אין כאן אף אחד

שמוצקין

New member
אין כאן אף אחד

שיסביר לי איזה תקווה תהיה פה אם אריק יקח את הבחירות. המצב לפי כל הנתונים הכי גרוע מזה 53 שנה לראשונה מתבטא הנגיד שיש סיכוי שבנק גדול יתמוטט. בתי התמחוי עולים על גדותיהם. עוד שבע שנים רוב ערבי ממערב לירדן. הכינו את הדרכונים רבותיי או הצביעו למחנה השלום. מחנה הימין כבר הראה מה הוא מסוגל לעולל.

lsg101

New member
שאלה

נניח רק לרגע שמצנע מצליח לנצח את הבחירות, ואפילו מצליח להרכיב ממשלה. הוא הולך למהלך מדיני, ערפאת פתאום מתגלה כשותף אמיתי לשלום, ומוכן לעשות "ויתור ענק" ולחתום על הסכם קלינטון. האם זאת אומרת שעוד שבע שנים הרוב של הערבים בין הירדן לים לא יהיה? כלומר, האם בעקבות הסכם שלום שמאלני הערבים יפסיקו להתרבות? ואם התשובה היא לא (כפי שאני מנחש), האם זה לא אומר שהסכם שלום או לא, רוב ערבי יהיה ממערב לירדן בכל מקרה? ונניח שהתשובה לזה היא כן, האם זה לא אומר שחלק גדול מהרוב הערבי הזה יוכל להסתנן פנימה אל תוך המדינה היהודית (כי שום גדר לא באמת תחסום אותם, אם הם ירצו להיכנס), מה גם שאנו ניתן להם מדינה פלסטינית ואנו נקבל מדינה יהודית-ערבית? זה מאוד נחמד לפלוט סיסמאות, אבל אני באמת לא מבין כיצד אתם מונעים את העניין שעוד שבע שנים יהיה רוב ערבי ממערב לירדן.

למעלה