אין כבר חשק ל-XXX

raviti2

New member
אין כבר חשק ל-XXX

אני אחרי לידה. הרבה אחרי לידה... כמעט שנה וחצי ליתר דיוק. ובכל זאת, למרות שהבטיחו לי, החשק המיני שפעם היהבשפע, נעלם ואבד לו. אני אוהבת את בעלי, אבל עייפה מאוד מעבודה במשרה מלאה, וטיפול בילד. כשכבר נגמר היום אני רק חולמת על המיטה, ורק כדי לישון! היחסים ביננו מאוד נפגעו. הוא לא לוחץ, כבר התייאש. הבעיה היא שלא רק הסקס נעלם, אלא כמעט כל מגע פיסי כבר אין. אני רוב הזמן עצבנית, ונראה שאנחנו כל הזמן "מחפשים" אחד את השני ומתווכחים המון. אוף. אני עוד מניקה. האם לדעתכן יש קשר? מלבד ייעוץ מקצועי, האם יש לכם עיצות, טיפים, משהו?

ziv36

New member
כל כך עצוב..

מזכיר לי נשכחות... לא רוצה להעיר את המתים אבל אם לא תתעוררו מהר תמצאו את עצמכם מחוץ למסגרת הנישואין מהר מאוד, כי כל אחד יתחיל לחפש בחוץ סקס והמסגרת תתפרק מהר מאוד. אפשר ליזום ולעשות שינוי. צריך לעשות ולא לדבר. מקווה שעזרתי

גם אני זוכרת

שהייתי בתקופה הזו לפני הרבה שנים, כשהילדים נולדו. קשה למלא את כל התפקידים: אמא, רעייה ושותפה בפרנסת הבית, אבל עם הזמן, הכל יסתדר. תדעי לחלק את היום בין כולם. האמיני לי. עצם העניין שאת מודעת לקושי, מראה שאת אשה בוגרת ויודעת שיש משברון ביניכם. זה די טבעי. זה קורה אצל רובינו. תזמי שיחה עם בעלך ותני לו להבין שאת ערה לבעייה. ביחד תתגברו. כיצד הוא תורם לריכוך האווירה? הוא מציק לך? או פשוט אדיש? תביני שהוא מרגיש קצת מיותר. תני לו הרגשה טובה, שהוא שייך לכם, לך ולתינוק. שתפי אותו בטיפול בתינוק. ולאט לאט הכל יחזור על מקומו בשלום.

ziv36

New member
אין אהבה בלי אש

לא תמיד המשיכה קיימת אבל צריך להאמין ולרצות את קרבתו של בן הזוג כדי שהאהבה לא תיכבה לה ביום בהיר אחד... לפעמים קשה לנו להיות כנים עם עצמנו ולהגיד שטעינו בבחירה. לפעמים הנוחות כל כך מפריעה. ופה צריכה לבוא הגדולה.

מטפל

New member
אולי בעצם.............

אולי בעצם היחסים שלכם פשוט עוברים תהליך של העמקה? האהבה שאת מדברת עליה, פשוט מתבטאת בכך שהוא מקבל, בהכנעה, את המצב החדש (הזמני)....... הטיפים שאת מבקשת, עשוים להיות.....: 1.שתדברי איתו על זה..... 2.שתתחילי ליזום גם מידי פעם... 3. שתישאלי אותו מה היה רוצה.. על פניו זה דווקא נשמע אופטימי, כי לולא היית מעלה זאת, אז הייתם נגררים כלפי מטה. כאן למעשה נפתח חלון הזדמנויות. בברכה ובהצלחה. אלון

אין חשק

זה לא סוד שחיי היום יום המתישים שוחקים את הזוגיות ובראש וראשונה את החשק לקיום יחסי מין.שנה וחצי אחרי הלידה והילד עדיין יונק , היגע הזמן לגמול אותו - אל תכעסי אבל מה את, פרה חולבת? ילד בן שנה וחצי - אין לו שיניים? הוא לא אוכל מזון מוצק או חצי מוצק? יש פתרון - השאירו את הילד בן השנה וחצי אצל הסבים, וצאו לכם לסוף שבוע במקום כלשהו רק שניכם לבד, קחו לכם את חבילת הפינוקים, מגיע לכם, הסקס יגיע מעצמו. ואל תדחו את זה בתירוץ של - אין לי כסף לזה - ותרי על דברים אחרים פחות חשובים לא יודעת מה , אבל סוף השבוע הזה , חשוב הרבה יותר מדברים אחרים כי כאן מדובר בלעורר זוגיות גוועת.

