אין יותר אלוהים

Eנ2ר

New member
אין יותר אלוהים

לא יצא לי לשמוע אתמול את כל השידור אבל אני באמת שמחה שאלוהים עזב אני חושבת שהוא זכהליותר מדי תשומת לב סביב השם שלו במקום לזכות בתשומת לב על מה שהוא עצמו. בנוסף המעשים שהוא נוהג לעשות ומאמין בהם אינם הולמים כתכני שידור ברדיו לדעתי לכל סוג של תוכנית. אני מאחלת הצלחה לענבר (שם יפה דרך אגב......) ורואי. אבל ביננו כולם יודעים בעד מי אני..... זהו בהצלחה לכולם ומי ייתן שהטו(ב) ביותר י(ת)נצח. שלכם, ענבר

רמי 103

New member
ובצדק.

אני מאד אוהב את דווידוביץ, אבל האיש היה אתמול חרא, והיה מגיע לו לעוף. אני כבר לא מדבר על ההערות המביכות שהוא העיר לאלון מזרחי (אלון מזרחי ראבק! מה אתה שואל אותו אם הוא חוזב להתאבד??) ועל היציאות המפגרות שלו משך כל הערב, אלא על העובדה הפשוטה שהאיש לא מסוגל להתמודד עם שיחות מול בני אדם אמיתיים מהישוב מכיוון שהוא פשוט לא רגיל לזה ביום יום שלו. הוא מנותק מהיומיום, ועניין זה היה בהחלט בעוכריו אתמול בערב. לעומתו ג'ורנו היה גדול. השתחרר סוף סוף מהה"אקדמאיות" שלו ונתן שואו ששילב בתוכו גם אינטלגנציה וגם הומור שקובר בלי תנאי את מירב ואלוהים ביחד. גם ענבר הייתה מקסימה, שקטה ובוטחת בעצמה, נשמעה מעולה, רק קצת "גננת" מידי - אבל שום דבר שאי אפשר יהיה לתקן בסיבוב הבא. ענבר - אני כל כך שמח בשבילך!! זכית במקום שלך בין העשרה בצדק מוחלט!! אני רק מקווה שגגם לי תהיה הזכות להיות שם בשבוע הבא תחזיקו לי אצבעות הייום כמו שהחזקתי לכם אני אתמול אוהב אתכם. רמי ירושלמי

xVeganJihadx

New member
אין חדש תחת השמש

אנשים שאומרים "הוא עבר את הגבולות" וכול השיט הזה הם פשוט אנשים פוליטיקלי קורקט חסרי חוש הומור או לחילופין בעלי חוש הומור שספק אם הייתי רוצה לתת לו לשלוט בשעת שידור ברדיו. זה הרי ברור שלא הכישרון ניצח אתמול אלא יכולת שיכפול של שדרנים קיימים, בלי אלוהים הרדיו ימשיך לשעמם ,חבל, נקווה שגלגל ההצלה יעשה את העבודה בשבילו ובשבילנו.

אלוהים לוקח את כולם ../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

אלוהים הוא יותר מזריקת הערות פיקנטיות וציניות ,והוא הוכיח את זה אתמול כשדיבר 5 דקות רצופות בזעם ואכפתיות על גורל תושבי לוד . הוא ממש הרעיד את הרדיו ! פשוט תיאר תחקיר מפורט שהוא עצמו ערך, משיחות עם אנשים אמיתיים מהישוב (לוד) ודיבר מהלב בשידור ישיר...לא הקריא מדף באופן מלאכותי! ההערה שלו שהשדרן הוא חלק מהעם ולא מעליו מאוד מצאה חן בעני. זה מביע ענווה וחיבור לקהל . גם האומץ,חוסר הפשרנות והדיעות המוצקות שלו מאוד הרשימו אותי ! ראוי שלאדם כזה תהייה במה ברדיו.

למעלה