אין כותרת

donslam

New member
אין כותרת

כתבתי שיר...אין לו עדיין שם ופיזמון אבל הייתי רוצה לקבל בבקשה דעה כנה של חברי הפורום...ובבקשה לקרוא עד הסוף ולא לסגור יישר עם השיר לא מתאים למישהו במקרה והוא ימני או שמאלני...השיר מדבר לכולם...מצפה לתגובות עידן DON SLAM AKA תודה רבה שני העמים סובלים ואל תגיד לי שזה לא נכון כולם בסופו של דבר רוצים שלום אבל הולכים אחרי עראפאת,שרון עכשיו תור העם לעלות את הטון תשירו תפיזמון ואל תגיד לי שאסור לי לשיר על המצב כשתהליך השלום מעוקב ואני צריך לשמור על הגב תשאל מה אני לא ימני,לא שמאלני אני מאמין רק בעצמי אני לא סומך אל אף אחד למה אני צריך לחיות בפחד בגלל מלחמת אגו מגעילה כל יום עובר וסופרים עוד גופה ילדים קטנים שראו את ההורים שלהם מתים בפיגועים או שראו חיילים הורסים להם את הבתים לא שוחכים מלחמות מטומטמות פיצולים גם בחברה הפרדה בין הערבי ליהודי הימני ,השמאלני,הדתי החילוני אין כסף במדינה ועדיין איך שהוא משפצים ב50 אלף את משכן הממשלה ומה שאני לומד כאן שכל חבר כנסת בן זונה מקבל וולבו מהמסים של אזרחי המדינה כשילדים פה עדיין רעבים ולאנשים אין עבודה זה המקום של אני אדבר עד המוות שלי ואין פה אף אחד שיעזור לי עם הצער שלי עצמתי עין עכשיו אני מבין אף אחד לא שם עלינו זין אינטרסים אישים מנהיגים פה כל אחד אף אחד לא מאוחד עם השני תגידו לשוטרים שיירדו מהגב שלי יושבים לי על הצוואר אפילו שאין עליי דבר לא סמים,לא נשק אבל עכשיו כבר מאוחר זה שלום,מלחמה,משא ומתן בן לאדן,התאומים,אפגניסטן עוני,כאב,רעב,אבטלה שביתה בבית ספר כי אין אבטחה קדחת הנילוס,אבעבועות שחורות חיסונים,סאדאם,טונות של גופות כל כך הרבה כאב וצער הצבא נותנים רובה לכל נער פותחים כאן שער למלחמה וכל מחבל בן זונה שמתפוצץ לי בשכונה התקשורת,השוטרים,חברי הכנסת ,השרים חבורה של חזירים שאת האמת מסתירים מה שאנחנו יודעים זה כלום לעומת מה שצריכים לדעת ואני לא יודע שום דבר ממה שקורה לי ליד התחת צרפת,אנגליה,סין,יפן, אמריקה,אפריקה,אפגניסטן כולם חבורה של צבועים איך אמריקה אומרים לנו לא להרוג חפים מפשע שזה מה שהם עושים הגיעו לאמריקה הרגו את האינדיאנים לקחו כמה שחורים עשו מהם עבדים בנו את הארץ על בסיס כאב ושקרים הורגים אלפים באפגניסטן ולנו מטיפים יודעים שאף אחד לא יתמוך בישראל ארץ האל גם כן זין על זה...לעזאזל אני צריך רק את המאיק שלי להוציא את הדעה שלי אני רק ילד שמנסה לחיות במדינה שלי מנסה לחיות בתמימות וזה לא מצליח לי מתבגר יותר מידי מהר אפילו שאני כבר בכלל לא אני הם יורים אנחנו יורים!!!הם הורגים אנחנו הורגים!!!! לא מצליחים להסתדר ערבים ויהודים אחד אפס אפס אחד אפס שתיים מנסים בכח להרים את הראש מעל המים המשכורות לא גבוהות אבל המחירים עדיין עולים 18,17,16 19.90 מלאים בקשיים אבל עדיין שורדים נאחזים בשיניים כדי להחזיק עוד בחיים ביפים,שטויות על זה אתם רבים על ראפרים שמאלנים שלא מסכימים עם ימנים?אז מה?ביג דיל?אוף מה כבר קרה קחו את המאיק לידיים כי קיבלתם מתנה חרוזים שוטפים לילדים את המוח אז תחשבו טוב מה אתם כותבים אל תרעילו ילדים עם שנאה ורק ריבים יש גם צד אחר לחיים אל תתנהגו כמו חבורה של שרים אנחנו לא במלחמה אנחנו בריב של ילדים חשיבה ראשונית תמנע הרבה כאב והרבה דעות ואנשים מוטעים רק תזכרו זאת לא מלחמה...זה ריב של ילדים

