אין כמוני ...

הוספה קטנה לפרוטוקול

אני לא רציתי לדעת אם את נראית טוב או לא, אמרתי לך במסר להתחבר במסנג'ר להראות לי ציצים. ועל זה שהשמטת מהשיחה את זה שביקשת ממני להוריד את התחתונים אני לא מדבר! חוץ מזה אני שמח שלא הראתי לך פנים דיסלקטית שכמוך ("כדי לראות עם אני באמת..." "אבל כשהגיעה רגע האמת...") טחחחחחחחח

חחח איזה שקרן .. טחחח

אני יפרסם את השיחה מטומטם ! לפחות תצא גבר ולא לשקר ! עלק בקשתי שיוריד תחתונים טחחחחחחחחחחחחחחחחח הבן אדם כולו גפרור ------> נראה בן 15 יושב לי עם תחתונים ... חחחחחחחחח כמה צחקתי עלייך

ענברבור

New member
פלפלת פחחחחחח

גם אני קיבלתי ממנו הודעה בנוסח דומה... אבל לא ישר קפצתי על ה"מציאה" כאילו מה? הוא אמר לך בואי נראה אם את כוסית ואת... קפצת לו למסנג'ר וחשבת בליבך "וואי אני אראה לו את עצמי ואז הוא יגיד שאני כוסית!" חהההההה זה רק מוכיח שמי שמפגינה ביטחון עצמי מופרז כלפי חוץ היא חלולת ביטחון מבפנים!

ענברבור

New member
בנוסח..... כנסי

דומה למה שהוא אמר "בואי אליי למסנג'ר תראי לי ציצים" חההההההה זנזונת ישר נכנסת אליו להראות לו ציצים אה?

תגידי מאמי...

את מקבלת פיצויים מהמדינה? למה יש לך את כל הנתונים למי יש תמונה של עצמה חצי ערומה עטופה בדגל ישראל בכרטיס? טחחחחחחחחח איזה חבורה של טיפשות! הורדתן לי את החשק לראות ציצים כבר!

ענברבור

New member
מן הסתם אבל

מי דיבר אליך בכלל? אתה אומלל יותר מפלפלת בעצמה. ילד מסכן שרדפה אחריו חתולה פצועה והוא ברח בצרחות לגננת הפדופילית שניצלה את ההזדמנות כדי לספק את עצמה אתה שולח הודעות "תראי לי את הציצים שלך במסנג'ר" מה יותר עלוב מזה??????

sinbad69

New member
ענברבור

מי שלח הודעה תראי לי את הציצים במסנג'ר?חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.

ענברבור

New member
חחח משחק בעכוז שלח

הוא לא שלח רק לי. אלא גם לפלפלת ולגרייס. אלא שהן קפצו על ה"מציאה" וישר עשו העתק על הכתובת מסנג'ר שלו ופתחו בפניו מצלמה ועוד איברים ככל הנראה... (ראה בתגובות לכתבה הזו, ובתגובות לכתבה של גרייס עם התמונות של הגברים)

ברבור ...

צר לי לאכזב אותך שלא כולם כמוך ------------ > מתפשטות בבלוגים ! הוא כתב לי : בואי תראי את עצמך וזה ... ואני עניתי לו : יש לך גם מצלמה כדיי שאראה אותך + פנים ? סקרנות זה לא זנות עניין אותי לדעת מי זה הבן אדם ולא עיניין אותי לתת לו לראות את הציצי שלי .. ! עם אני לא מתפשטת בבלוג בטח ובטח שלא אתפשט לאיזה ילד סוטה עם הזיין בייד ! אבל הבן אדם שפן פחד להראות את עצמו ... טחחחחחחחחחחחחחחח מסקנה -----> ברבור את בחורה מסכנה , תמשיכי להתפשט ככה בבלוגים בגלל בחורות כמוך גברים מחפשים רק לזיין . את מביישת את המין הנשי .

פלפלת...

לפלפלת אני פונה אלייך כי את יושבת ומשמיצה אחרות ,וזה לא בסדר. את לא אמורה לשבת ולשפוט בנאדם,ובמיוחד לשפוט בנאדם שאת בכלל לא מכירה. זה מעיד על זה שאת מחפשת תשומת לב!!! פלפלת כמו שאמרת -"סקרנות זה לא זנות"-אנחנו מתפשטות מתוך סקרנות,ובשביל ה-FUN , אני בכל אופן. סקרנות לדעת מה התגובות של אנשים,ולהריץ דאחקות בביתי הקטן והקט. והFUN -כן כיף לי כשאני עושה את זה. תראי חמודה תלמדי ממשהו ממני, קצת לפעמים צריכים להיות משוחררים בחיים ולהסתכל על זה בצורה אחרת. לא צריכים להיות כל כך כבדים בחיים!!! ובקשר להתפשטות- "לפחות הם רק מסתכלים, ולא נוגעים"...להבדיל מאחרות ששותקות ,ומזדיינות עם כל העולם בקלות.. אבל כמו שאמרתי ,צריכים להסתכל על זה בצורה אחרת ולא להיות כבדים בחיים..ומה רע בלהזדיין?!!! אין שום דבר רע...העיקר שזה בגבול הטעם הטוב.. לסיכום החיים שלנו קצרים, לנצל כל רגע בחיים,כי אי אפשר לדעת מה יקרה מחר..או ששום דבר לא יקרה..וגם מזה צריך לפחד!!! שנה טובה...מסקסית 23 רק טוב בחיים!!!

סקסית ........

כל אחד וה FUN שלו .... אני בכל מקרה לא חושבת שזה כזה FUN להתפשט לייד מליון חרמנים . אבל כל אחת והאופי שלה . לפי מבט ריאה שלי זה קצת זנותי .. אבל שוב פעם ....כל אחד והאופי שלו .

צ י נ י

New member
נכון פלפלת.....

הקונטרה של המתפשטות הסדרתיות היא זה בשביל הפאן.....נו באמת....מזמן הצביעות לא ניראתה כל כך ברורה....כי יש סיבה אחת וזה תשומי...וגם מי שתגיד שלא תמשיך לשקר לעצמה עד שיום אחד היא תתעורר.

פחח חסמתי אותו מהמסנג'ר

וביקשתי ממנו להראות פנים והוא לא רצה. נראה לך שמעניין אותי הזין שלו?

למעלה