אין כמו לוטוס..

Dj Lior1

New member
אין כמו לוטוס..

חבר'ה... אני רוצה להגיד לכם שמי שלא נכנס לבלוג של לוטוסית לא יודע מה הוא מפסיד !! יש שם את סטלוס עם הבוזוקי שלו
.. עפיה עם הגבות שלו..טורקית , מכסיקנית , שירים עבריים , לועזית , יוונית , מזרחית .. ועוד מלאאא.. אחלה שירים יש שם !!! ולא רק ששומעים שירים בסבבה.. אלה גם יש שדרנית מספר 1 בארץ.. לוטוס כמובן... בחורה נשמה ! כפרה עלייה !! אז ייאלה כולם תיכנסוווווווו !

lotusit

New member
ליאור אתה המלך

רק שתדעו שמי שעושה את הבלוג כמו שהוא זה רק אתם... ואתם לא יודעים כמה האהבה שלכם עוזרת לי. אם אני כבר פה אז אני רוצה להודות לכמה אנשים..שבזכותם אני לא מפסיקה לחייך והם: כמובן DJ ליאור, חן רוזן, לירן1231,מרסל, אש קרה, שאולי התותח, כמה שאני כלבה, עדןפלאוור... במבינו ו החברים שלי, טיטו ומאיר וירון. מצטערת אם שכחתי מישהו.. אוהבת אותכם לוטוסית

לוטוס את מקסימה!!!

לוטוס את בן אדם ממש זהב...... אין עלייך נשמה........ תמשיכי להיות המקסימה שאת...רק תמשיכי לשדר מכל הלב אין הרבה בלוגים כאלה !!!!! וכן.......לא לשכחו............תני לי בחיוךךךךךךךךךך!!!

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לוטוסית מקסימה .... אני מצטרפת לרשימת האוהבים שלך .... קחי ממני
ענקקקקקקקק את משהו מיוחד ואף פעם אל תשכחי את זה

חץ אהבה

New member
../images/Emo6.gifלוטוסית??מי זו???

רק רגע זאת לא לוטוסית שכנה של מחיפה?? זאת שתמיד מחייכת ונותנת יחס חם?? לוטוסית--תמשיכי להשאר תותחית -- יש לך בלוג אחלה אחלה בלוג אחותי קבלי קצת אהבה ממני
אופס כנראה יותר מדי--אך היה שווה את מאמץ.. תמשיכי לשדר --אני עוד יחזור להציק לך

Mrs G

New member
גם אני רוצה !

כפרות עליך לוטוס
גם יפה וגם אופה

the only mishel

New member
אחד הבלוגים היותר איכותיים!!!

לוטוסית, את הכי אחלה שרק אפשר, יחס חם, איכפתיות, הקשבה, המון הומור לעניין והכי חשוב... החיוך של החיים!!! אחלה בלוג ואחלה בת אדם!!! כיף לראות אנשים כמוך פה ! אוהבת ... מישל

למעלה