אין-יותר-היסטוריה לעולמי עולמים!!
L limors2 Well-known member 30/6/08 #2 ואני אצטט את המשפט הידוע ואומר- ההיסטוריה נוטה לחזור על עצמה. פעולת החזרה מעידה על קיומה והימצאותה של התופעה המקורית ולא מאפשרת הכחשה ו/או הדחקה שלה. אי לכך, המשפט שלי סותר את המשפט שלך ומבטל אותו.
ואני אצטט את המשפט הידוע ואומר- ההיסטוריה נוטה לחזור על עצמה. פעולת החזרה מעידה על קיומה והימצאותה של התופעה המקורית ולא מאפשרת הכחשה ו/או הדחקה שלה. אי לכך, המשפט שלי סותר את המשפט שלך ומבטל אותו.
C chen1litvak New member 30/6/08 #3 ואני אתקן את מה ששיר בטח התכוונה להגיד; לא לומדים יותר הסיטוריה! (דמייני דגש על לומדים ) אוף נו,אפילו לא התחלתי בכלל ללמוד וכבר ישלי פוביה מכל הבגרויות
ואני אתקן את מה ששיר בטח התכוונה להגיד; לא לומדים יותר הסיטוריה! (דמייני דגש על לומדים ) אוף נו,אפילו לא התחלתי בכלל ללמוד וכבר ישלי פוביה מכל הבגרויות
L limors2 Well-known member 1/7/08 #4 את יכולה לעשות כמוני, ולא ללמוד!../images/Emo6.gif מסיימים עם הכל הרבה יותר מוקדם ככה
C clyps New member 1/7/08 #7 היו לי 112 חיסורים במחצית ב' ../images/Emo3.gif צחקתי הרבה ועפה לי התעודה מהידיים
C chen1litvak New member 1/7/08 #10 חח יואו נזכרתי בך השבוע יש לנו סדנת אומן עם קורין אלאל, וחברה שלי הולכת להופיע איתה שם ונזכרתי בסיפורי הקורין שלך
חח יואו נזכרתי בך השבוע יש לנו סדנת אומן עם קורין אלאל, וחברה שלי הולכת להופיע איתה שם ונזכרתי בסיפורי הקורין שלך
C chen1litvak New member 3/7/08 #13 כה הא?קרית עומו רולזז הביאו לנו גם את חמי רודנר,ירמי קפלן,יוני בלוך (אני אומרת לנו כאילו שאני גרה שם ) קיצר גיליתי היום שזה עוד שבועיים ואני רק מקוה שזה לא יפול לי על איזה הופעה..
כה הא?קרית עומו רולזז הביאו לנו גם את חמי רודנר,ירמי קפלן,יוני בלוך (אני אומרת לנו כאילו שאני גרה שם ) קיצר גיליתי היום שזה עוד שבועיים ואני רק מקוה שזה לא יפול לי על איזה הופעה..