raviti2

New member
אמנם ביקשתי עיצה בנושא זוגיות -

אך זו לא הזמנה פתוחה לביקורת עלי ועל ההחלטות שלי, ובזה אני מתכוונת להנקה! אני לא אכעס (כי אני בכלל לא מכירה אותך ואין טעם לכעוס מתגובות של אנשים בורים) אבל כן אסביר לך כדי שתחכימי: המלצת ארגון הבריאות הבינלאומי אומרת להניק עד גיל שנתיים! וזו גם ההמלצה בטיפות חלב בארץ ע"פ המלצות משרד הבריאות. סתם שתדעי. אז תקראי לזה "פרה חולבת" או איך שאת רוצה, אבל אני יודעת שאני נותנת לבני את המיטב
מה עדיף, לדחוף לו בקבוק של מטרנה
או אולי רמדיה צמחית
בקיצור הערה לא במקום לדעתי...

סליחה על הביטוי זה לא

במקום ואת צודקת, כוונתי הייתה לטובה ואכן כשלתי בלשוני. בכל מקרה רצוי שתמצאו לכם זמן של ביחד זמן רומנטי מחוץ לבית כדי לצאת מהשגרה לשנות אווירה.

seeyou

New member
לא מסתדר אצלי../images/Emo4.gif

-אין כבר חשק מיני -אוהבת את בעל -עייפה מאוד מעבודה במשרה מלאה, וטיפול בילד. -כמעט כל מגע פיסי כבר איןעם הבעל אני אשאל אותך שאלה פשוטה: האם את באמת מאמינה שככה אפשר להתמיד בנשואים? רק כאשר אין לנו מחויבות כלפי צד שני ושלישי, עושים מה שמתחשק-או קרוב לזה... תחשבי טוב לפני שזה מאוחר. איך שתסדקי את המיטה ככה תשני בה יוסי

raviti2

New member
../images/Emo51.gif רבה לכל מי שהתייחס וענה ../images/Emo140.gif

קראתי הכל ולקחתי לתשומת ליבי.

מרקוס417

New member
משברים...

יקירתי! אל תתרגשי מזה ,זהו עוד שלב בזוגיות שבסופו של אותו שלב הזוגיות יוצאת מחוזקת ולומדים כיצד לתמוך אחד בשני. אני ממליץ לך להכנס לאתר www.zugiutova.com שם את תהני לקרוא מגוון של טיפים לזוגיות טובה ולהכוונה בנושא זוגיות.... בהצלחה

XXX הוא אולי רק סימפטום?

הרבה זוגות מספרים שלאחר לידה יש ירידה בחשק המיני. יתכן שההנקה מעייפת כשלעצמה (יצירת חומר ביולוגי בכמויות צורכת גם הרבה אנרגיה) ויתכן שהיא משפיעה על החשק המיני מבחינה הורמונלית (בטבע נקבות המגדלות גורים קטנים אינן מתייחמות). מה שאני יודע שהנקה אמורה גם להרגיע והעובדה שאת עצבנית רוב הזמן מצביעה כנראה על משהו אחר. יתכן שחלוקת העבודה ביניכם בקשר לבית ולילד איננה מאוזנת, יתכן שיש השפעה הורית לא רצויה מצד המשפחה המורחבת ויתכנו אפשרויות נוספות. אני מציע שכן תפנו לייעוץ, לא בהכרח ייעוץ זוגי אלא אולי דווקא בקבוצות תמיכה או קורסים בנושאי הורות (כמו בקישורים המודגשים). בהצלחה

taltalit3

New member
קבלי החלטה - מהיום את משנה הכל!

אם באמת חשובים לך חיי הנישואים שלך ושמירה על המשפחה שלך את חייבת לעשות שינוי ויפה שעה אחת קודם ! החל מהיום , כן ממש היום - תדאגי לסידור לילד לערב תבקשי עזרה מאמא/חברה/ביביסיטר תכיני ארוחת ערב לשניכם , תשבו בנחת תדברו ותסבירי לו שאת רוצה לשנות. אפשר לקנח בסרט טוב וקינוח ....כיד הדמיון... אל תניחי לכם ליפול , ייתכן ובאמת נגמרה האהבה ואולי לא תצליחו לשנות. אבל, לנסות את מוכרחה בעיקר בשבילך. בהצלחה

taltalit3

New member
לגבי החשק שנעלם -

תתעלי מעל עצמך , אם את עדיין אוהבת החשק יבוא עם האווירה , האמיני לי.

למעלה