אין כמו הדרום

אין כמו הדרום

יום חמישי חזרתי מויוןל ליומיים בדרום של כיתות ט במנהל בדואי- עשינו מסלולים די מסוכנים . מי שיודע איפה זה מסלול העקרבים זה שביל ממש ממש מפותל מסוכן מאוד אני כמעט עפתי עם כל הציוד שהיה עלי (תיק ירוק בתוכו תיק של עזרה ראשונה) קרבין(רובה) ויריחו(אקדח).. ביום הראשון -(יום רביעי) הגעתי בשעה 6 וחצי בבוקר לפתח תיקווה. תפס אותנו גשם מה זה גשם שם בבית ספר היה כמו ונציה הקטנה. העמסנו הכל לאוטובוסים וזזנו למסלולים. נסענו בכביש 6 הגענו לדרום התחלנו מסלול הליכה ממש קל הגענו להר (ברח לי השם שלו) . אח"כ נסענו לקבר של דויד בן גוריון הוסבר לילדים שם מי ומה הוא היה ( לא היה מעניין אותם הם שיחקו סנק בפלא פונים) מפה לשם נסענו למאהל בדואי שם אנחנו אמורים לישון. רכבנו על גמלים. רק לראות את התגובות של הילדים שם זה קורע מצחוק ובמיוחד של הבנות עוד יותר קורע מצחוק- גם אני הייתי מע"ר מאבטח וגם צלם. כל הילדים תפסו עלי טרמפ לא עליתי על גמל בנגלה הראשונה הייתי ברגלי .הוקצור התחלתי לצלם. היום השני קמנו ב6 בבוקר לאחר שילד ומורתו השקימו אותנו כי הילד לא מרגיש טוב נתתי לחבר שלי שהוא חובש לטפל בו אכלנו והכל נסענו למסלול של 5 שעות המסלול הזה היה ממש מצחיק החלקות טיפולים בשטח גם אני כמעט החלקתי ושברתי תיד. היה נחמד . ונסענו חזרה לפתח תיקווה. יום ראשון- עוד הפעם היה לי טיול ליומיים הפעם זה היה כיתות אחרות אבל באותה שיכבה של כיתות-ט- היה ממש ממש מצחיק אני מכיר את אותה כיתה כי אביטחתי אותם כמה וכמה פעמים- הם ביקשו מהמורה שאני יהיה איתם אז הלכתי על זה. הם התחילו לשגע אותי עם הנשקים שליעניתי להם והסברתי להם- הם התחילו להשמיע לי שירים של להקת מטאליקה הם היה ממש טוב עשיתי אותו מסלול כמו שעשיתי יום רביעי וחמישי. בלילה הראשוןאני ועוד מאבטח עשינו שמירה בלילה עד 22:00 היינו שנינו בהכנס (מחסנית בתוך הרובה) היה ממש טוב-לקחתי את המגלייט(פנס משטרתי) שלי התחלתי להעיר שם- ישבנו באיזה שהוא אוהל הם באו עם הגיטרות והתחילו לדבר איתנו ולשיר איתנו היה ממש טוב. יום שני קמנו ב6 בבוקר שוב פעם אותו מורה העירה אותנו ב6 בבוקר כי ילד לא הרגיש טוב.אכלנו שתינו העפנו את עצמו לאוטובוס שוב פעם עשיתי אתמעלה העקרבים אותו מסלול עם אותה כיתה היה ממש ממש ממש מצחיק חוץ מאיתנו מהמאבטחים היו שני הורים שהם שוטרים אז תפסנו שפה משוטפת התחילו עם בדיחות היינו אחרונים היה ממש טוב רק צוחקים במסלול המורה שם לא הבינה למה אנחנו צוחקים.זהו סיימנו עם הבית ספר הזה חזרתי לעירי לראשל"צ תפסתי שינה במונית שרות עד צומת בית דגן והנהג העיר אותי. אתמול יום שלישי הגעתי לבית ספר מראשל"צ (איפה שאני גר)שיכון המזרח זה ידוע מקום של ערסים כל אחד עבריין צעצוע עם שרשרת עשינו את הכרמל בחיפה וזהו חזרנו לראשל"צ ב17:00. כל שלושת הימים האלו אני בחופש אין טיולים.

למעלה