אין כמו ההרגשה -

1עדיקקל

New member
אין כמו ההרגשה -

כשבדף של אי ביי מודיעים לך שאתה הזוכה בפריט. שימו לב לשעה..

1עדיקקל

New member
דווקא -

לא קשור אל האוסף של קקל - אלה ל"חיידק" השני שלי - אלפא רומאו- במקרה זה חלפים.

1עדיקקל

New member
אלפא-

היי, הרכב אינו רכב אספנות, אך כיום נדיר מאוד בארץ: גולייטה שנת 85 רכב מדהים!

לאלפא היו מכוניות בשם הזה עוד משנות

החמישים - גולייטה ברלינה, ספרינט ואחרות. החלפים יקרים רצח - איך בעצם אתה מצליח ליבא חלפים באופן אישי? לא צריך איזה רישוי או משהו? מכס? אולי תשים תמונה של האלפא שלך?

1עדיקקל

New member
לצערי -

האלפא שלי לא מהדגמים שציינת - אלה מהדגם המחודש שהיה בין השנים 77-85, אין צורך בשום דבר- שולחים את החלקים בדואר (במקרה זה יש לי מסירה אישית מארה"ב), המכס פונה אליך ואתה עונה לו כי לא מדובר ביבוא מסחרי + שולח קבלה על העלות - את הדף מאי ביי. מצורפת דוגמא לדגם שבידי (הדגם עד 83', ב 84 בוצעו שינויים קוסמטיים) עדי

rachelea

New member
איחולי לרגל זכיתך...

ובעיקר על התמדתך. הם יודעים לעשות זאת היטב. מלבד ההודעה המשמחת על הזכיה תראה אח"כ את המחמאה שתקבל מהסוחר עמו יצרת קשר. הם מומחים בטיפוח האגו ולכן מכירותיהם מצליחות כל כך. מלבד קופסאות קק"ל וחלפים לאלפא אתה אוסף גם קופות חסכון אחרות? נדמה לי שיש לי משהו בשבילך, מאחד הבנקים. מעוניין?

1עדיקקל

New member
תודה-

הם באמת יודעים לעשות זאת היטב - ואני בהחלט נהנה מ"זכיה" או קניה באי ביי - בעיקר כזאת שמתעוררים בשבילה ב 3 בבוקר.. חשוב לזכור שבאתר אי ביי ניתן להשיג דברים שפשוט אין בארץ- ובמחיר של 4 הפריטים שקניתי הלילה לרכב + משלוח מארה"ב - לא הייתי מצליח לקנות פריט אחד בארץ !! (אם בכלל היו משיגים אותו עבורי..). לגבי קופסאות חיסכון אחרות, אשמח מאוד.. (ועכשיו סיקרנת אותי). תודה, עדי

ולפעמים זה לא מצליח:

לפני כשבועיים עמדתי לקנות אוסף מדליות גדול מאוד, של מטבעת פרנקלין האמריקאית שהיה מוקדש למדליות חגים - חג המולד וכריסטמס (כ-200 מדליות!). עקבתי אחרי המכירה בדריכות במשך כשבוע, כולל במלון באילת, ואצל ניסים בסלון. בסופו של דבר היא הסתיימה בשעה 3:20 לפנות בוקר. נשארתי ער כל הלילה, ורציתי להגיש הצעה של 53 דולר, ברגע האחרון ולקחת את כל הקופה. דקה לפני הסיום הקשתי על המקלדת. גיליתי שהאי ביי לא מזהה את המחשב, בגלל התקנת תכנת firewall שעשינו, ולא מוכן לקבל את ההצעה. רצתי למחשב הנישא בחדר השני, הוצאתי, הדלקתי, חיברתי, וכבר היה מאוחר מידי. מישהו אחר קנה את האוסף ב- 48 דולר... כמעט שברתי את המקלדת מרב כעס, אבל מה לעשות - אלו החיים.