double M

New member
נו באמת....

קראתי את המשפט הראשון, על שני הצדדים וויתרתי. עוד פעם המצב???? דיי!!!!

donslam

New member
קודם כל

בגלל זה ביקשתי לקרוא את השיר עד הסוף...הא לא כולו על מלחמות ופיגועים פשוט תקרא...וחוץ מיזה הקטע הזה של "עוד שיר על המצב" זה ממש דפוק כי זה הנושא שהכי מתאים להיפ הופ בישראל...לא שמעתי הרבה טענות בארה"ב על אנשים שאמרו כל הזמן...אווף עוד שיר על כושים,עוד שיר על סמים,עוד שיר על השכונות....למרות שהנושא הזה נטחן שם עדיין עושים שירים על הנושאים הנ"ל...ומוזר שלמוקי וסאב אף אחד לא אמר כלום ששרו על המצב... אני מביע את דעתי בדרך שאני אוהב..זאתי דעתי...אל תקטול שיר אחרי שקראת שני שורות...

donslam

New member
....

אוףף איזה באסה....אני משקיע זמן לכתוב שיר וזה המקום שיחיד שאני יכול לקבל תגובות אז חבר´ה תנו לי בבקשה כמה תגובות על השיר

אני חושבת....

שזה יפה מאוד,ואף אחד פה לא יודע להעריך , אנשים,הבן אדם יושב כותב משקיע,ויצא לו אחלה ליריקס! ואתה צודק לדעתי ברוב המילים שכתבת בשיר,וזכותך לכתוב על איזה נושא שבא לך,ואתה לא צריך להקשיב למה שאנשים אחרים אומרים לך. אבל דבר אחד קטן ,אתה מכיר פה את רוב האנשים לא? אתה יודע איך רובם מגיבים לליריקס שאנשים כותבים ומשקיעים,אתה יודע שלא כולם מעריכים... אז למה אתה בכל זאת מפרסם את הליריקס? סתם בשביל להתעצבן מהתגובות שלהם? זאת דעתי,אני חושבת שאם היית שומר את הליריקס לעצמך,ועושה איתו משהו בעתיד,ולא מפרסם אותו כאן היה לך הרבה יותר ערך לליריקס בעיניך! כי אחרי התגובות שהגיבו לך כאן,אני מתארת לעצמי שבטח תשים את הליריקס בצד ותנסה לכתוב משהו אחר. זאת דעתי,ולא מעניין אותי מה תגידו,ככה אני מה לעשות?!

Latent

New member
חביב

אבל לא משהו מיוחד, עוד שיר באסה על המצב.

donslam

New member
....

תודה על הביקורת אבל אתה יכול גם לפרט בקשר לשאר השיר כי אני רוצה לשפר אותו....ואני מנסה לדעת מה טוב ומה לא טוב בו....

Evil J

New member
לא יודע מה איתך אבל

כשאני בודק ליריקס אני מנסה לראפרפ אותו וללבדוק איך הוא הולך... פשוט עם הליריקס הזה היה לי ממש ממש קשה לעמוד עם זה... צריך ללטש את זה...יש מילים מיותרות שהורסות את המשפטים ואת הפלואו שלהם

donslam

New member
ואיי

תודה...באמת תודה....אני משקיע מלא זמן לכתוב שיר וכל מה שאני מבקש זה כמה תגובות....טובות או רעות.....קצת תמיכה או עצות לשיפור אבל גם את זה אי אפשר.......העיקר שיש ויכוח על פוליטיקה או על צבע הפיפי של מוקי מתפתח שירשור של עמוד שלם...

למעלה