אין כמו בבית חזרתי היה מדהים חוויות מאוחר יותר
S shirkan21 New member 26/1/07 #2 אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כבר חוזרת |מתעלף|
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כבר חוזרת |מתעלף|
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 26/1/07 #3 תראו מי חזרה אלינו../images/Emo99.gif מרמרמר 3> התגעגענו כווולנו!!! איך היה?!דברי איתנו וספרי *מסווקרנת*
תראו מי חזרה אלינו../images/Emo99.gif מרמרמר 3> התגעגענו כווולנו!!! איך היה?!דברי איתנו וספרי *מסווקרנת*
B baril New member 26/1/07 #4 ../images/Emo80.gifאעעעעעעעע מרררררררררררררררר אעעעעעעעעעעעע איך היההה ? :O התגעגענוווווווווו D:
M mary17 New member 27/1/07 #6 הטלפון שלי קבור מתחת לבלגאן שיפצו לי את החדר (ועכשיו הוא כתום! )בהפתעה אז בנוסף למזוודות והתיקים כל החפצים שלי מפוזרים ברחבי הבית ואני משערת שהפלאפון שלי גם שם
הטלפון שלי קבור מתחת לבלגאן שיפצו לי את החדר (ועכשיו הוא כתום! )בהפתעה אז בנוסף למזוודות והתיקים כל החפצים שלי מפוזרים ברחבי הבית ואני משערת שהפלאפון שלי גם שם
L linoy7 New member 27/1/07 #9 ../images/Emo6.gifתתחדשי על החדר../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif
L linoy7 New member 27/1/07 #8 מררררררר../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif welcome back מחכה לחפירה