אין כמו עברית

נועם34

New member
אין כמו עברית

טוב , הרבה זמן לא הייתי כאן, היו עסוקים חשובים. למען האמת נכנסתי כדי להודיע, אם יש כאלה שעדיין לא יודעים, שיצאה גירסה חדשה של עברית, אומנם גירסה לא סופית, אבל היא עובדת מצויין על הסוני גם ברזולוציה גבוהה. יחי העברית ותודה לפנטיקון. נ.ב. האם משהו יודע איפה אני מוצא אתרי קראקים לתוכנות של פאלם ?

avivgr

New member
ששש.....אוטוטו אוכלים אותך......

אחרי שתקבל את ההרצאה....אם אתה עדיין מתעקש....פנה אלי במייל.... תשתדל לא להזכיר בפורום כי יש כאן כמה שלא אוהבים את זה בלשון המעטה.... אביב

תאר לעצמך יקירי...

שמישהו ייקח את המוצר אותו אתה מוכר (וכל אחד מאיתנו מוכר משהו... ) וימסור אותו חינם לכל מי שמבקש ??? איך תרגיש ??? רוצה להצטרף למובטלים הרבים שאתה ואחרים גרמתם ישירות לאיבוד מקור פרנסתם (להזכירך "מדינה של דיסק אחד ...) ??? בוש והכלם לך. אגב , אם שכחת זה נקרא לגנוב וזה גם לא חוקי ! חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

נועם34

New member
הצדק איתך

רק , שאני בטוח שלכל אחד כאן יש לפחות תוכנה אחת או איזה קובץ של MP3 שלא רכש ולא רק לפאלם , אני מאמין שגם לך יש איזה תוכנה או שתיים או איזה קבצי MP3 שלא רכשת. אז , נכון שזה יפה להטיף מוסר ולהיות סמל היושר, רק שלדעתי צריך להיות ישר גם עם עצמך. אגב , אני אומר את זה ברוח טובה ולא כמתקפה נגד. שתהיה לך ולכל הפורום שנה טובה.

אז... לא !!!

אין לי - לא תוכנה שלא נרכשה ולא קובץ Mp3 שיצרתי ולא מדיסק שלי! שאל את חברי הפורום שהיו במפגש בב"ש - בדקו אותי ויצאתי "זכאי" !! אבל לא מדובר בי ! מדובר בפרנסה של מאות שהולכת לאבדון בגלל גנבים (ואני לא מדבר עליך כי אני לא יודע מה הולך אצלך במחשב) שאולי אם נקרא להם בשם הנכון ונקיא אותם מתוכנו - יפסיקו בפעילותם הנפשעת ! הבעיה היא שהיום יש הילה של "חברמן" למי שמצליח לפצח תוכנה וזה ממש לא כך ! חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

ליאור א.

New member
נראה לי שאתה קצת מגזים ?

תחשוב על כל הפעמים שבהם הסכמת שישימו לך חלק תחליפי ברכב וכל הפעמים שבהם קנית בגדים בתורכיה, תאילנד או בכרמל ועוד הרבה דוגמאות שלא כאן המקום לפרטם (כמו הקלטות למינהם) אבל המכנה המשותף הוא שסביר להניח שהיית שותף להרבה הפרות של זכויות יוצרים שבגינם הלכה פרנסה של מאות לאבדון.

shukyn

New member
רבותי, כל אחד חוטא לפעמים. יום ....

כיפור קרב ונפתח דף חדש.

ואחרי יום כיפור...

ימשיכו ל ג נ ו ב די נמאס לי מהנושא חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית

חנןק

New member
נועם, תתאפק. כל תגובה גוררת שירשור

בלתי פוסק. כתוב לאביב - ע"פ הצעתו - וזהו.

d-edge

New member
בקשר להודעה

אחי יש לי גם איך לעזור לך ואני גם צריך טיפה עזרה ממך. תשלח לי אי-מייל לכתובת הזו: [email protected]

למעלה