אין כמו אלאניס?

אין כמו אלאניס? ../images/Emo9.gif

אממ שלום לכולם אנשים. אני לא אתחיל פה בהודעות "שלום אני חדשה" כי זה הדבר הכי מטומטם שאפשר. אנשים פה גאונים (לפחות לפי מה שהספקתי לקרוא) ואני לא יכולה לא להסכים עם רוב הדברים שנאמרו... ז'תומרת ברצינות. זה אלאניס. היא יודעת לכתוב, זה חייב להיות טוב. אני באה מקהילה מאוד מאוד עוינת, לא אזכיר שמות (*** הכלבה?
) ו.. אני מקווה שכאן אנשים קצת יותר נחמדים.. love meeee!
סתאאם. מישהו יודע מתי הדיסק אמור להגיע לכאן? אני נהיית קצת אובססיבית בקשר לזה בזמן האחרון... טוב בכל מקרה peace ולילה טוב.
Kill Bernard. זה מזיק לסביבה.

AlanisJunkie

New member
הדיסק כבר כאן, נמצא בכל חנויות

המוזיקה. ברוכה הבאה. ומאיפה הגעת? לא כל כך הבנתי...מי כלבה? מי עוינת?

הוא בחנויות?! יופי שאני עוקבת...

אוי זה ממש ממש.. נורא! אני ארוץ לקנות היום :) עוין - פורום אחר, אני מעדיפה לא להזכיר שמוםת האנשים שם עדיין מפחידים אותי לגמרי... כלבה - ***, אחת מהפורום, ופה אני ממש ממש מעדיפה לא להזכיר שמות, היא מסוכלת לרצוח אם נפלת עליה ביום רע. בקיצור כל מה שרציתי להגיד היה ש.. שלום
, ואני רק מאוד מקווה שאנשים פה יותר נחמדים. וזה כבר האמת די ברור, כי למרות שפלשתי לשטח שלכם עם הטומאה של ההודעות שלי (זה היה ציטוט של ***, משום מה הרגיז אותה שהייתי שם) עוד אף אחד לא צרח עלי לעוף מכאן כי אני "חדשה" שלא מכירה את החוקים הלא-כתובים. אז, היי כולם - ישר כוח
חחח.

ד"א, תודה.

רואים?? ככה בני אדם צריכים להתנהג... לא להתחיל להמציא לך שטויות שאתה לא שייך לכאן ואתה מנסה בכוח להידחף לחברה שהיא כבר מגובשת ובלה בלה בלה... ברור, אנשים שאוהבים את אלאניס הם בד"כ.. אנשים יותר.. טובים?
אה כן, עוד משהו חשוב. מישהו יודע איפה לעזאזל אפשר למצוא את האקורדים/טאבים הא-מ-י-ת-י-י-ם של joining you? ניסיתי להזמין את החוברת המקורית של SFIJ אבל מכל ה-3 חנויות שהתקשרתי לשאול טרחו להודיע לי שאין להשיג את זה בארץ והם לא רוצים להתחיל להזמין לי מחו"ל...
רעים. אז אם מישהו מצא.. זה יהיה נחמד אם תודיעו לי.

gggrrr

New member
יש לי את החוברת

של sfij קניתי בארץ בחיפה אם זה עוזר לך

Rוית

New member
וואלקום~!

את יכולה להיות רגועה, פה אנחנו לא רוצחים.. לפעמים ככה אלימות בקטנה, אבל בלי דם
בקשר לJY, תגדירי "אקורדים אמיתיים"... מבין מה שמסתובב ברשת יש מה שנשמע טוב ומה שלא נשמע טוב..
אם יש לך כבר כמה, תגידי איזה יש לך ואני אנסה לחפש לך משהו אחר, אם אין לך בכלל אני אפרסם פה את מה שיש לי..

../images/Emo41.gif

וואי איזה חמודים אתם..
רציתי לקנות את החוברת בחיפה, וגם הזמנתי, אבל אז הם החליטו שלא בא להם להזמין... ובקשר לאקורדים מהאינטרנט.. היו לי איזה 1000 גירסאות, אף אחת לא עבדה!! זה הכל נשמע ממש מזייף. טוב נו אולי זה האוזן העקומה שלי אני לא יודעת...

Rוית

New member
זה תלוי, יש כמה סבירים..

על איזה גיטרה את מנגנת?

Rוית

New member
סחטיק, עוד נגנית לפורום ../images/Emo8.gif ../images/Emo168.gif

אם יש לך גיטר פרו3, מצורף קובץ של תוים לשיר. תשמרי את הקובץ ואז תשני את הסיומת שלו לgp3. ואם תרצי יש לי גם את גירסת האנפלגד.. כמו כן, הנה הגירסה המוכרת יותר שיש בנט של JY, שיצא לך סבבה עם חשמלית..
15. Joining You Verse Cm - G# E----------------------- B----------------------- G----------------------- D--10--x-10-/--6--x--6-- A- 10--x-10-/--6--x--6-- E -8---x-8--/--4--x--4-- Cm G# Cm G# Cm dear dar(lin') your mom (my friend) left a message on my machine G# Cm G Cm she was frantic saying you were talking crazy that you wanted to G# Cm G# do away with yourself I guess she thought i'd be a perfect resort Cm G# Cm G because we've had this inexplicable connection since our youth and Cm G# Cm G# yes they're in shock they are panicked you and your chronic Cm G# them and their drama you this embarrassment us in the Cm G middle of this delusion Chorus: Em C if we were our bodies Em C if we were our futures G D A if we were our defenses i'd be joining you Em C if we were our culture Em C if we were our leaders G D A if we were our denials i'd be joining you​
וכו' לאורך השיר..

פתאום זה הכה בי... האנפלגד?!

את יכולה בבקשה בבקשה לשלוח גם את זה?
אני חולה על זה.. הייתי מכורה רק לגרסה הזאת במשך שבועות...

Rוית

New member
אני לא בבית ואני לא יודעת מתי

אני אהיה ואז אני בטח אשכח, אז אני מציאה לך להכנס לאתר של גיטר פרו ושם לחפש את זה.. אם לא תמצאי אז שתראי שאני חוזרת לפה (מה שאומר שהסתדרו לי הבעיות בבית כי עכשיו אני מהמחשב בצבא
) תבקשי ממני שוב

נריה פי

New member
אני ממש מצטערת

שזה לא קשור, אבל מישהו יודע איך שומרים תוכן ברשומה בבלוג? אני רושמת, לוחצת שמור, וזה שומר לי רק את הכותרת.
פליז הלפ מי. ושוב, אני מצטערת.

AlanisJunkie

New member
יש שם לחצן "שמירה" למטה למטה

ויש גם לחצן "פרסם", אם אתה רוצה לפרסם. זה לא משהו קשה כל כך...

למעלה