doroni10

New member
א- מזל"ט, ב- מנצל"ש

א- מזל-טוב
ב- מנצל שירשור, ואפילו בנושא!!! כבר קרו מקרים שבהם "פספסתי" מכירה- ולו רק משום שלא הייתי מוכן להשקיע את הסכומים אליהם הגיעו הבולים. וכמובן היו מקרים שבהם העדפתי לישון ולא להמתין למכירה... ZZZZZzzzzzzzz והיו מקרים בהם זכיתי.... בד"כ הדברים שאני מחפש אפילו אם מדובר בחבילת בולים כאשר רוב הבולים לא קשורים לנושא שלי, אך בינהם מסתתרים מספר בולי נוף- בעיקר כאשר מדובר בבולים ישנים- קשה להשיגם. הנה למשל ממש עכשיו בעוד אני ממתין לעו"ד שיגיע יחד עם משלחת כבוד של מספר שכנים בקשר למשהו שהוא לא קשור לאספנות..(אחד השכנים החליט להרטיב את הבניין ואת הקירות.. ולא לטפל בנושא..) נשמעה דפיקה בדלתי ואלי הגיעה חבילה של 60 בולים מקולומביה- שהגיעו מקנדה.. בתוכם כ20 בולי נוף ומבנים. אז מצד אחד כיף לזכות- אבל כיף יותר לקבל את הזכיה. אגב, מאחר והתשלום בוצע ע"י משלוח מזומן, ומאחר ולא רציתי לשלוח מטבעות, עיגלתי כלפי מעלה בשטרות, ולכן יחד עם הבולים בהם זכיתי, שלחו המוכרים עוד חבילה של בולי קנדה MNH בסכום ההפרש- רוב הבולים הקנדיים ששלחו הם משנות ה 30 וה 40... כאשר רובם הם בולי נוף.. כמובן שכיף לזכות יותר כאשר הסכום המושקע הוא נמוך.. (0.80$ לפריט + 1.50$ משלוח...) דורון,

meytar

New member
איזה יפה שעיגלת ושלחו לך עוד!

סךהכל אפילו ששלחת עוד כסף הם לא חייבים לשלוח עוד בולים... אתה אוסף בולי נוף(לא זכרתי) איך אתה מסדר אותם?

doroni10

New member
כן, בולי נוף- בעיקר

נוף + מבנים (מסודרים לפי מדינות) ישראל (מתקופת הביניים ועד היום) צמחים פרחים ופירות (של אישתי) משפחת החתוליים (של אישתי)

coincollector

New member
מוכר,מוכר...

פעם, לפני הרבה זמן, בגרוש היה חור. ופעם, לפני לא הרבה זמן, היה ב eBay מטבע של חצי גרוש עם חור, אלא שהחור היה מנוקב לא במרכז המטבע אלא מוסט הצידה. טעות יפה ומרשימה לכל הדעות. המטבע דישדש סביב $20 במשך כל השבוע, והייתי בטוח שאזכה במציאה. אני רגיל שאין לי כמעט מתחרים ב eBay על טעויות הטבעה ישראליות. רצה הגורל, והמכירה הסתימה לפנות בוקר ביום שאני הייתי במילואים בצפון. נכנסתי מבעוד מועד לאתר http://www.vrane.com/ שהוא אתר שמגיש עבורך הצעות ב eBay בשניה האחרונה, לכל פריט ובכל סכום שתבחר. הקשתי את מספר הפריט ומחיר: $125, והייתי בטוח שהמטבע שלי. אלא מה, אחד ממכרי, אספן אחר של טעויות הטבעה ישראליות, ראה גם הוא את המטבע. גם הוא חשב על אותו דבר כמוני, אלא שהוא בחר להשתמש באתר http://www.esnipe.com, והוא קבע מגבלה של $250 (!) למטבע. כזכור, כל זאת למטבע שעד שניה לפני הסוף עמד על בערך $20. הסוף כמובן, עצוב. בשניה האחרונה, התנגשו שתי ההצעות שלנו זו בזו, מחיר המטבע טס למעלה, ואני הפסדתי

python 4

New member
רגע מה, רק לי אין סיפוריי הווי

מאיביי? חשבתי על לקנות משם דברים אבל פחדתי לתת את הויזה שלי.. הם אמינים שם?

תמיר1991

New member
מאוד אמינים,

ובעבר היה לנו דיון על כך. ב- 2 הקניות שלי שילמתי במזומן ושלחתי בדואר רשום, אז זה לא בעיה אצלי... תמיר.

python 4

New member
אם כבר...

חשבתי להזמין פאקטים מהאתר בית טוב, שמופיע בקישורים. לפני זה, מישהו הזמין משם משהו? הם אמינים?

למעלה