Tanyush

New member
דרך אגב גם לי יש שם

שני שאני השתמשתי בו בכמה מקומות לפני הרבה זמן והוא Raistlins daughter (די קרוב?)

couchpotato

New member
מה?

אני מכיר אחת מארה"ב דרך האיציק שהניק שלה היה Raistlin´s daughter

SaberTooth

New member
../images/Emo45.gif אין כמו רומח הדרקון../images/Emo70.gif

אין כמו רומח הדרקון, סדרת ספרים ממכרת לכל הדעות...

couchpotato

New member
../images/Emo13.gif

תתחילי לקרוא דברים אחרים! החיים לא מסתובבים סביב רומח הדרקון! יש לרומח הדרקון גם כמה ספרים עלובים למדי, ככה שאני מנחש שב10 שנים קראת את רוב השווים שיצאו. נסי לגוון, לקרוא משהו אחר כמו ממלכות נשכחות, שר הטבעות, דיון, הבלגריאד.......

מ"נ??? דיון??? אבל זו רק דעתי

ממלכות נשכחות אל תקראי, רק תסתבכי. קראתי שלוש טרילוגיות, אחת בסדר, אחת דבילית ומהשלישית לא הבנתי חצי מהדברים. דיון...מד"ב! לא בשבילי. תקראי שיר של אש ושל קרח!!! סדרה גדולה!!!(כך אומרים...לא יצא לי לקרוא אותה
) גם בלגריאד ומלוריאן לא קראתי, אבל הדעות בקשר אליו חלוקות(כמו רומח הדרקון בערך). עוד ספרים נהדרים- עולם הדיסק של טרי פראצ´ט, כל הספרים של גאי גבריאל קיי(טרילוגיית פיונובאר וספרי טיאגנה), ו...מממ...אולי טרי ברוקס, אם כי לדעתי הוא לא משהו...

למעלה