אין כותרת להודעה זו.

אין כותרת להודעה זו.

כותבים פה על רכב רפואי,בתי מלון איזה יותר טוב מהאחר, לשמחתי/צערי(מחק את המיותר)אין אני יכול לחוות דעה בנידון, לי יש רק 20% על PTSD ובזה אין הרבה זכיות כגון אלו,ואת הפגיעה בשמעתי כנראה פספסתי מגלל רשלנות שלי ומצבי שהיה דאז(כתבתי בעבר על כך) חויות אחרות בזמן האחרון יש ויש : יזמתי ונפגשנו חברה לספסל הלמודים ביה"ס היסודי לאחר שמרבתנו לא נפגשנו 34 ויתר שנים היהמאוד מרגש,פגשתי לאחרונה עוד חברה מתקפות שנות מהחיים,אהבות ישנות משנים עברו(נפגשנו לא רקע רומנטי ,היום יש אהבה אחת אשתי),והנה אתמול צלצל הנייד שלי על הקו הזמנה למסיבת שיחרור מהיחדה מלואים שלי ממנה השתחררתי לפני כחצי שנה ,חברה בעלי עבר קרבי פצועים ונכים שרוצים לעשות עוד על בסיס התנדבותי היו לי כאחים זהו גם זה נגמר הגיל מנצח-ןאכשיו אני מוצא את עצמי נכנס לרבע האחרון בחיי(כמובן לפי הגיל)והעתיד לא נראה לי משהו...משהו מצב הבטחוני,כלכלי,העבודה,אני בעיות השמיעה שלי מכבידות עלי בחיי היום יום,נוסף הדאגות לאם המזדקנת אח יחיד ויקר שנפטר בשנה האחרונה בעדו צעיר למות, בקצור לא קל-אבל נתגבר, זהו נכתב ככה סתם.

ינשוף23

New member
נראה לי שאתה טועה!

שלום לך אביגדור!!! "רק 20% על ptsd " ,נראה לי שמגיע לך מלון+מלווה. אני לא מדבר סתם,אני מציע שתלך תברר את העניין אצל הרופא המחוזי. בהצלחה ינשוף!!

smile2life

New member
תומך בינשוף

תלחץ על המרפאה ואם לא עוזר תפנה לארגון לחיים חזן

../images/Emo51.gifינשוף ומני

לברר לתומי חשבתי מה שמגיע לך אומרים לך,בכל מקרה במידה וכן על חשבוני מגיע לכם

ינשוף- ביום רבעי

היתי היום במרפאה בקשר להבראה במלון, קבלתי תור לרופא המחוזי ביום רבעי אחה"צ נאמר לי במרפאה שזה תלוי בו,אדווח לכם תוצאה לאחר ביקור זה ,להשתמע אבי.ש

למעלה