אין כמו ב

מעיין©

New member
אין כמו ב../images/Emo82.gif

איך התגעגעתי
שני שלא הייתי פה...מה לעשות- אין מחשב בבית שאני מבלה בו כרגע את רוב ימיי . אני צריכה עזרה קטנה, אני עושה עכשיו שנת שירות בגליל (אזור צפת) , וממש, אבל ממש קר שם
. הבנות בקומונה שלי קנו גטקעס או טייצים מצמר כדי לחמם את רגליהן, גם אני מחפשת , אבל אין לי מושג איפה אני אמצא כאלה במידה שלי (52) . יש רעיון

DREAM111

New member
היי מעיינוש איזה כייף לראותך איתנו

כאן. קצת קשה לי להמליץ על מקומות בצפון אבל יכולה לספר לך מה אני עשיתי בשירות הצבאי שהיה קר. אני קניתי מכנסים טריקו דקות כאלה שנצמדות לגוף ולבשתי מתחת (אבל בסוד אגלה לך שזה היה מתחת לטרנינג ובהתחלה מתחת לגינס כי את הטירונות עשיתי על אזרחי). בכל אופן מכנסי טריקו כאלה אפשר למצוא בעונות אני יודעת ואני מניחה שפשוטים כאלה אפשר להשיג אפילו בשוק שיש בצפון. שתהיה לך שנת שירות קלה וחמימה.

מעיין©

New member
לא חייב שזה יהיה בצפון../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אני חוזרת הביתה פעם בשבועיים, ואני גם יכולה לשלוח את אמא לחנויות לחפש
אז גם המרכז זה מצוין
ותודה רבה על הטיפ

DREAM111

New member
תראי בראשון יש חנות שיש לה מכנסי

טריקו כאלה במחירים של 4 או 5 ב-100 ש"ח וזה משתלם יש לה שם גם חולצות טריקו כאלה גדולות ארוכות וזה יכול לשמש כגופיות אבל אני כיוהל גם לנסות להציע לבדוק בחנויות כאלה של צבא אולי להם יש ובטח הם לוקחים בחשבון בחורים גדולים וחסונים אז אולי להם יש משהו במידות הדרושות.

silvey

New member
מעיין, בצפת ברחוב הראשי יש חנויות

גלנטריה שנראות כמו מהמאה שעברה... דוקא שם תמצאי את מבוקשך.חוץ מזה אין שום סיבה שבמקום שהבנות האחרות קנו לא יהיה הגודל שלך. הגאטקעס והגופיות מאוד סטרצ'יים ויעלו עליך. תגידי לאמך שתתקשר לבנות פסיה, למשל, במדרחוב נחלת בנימין. בטוח יש להם ואם לא, הם ישמחו לכוון אותך למקום הנכון.

מעיין©

New member
תודה, תודה, תודה../images/Emo24.gif

ידעתי שלא תאכזבו
להתראות , אחזור עוד שבועיים

שרקייה

New member
נו, ידעתי שיש סיבה שאני ישנה טוב

במעט שעות שינה שיש לי... אז ככה. בתור קפואה רשומה וידועה, גיליתי לפני מספר שנים את בגדי האנגורה. יש גופיות חצי שרוול ושרוול ארוך, וטייצים שלושת רבעי וארוכים. זה מחממם במידה שלא תאמן. אבל זה נורא יקר. אבל, כשאני חושבת על זה, המקום הטוב ביותר למוצרי חימום הן החנויות למטייל (ריקושט, למטייל, וחברותיהן...) בחנויות האלה יש מבחר של מוצרים לתנאי קור מאד קשים (עד הרבה מתחת לאפס) שנועדים למטיילם באזורים קרים, חיילים ועוד. יש עד מידות מאד גדולות (קניתי לי כאלה עוד כשהייתי 120 ק"ג. המחירים שפויים יחסית ומאפשרים לרכוש יותר מסט אחד, כך שאפשר גם להרשות לעצמך לכבס אותם מפעם לפעם... ומגוון הפריטים גדול. היתרון של מוצרים אלה הוא גם בכך שהם מאפשרים לזיעה להתנדף ולכן לא מרגישים בתוכם ג'יפה. שימי לב! יש גם גרביים מהסוגים האלה. וכאשר הרגליים חמות... בהצלחה, גליה

למעלה