אין כמו הבית

חח ניצניי

למרות שאני לא ממש בקשר איתך..התגעגעתיי...היית מאד חסרה פה בפורום.. ואני שמחה שאת שמחה בצבא

../images/Emo20.gifשיהיה לך בהצלחה,

ובאמת אין כמו הביתה , משפחה וכאלה.. תהני למרות שזה נישמע שצבא.. זה ממש חרא | : אבל באמת אם לוקחים משהו בקלילות הכל ילך טוב שיהיה לך בהצלחה :)

../images/Emo110.gifכה ראיתם את......

רוני דואני ואגם רודברג בעיתון???? הם יוצאים נראלי מהצבא משו כזה חח לא יודעתתתתת מה הם עשו לא קראתי הכולללל קשה קשההה חחחחחחח=]

../images/Emo110.gifניצנושלי?????????????

אעאעאעאע איזה כיף שכתבתת געגעתיי יפשליייי איך שאת חסרהה חבל על הזמן!!!!!!!!!!!!!! חחחחח מקווה שאת מסתדרת שם כפרעעעעע כול הזדמנות שיש לךך כתבי לנו כה??? חולה עליךך מנהלת שלי=]]] ספירושלך=]

../images/Emo15.gifהתגעגענוווווו . 3>

ניסינו לעשות קצת סדר , D: נראלי שהצלחנו פחות או יותר חעחע , אני נופר ודילב . P: אבל רעות באה וסידרה יותר , ובקיצור ? , היה שבוע לא קל לפורום . אביאל , פינג - פונג , בלי מנהלות , ריב קטנטן , והרבה ויכוחים . . . חעחעחע . 3>

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifנצל"ש כנסו

היי בנות אני לא יודעתץ אם שמתן לב אבל לא הייתי פה בשבועות האחרונים וכפי שאני רואה אני לא ממש חסרה לכן......... אני רק קפצתי להגיד שלום ולהתנצל על זה שאני לא נמצאת פה כ"כ כי פשוט יש לי השבוע 4 מבחנים!!!!!!!!11 היום עשיתי את המבחן בתיאטרון שהיה ממש קל ומחר יש לי באנגלית יום רביעי במטמתיקה ויום חמישי בהיסטוריה מתמטיקה זה קלל היסטוריה ואנגלית?? קשההההההההה נכון לעשיו אני מנסה לפתור פה כמה מילים בלתי מובנות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז צ'או צ'או וסליחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifכאן בבית מתכוננת טוב

טוב טובב למבחן באנגלית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובימים שנית שלישי ורבעיעי אתכונן לאיסכטוריה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה