אין יותר הגרלות!

asias1

New member
אין יותר הגרלות!

כן כן, שמעתם נכון, אין יותר הגרלות בתקופה הקרובה. החלטנו שיש לשנות את תהליך הפעלת הפרויקטים והסכמנו על הדבר הבא: אין יותר צורך בלזכות בהגרלה על מנת לפתוח פרויקט, כל מי שרוצה יכול לפתוח, אבל (!) עדיין יש צורך מאישור המנהלים. קבלת האישור תיהיה שונה מפעם קודמת שבה שלחתם הודעה פרטית וחיכיתם לאישור, הפעם כל מה שעליכם לעשות זה להוסיף את הפרויקט לאתר ההגרלה, בדיוק כמו שעשיתם עד עכשיו רק שהפעם אם אתם רואים שהפרויקט שלכם מופיע בפרויקטים מאושרים, סימן שאתם יכולים להתחיל להפעיל את הפרויקט. בלי קשר להגרלה. מקווים שתהנו, שמוליק ואסף.

מה?

שמישהו יתן לי בבקשה קישור לאתר ההגרלות הזה ויסביר לי מה עושים מההתחלה כדי לפתוח פרויקט בבקשה

asias1

New member
יש מאמר שמסביר

על איך מגישים באתר במאמרים. http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=577&a=79397&c=3839&sc=0&ssc=0

iddo357

New member
כן ,כן אני חדש...

מה הכוונה הגרלות? מישו מוכן להסביר לי?

תקשיב

נכון מדי פעם יש פרויקטים למשל המשפחה הכי מושקעת או האזור הציבורי הכי מושקע אז אלה פרוייקטים. עד עכשיו היו הגרלות ורק מסםר מצומצם של אנשים יכלו לעשות פרוקטים על פי הגרלה... עכשיו לא צריך הגרלה אלה רק צריכים שיאשרו את הפרויקט שלך לפי ההסבר בהתחלת השרשור

אתם לא הבנתם כלום?

אתם לא יכולים לאשר לעצמכם את הפרויקטים! אתם אמורים לחכות שהם יופיעו באזור של הפרויקטים המאושרים! יופי שקראתם את מה שהוא כתב -_-

למעלה