|אין כמו לדינו||
|

|אין כמו לדינו||../images/Emo79.gif|

שלום לכולם! אתמול זו הפעם הריאשונה שניכנסתי לפורום תרבות הלדינו קראתי בהנאה רבה את הכתוב. למדתי ספרדית ואני מבינה טוב מאד לאדינו אך ממש קשה לי להתבטא יו קארו אקריביר קון אסטה מרבייה לינגווה אמה נו פואדו קשה לי. יו קארו אויגו און שאקה דל ג´וחה מי יכול לספר לי בלדינו? מי יודע את כל המילים של השיר לוידהדור פור אל ראקי יו נו פואדו דשר לו.......לה לה לה לה ל לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה.

Sarika

New member
אילה, בואנה וונידה אלה קאזה דל

לדינו. את מוזמנת להצטרף אלינו, כל אחד מתקבל בברכה. בקשר לשיר "לוידה דו פור אל ראקי" הוא מוכר לכולנו, אם תשוטטי בדפים קודמים תוכלי למצוא קישורים לשירים רבים ויפים. גם בקישורים לעיל תוכלי למצוא חומר מענין על תרבות הלדינו

רותי ב.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

דווקא את כותבת מקסים. השיר הופיע בהזדמנויות רבות בפורום. אנסה למצוא לך במשך היום, אם לא יקדימו אותי עם המילים.
אייר לי אמוסטרי א מי איז´ה קומו אינטראר אַל פורום, קומו סקריביר... אספרו קי אנטרי אִי אייה. לי אמוסטרי מסג´ס קי סקריביירון אקי, רציתי לראות אם היא מבינה מה רשום. מי מאראביי קי אינטנדיו טודו. שאקה ד´ ג´וחה ??? תיכף מחפשת לך אוטרה אונה קונסז´ה די ג´וחה טוב, יש עוד, אבל לבינתיים, זה יספיק לקצת חיוכים עם ה-

||חיממת לי את הלב תודה../images/Emo23.gif

אני מתמוגגת מקבלת הפנים הלבבית נכנסתיבאיחור של שלושה ימים פשוט הייתי עסוקה עם הלבורר טרבחה כלומר עבודה אגורה יו וה קנטה פורקה טנגו כבר את המילים. וג´וחה מעלה תמיד חיוך על השפתיים, תודה ושבת שלום לך.

tsiporganeden

New member
בואנה וינידה איילה ../images/Emo24.gif

אקי אסטה: לה וידה דו פור אל ראקי, יו נו פואדו דשארלו, דה בבר נונקה מה ארטי דה טאנטו אמארלו. קואנדו אסטה אן אל וריל, נו אבלו קון דינגונוס, קואנדו מה אגו קר קאנדיל, מה קייגו אן אל לודו. ופזמון: לה ודיה דו פור אל ראקי וכו´.... שבי אתנו חמים ונעים פה, שותים קפה, קוראים שירים וסיפורים של רודי מקורלי, שהיום שינה את שמו, קוראים מתכונים, חוויות והכי הכי הפורום הזה, אחלה שבאחלה, אני משוטטת בפורומים אחרים ותמיד בורחת לפורום הזה, כי כאן יש משפחה אחת חמה ואוהבת, מפרגנת, תומכת, ובאמת בלי רותי, נאדה, לא היינו קיימים. אז בהזדמנות זו מיליון תודות לרותי.

תודה לך

תודה על המילים של לוידה דו פור אל ראקי תודה על קבלת הפנים הלבבית אני ממש חדשה דל אסטה פורם והוא על רמה תרבותית, כנראה אסטה לסנגרה דל אמיגוס.או כפי שאת מכנה "משפחה אחת חמה ואוהבת, להתראות אמניינה אני מקוה שיהיה לי זמן.

למעלה