אין כוח יותר.

מצב
הנושא נעול.

gal00000

New member
אין כוח יותר.

אין כוח יותר.
המחזור הגיע. שוב אנחנו עצובים. למה למי שאין שינים יש ילדים למה??? ולמה מי שרוצה ילדים צריך לסבול כול חודש לבכות למה אין צדק???? למה.

MIF2002

New member
אוי גל.... כל כך מצטערת

אין כוח יותר.
המחזור הגיע. שוב אנחנו עצובים. למה למי שאין שינים יש ילדים למה??? ולמה מי שרוצה ילדים צריך לסבול כול חודש לבכות למה אין צדק???? למה.
אוי גל.... כל כך מצטערת
אין הרבה מילים מנחמות כשטיפול מסתיים במחזור. בכל מקרה אל תוותרו ותעשו בטא.
גדול!

גל. שולחת לך ../images/Emo24.gif חם ממני

אין כוח יותר.
גל. שולחת לך
חם ממני
אני כ"כ מצטערת שהטיפול נכשל
יש המון אי צדק בחיים ובחלקו זה שאנשים מקבלים משהו שלא מגיע להם או לחילופין אינם יכולים/יודעים/מעונינים להתמודד עימו. בטוח שיהיה טוב ותצליחו רק שהלוואי שהיינו יודעים כבר מתי. תבכו כמה שצריך אבל מחר יום חדש ותיקווה חדשה ומתחילים שוב מההתחלה.

העין ה 3

New member
אוי גל, כל כך עצוב../images/Emo7.gif

אין כוח יותר.
אוי גל, כל כך עצוב

באמת לפעמים נדמה שאלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. הבוקר, כשיצאתי מהגן של עידן ראיתי ילד בן שנה וחצי בערך יושב לבד באוטו, לא חגור בכסא הבטיחות וחלונות הרכב פתוחים. חיכיתי, ואחרי דקה או שתיים הגיע אבא של הילד. שאלתי אותו אם הוא לא קורא עיתונים. מה היתה תשובתו? מה אני אעשה, יש לי שני ילדים, אני לא יכול לקחת את שניהם... (התאפקתי לא לשאול אותו אם הוא רוצה לתת לי אחד ואז יהיה לו יותר קל
) מחזיקה אצבעות לטיפול מוצלח בפעם הבאה. אין לי ספק שאתה תסתדר יפה מאוד עם שני ילדים, ואפילו עם שלושה.

בוניטה 5

New member
קארין וגל מצטערת לשמוע../images/Emo7.gif

התבלבלתי סליחה גל גם אני קיבלתי
שלילי היום והנה אני רואה את כתמי המחזור מבצבצים להם זה קשה וזה כואב אבל תמיד יש תקווה לפעם הבאה אם אפשר לישאול כמה פעמים כבר עברתם ivf?
קארין וגל מצטערת לשמוע

../images/Emo7.gif../images/Emo93.gifאוף באמת למה??../images/Emo24.gif

אין כוח יותר.
אוף באמת למה??

taliava21

New member
מצטערת לשמוע

אין כוח יותר.
מצטערת לשמוע
אבל תהיו חזקים כי בסוף זה תמיד מצליח הרבה כח

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ועוד../images/Emo24.gif

אין כוח יותר.
ועוד

אוי..מצטערת יחד אתכם!!../images/Emo10.gif

אין כוח יותר.
אוי..מצטערת יחד אתכם!!

תבכו היום אך מחר תתחילו יום חדש ודרך חדשה ותהיו יותר מחוזקים ויותר אופטימים...זה חייב להצליח, צריך רק סבלנות!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה