אין חתונה (בנתיים)

fila

New member
נועה יקרה../images/Emo20.gif

אני ממש עסוקה אבל ראיתי את ההודעה שלך ולא יכולתי להתעלם. קראתי פעם אחרי פעם את ההודעה הזאת ואת קודמותיה שבאותו עניין ואני מודה שמצאתי את עצמי משתוקקת כבר לראות אותך עם טבעת
זה לא עוזר הרבה שאני ושאר הבנות מעריצות את היכולת שלך להמתין בסבלנות - בדרכך שלך, ואני בטוחה שלא עוזר שלכל אחת מאיתנו בערך היתה "תקופת ציפייה". אני הייתי רוצה להציע לך להתעשת, אין לי ספק שאת מאוכזבת עד כלות נשמתך מהדחייה הלא קצרה שנכפתה עלייך פתאום, אבל זה ש"יש זמן" לא פותר את גיא מלעשות צעד משלו,אני חושבת שהוא צריך להראות נכונות גם להציע נישואים זו הצהרת כוונות, לקבוע תאריך יעד לחשוב על קווים מסוימים לארגון הארוע. אנחנו קבענו תאריך כמה חודשים אחרי הצעת הנישואים ובכל מקרה זה היה 10 חודשים לפני. תבכי כמה שתוכלי,כמה שאת רוצה עד שתרגעי ואח"כ תעשי חושבים עם עצמך ועם גיא, מגיע לך לדעת איפה את עומדת
מחזיקה לך אצבעות, ומקווה שיהיה לך רק טוב
שלך

shli8

New member
נועה עד מתי

נועה היקרה יש לכם בעיה של תקשורת אתם לא מדברים ולא משתפים (לפחות מצידו)וזה הבסיס לנישואים כושלים. את בעצמך אומרת שזהו בסיס לגירושין לאחר 10 שנים ואני אומרת לך אפילו פחות. אנא שימי את הקלפים על השולחן ותראי בכלל אם גיא רציני כלפיך. היום זה אחותו ומחר זה אחותי מה השטויות האלה. עד כמה שזכור לי כבר לפני חודש הודעת הודעה לא רישמית מה קרה בינתים.... נועה קחי את עצמך בידיים השעון הביולוגי מתקתק מאחלת לך הצלחה

יעלי2

New member
לנועה

1) חבל על הדחיה אבל זה מה יש. 2) 2 בנות של חברים של הורי התחתנו באותה שנה בהפרש של כמה חודשים (כנ"ל יקרה השנה אצל בעלה של חברתי ואחותו). זה קורה ודי שכיח. 3) באסה לדחות בשנה אבל אפשרות להקדים כרגע לא אופציה, אלא אם תתחתנו בנישואין אזרחיים ואחר כך תעשו מסיבה. אם ז בא בחשבון... 4) חברתי התחתנה עם בעלה בחודש שעבר אחרי שלבעלה "נגמר החבל" והוא "נשבר" כי בעלי שהוא חברו הטוב הציע לי והתחתנו השנה. זה מאוד לא מובן לנו השנים בשביל מה למשוך, ואני לא מבינה למה הם לא לוקחים החלטה. הרי גיא לא יכיר אותך יותר טוב ממה שהוא מכיר היום אם תחכו עוד כמה חודשים. הוא כבר ראה אותך בכל מצב אפשרי. במילים אחרות, הוא לא מבין למה את "צריכה את זה"? שלא יבין. אבל שיהיה אתך גלוי ויגיד לך אם אחרי כל השנים שלכם יחידיו הוא רואה את עצמו מתחתן איתך. הרבה פעמים הם סתם מושכים ואחר כך לא מבינים למה. מאחלת לך שתתחזקי ושתמצאי את דרך המלך. את כבר בשלב שהכל גלוי על השולחן וכבר אין יותר משחקים עם גיא בענין הזה. שיקח החלטה וזה הכל. מחזיקה לך אצבעות שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר.

אמיקה

New member
אחותי ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני מעריצה את הסבלנות שלך, ואני לא מבינה בכלל איך גיא נשאר בשלו, ולא מבין איך את מרגישה... אני עם פילה, אבל כמובן אין כל דרך לגרום לו "להפתיע" אותך בטבעת.. ליבי לך יקירתי, מבינה לגמרי מאיפה הגיעו הדמעות.. אני גם חושבת שמגיע לך לדעת איפה את עומדת, בלי התחמקויות, וכמו ילדים גדולים.

גלי ב

New member
תהיי חזקה...וסבלנית..קבלי../images/Emo24.gif

טוב שלא שומרים בבטן..אבל אני יודעת שקשה לקבל כאלה דברים... תהיי חזקה..וסבלנית..בסוף יהיה טוב..

תודה לכולן ../images/Emo24.gif

עודדתן אותי מאד. אנחנו לא נתחתן בפרואר בעיקר כי גיא עדין לא שלם עם זה וגם בגלל שזה לא יתפס יפה ע"י המשפחה. לכן נשאר חורף הבא (לא בכדי שיהיה רווח מספיק מהחתונה שלם, אלא כי אני מאד מאד מאד רוצה חורף וגיא גיא מעדיף חורף על פני קיץ). אני יודעת איפה אני עומדת בקשר הזה- המון אהבה הדדית ורצון להשקיע ולעבוד קשה על נקודות תורפה שזקוקות לחיזוק. גיא רוצה להתחתן איתי, אבל מכל מיני סיבות, זה עדיין לא יוצא לפועל (ואתן בטח כולכן יודעות מהן הסיבות, בסופו של דבר, אצל כולם זה אותו דבר). הוא אפילו העלה את תאריך השנה שלנו כתאריך אופצינאלי לחתונה (15/11). אין לי שום כוונה לעזוב, לאיים בלעזוב או להביא אותו למצב בו הוא יעשה משהו שהוא לא שלם איתו. זהו, סיכום היום
.

rinutza

New member
כל הכבוד על הכוחות והסבלנות ../images/Emo45.gif

והחתונה תבוא, זה בטוח, הרי ברור מכל הסיפורים שלך שהוא מאד אוהב. חתונת חורף נשמע לי נפלא (בתור מי שאוהבת חורף). אז אולי אוקטובר נובמבר???

סמיילי22

New member
נועהל´ה מקסימה! ../images/Emo24.gif

את יודעת, אני למרות שאני "הקטנה בחבורה" והתחתנתי בגיל 23, (אבל אל תשכחי - אני עם בחור שמבוגר ממני ב8 שנים והייתי איתו לפני החתונה המון זמן - 4 שנים), נוצר מצב כזה, שאני הרגשתי "בשלה" לפניו והתחלתי גם להרגיש מבולבלת!!! ותארי לעצמך איזו הרגשה לא נעימה להרגיש ככה, בייחוד כשאני בתחילת שנות העשרים והוא "אמור" להיות יותר "לחוץ" ממני! עכשיו, גם משה שלי הוא מהסוג של גיא שלך - לא מדבר הרבה, אפשר לומר לא מדבר כמעט בכלל. אבל מה - הוא עושה. לא אוהב שמלחיצים אותו, אוהב לעשות כל דבר בזמן שלו, אבל אין מצב שהוא לא עושה. אני, בגלל שהייתי קטנה וחסרת ניסיון בחיים, הקשבתי לכל מיני "נשמות טובות" שאמרו לי כך: - "אם הוא לא מדבר איתך על חתונה בקרוב הוא כנראה מעביר איתך את הזמן עד שימצא כזו שירצה להתחתן איתה". - "עזבי, הוא לא רציני, הוא לא רוצה להתחתן אם הוא הולך עם ילדה כמוך". - "אם לא תלחצי עליו להתחתן הוא יהנה מהחופש שלו וחבל כי דג שמן לא תופסים כל יום". וכו´. מזעזע נכון?! ואני לא יכלתי לדבר עם משה על זה מטעמי "גאווה" (מה פתאום שאני אתחנן בפניו? הוא "אמור" להיות יותר "לחוץ"!!!) וזה כירסם וכירסם ואני הייתי עצבנית יותר ויותר עד שיום אחד פשוט זה התפרץ... והיה בכי, והיה כעס, גם מצידי וגם מצידו!!! אני פשוט לא יכולה לשכוח איך הוא הסתכל בי בעיניים לחות ואמר "אני?! אני לא רציני?! איך "חופש" יש לי בדיוק?! אני מתפרפר לך? נעלם ולא אומר לך לאיפה אני הולך? אני לא חוזר הבייתה כל יום וחי איתך?" וכשדיברנו יותר לעומק הבנתי שהוא פשוט תיכנן את הנישואין לתקופה מסוימת בחייו שתהיה לשנינו יותר נוחה ולא דיבר על זה כי הוא לא אוהב דיבורים באויר. ,אם היית שואלת אותי הייתי עונה לך..." באותו יום הבנתי כמה באמת הייתי ילדה שהקשבתי ל"נשמות הטובות" ולא ניסיתי לתקשר איתו, עם מי שהוא בן זוגי ואמורה להיות לי התקשורת הכי טובה איתו. מה שאני מנסה לומר לך נועה, שהכי טוב זה לעבוד על תיקשורת ביניכם. אני גם מבינה איפשהו את גיא, שלא רוצה "להדחף" לחתונה של אחותו, כי אם משה היה במקומו היה אותו סיפור (זה קרה לי גם עם אחיו של משה ואישתו). אני מציעה לך לעבוד חזק על התיקשורת, להתחיל להעמיד עובדות במקום. רוצה חורף? יאלה לעסק! אתם יכולים סתם ללכת לראות אולמות בכייף עכשיו (כי עכשיו זה חורף וזה הכי אוטנטי) ולקחת את הזמן בכייף! אוהבת

מיכלי, תודה על העידוד

תגידי- לא הציעו לך להכנס להריון? כי גם את זה הציעו לי
. גיא מאה אחוז מחויב, רק מה, הוא צריך את הדרך שלו לעשות דברים. בדרך אני ממש מסכימה איתו, רק מה, הפעם יש לנו דרכים קצת שונות. הפריעו לי שני דברים, חוסר הוודאות וחוסר היכולת שלי לדחות סיפוקים. אבל עכשיו יש יתרון מסויום, כי האחות וחברה כבר התחילו את המריבות על כמות מוזמנים.

limor 2

New member
אין לי כ"כ מה להגיד..

כל הכבוד לך על הסבלנות ווהתמדה. בסוף זה ישתלם.

אוסנת123

New member
כמה מילים של עידוד -את לא לבד!!!

מי יותר ממני מבינה אותך??? פשוט לא יאמן. אז אצלנו אפילו לא הגענו לשלב שמדברים על חתונה ונסוגים - הוא מיד נסוג. השבוע דיברנו על ביטוחים רפואיים ואמרתי לו שרק ברגע שנהיה נשואים אני אהיה זכאית לביטוח הבריאות שנותן מקום העבודה שלו (אצלי בעבודה אין). אז הוא עונה לי "מה הבעיה - את הרי ידועה בציבור שלי - מה רע בסטטוס הזה?" - אז עניתי שהכול ושלא מקובל עלי הסטטוס כי אין בכלל אילוצים לשנות אותו (מלבדו...) הוא ענה בחצי זלזול חצי הומור שזה רק סטטוס ואין לו בכלל משמעות... ניסיתי להסביר שמעבר להרגשה (שזה כנראה לא ממש משנה...) יש משמעות חוקית בהרבה מאוד היבטים - לדוגמה בביטוח הרפואי. השיחה התגלגלה והתגלגלגה ואני המשכתי להתגרות בו על ה"סטטוס החדש שלי". ממש עצבן אותי!!!! התקבע לו במוח משהו!! ועוד משהו - לפני שבועיים ביקרנו אצל הורים שלו. יש להם במטבח רשימה עם טלפונים של כל המשפחה הקרובה. הופענו שם עם הטלפון בבית החדש כמו זוג נשוי (עם שם המשפחה שלו...) ובנוסף אני הופעתי שם לבד עם המספר הסלולרי - עם שם המשפחה שלו!!!!!!!! אחרי שהלכנו שאלתי מי מכין את הרשימה אז הוא ענה שאחיו (בחור בן 30...) אז סיפרתי לו מה ראיתי - הוא לא התרגש ואמר לי - נו מה, מהרגע שעברנו לבית משלנו זה כאילו עברנו סטטוס מבחינת המשפחה. אמרתי לא שלגמרי לא ושזה רק בית - הוא לא ממש הסכים איתי ואמר שזה לא ביג דיל... בקיצור - אני ממש מבינה אותך ונורא מזדהה עם כל מילה שאת כותבת. כל החברות שלי כבר בסטטוס של שנתיים נשואות אוטוטו חושבות על ילדים ואני יוצאת איתו פי 3 יותר ממה שהן עם הבעלולים שלהן ובכל זאת רווקה וקצת עצובה, בעיקר לאחרונה. נגמרו לי המילים ואין לי נחמה אמיתית עבורך – SORRY....

נועה, אני פשוט אוהבת אותך!

וסליחה על הרגשנות, וסליחה לכל אלה שחושבות שהפורום דביק... ואני שולחת לך חיבוקים. גם אם זה יהיה בחורף, אפשר להחליט בקרוב, וכבר להתחיל לתכנן. אז אני מקווה שהמצברוח ישתפר

../images/Emo24.gif אוי,נועה....

תדעי לך שאני פשוט תופסת ממך! על ההתמדה, האהבה, ההקרבה, הסבלנות, על כך שאת מסוגלת להמשיך ככה עם גיא למרות שהוא גורם לך לבכות ומסוגל לשגע אותך עם ההסתגרות שלו והאטימות בנושאים האלו. כבר כתבתי לך שבוע שעבר את דעתי, ואני חושבת עדיין- שאת פשוט צריכה לומר לו "או קיי- עוד שנה מתחתנים, יש לך שנה להתרגל לרעיון, ובכל חודש נסגור משהו אחר, כי אני כבר ממש רוצה את זה!". גם בשבילך זה יהיה טוב- כי כל חודש יהיה משהו להתעסק בו שיזכיר לך את החתונה ויגרום לך להרגיש את זה מתקרב. אגב- אנחנו עשינו ארוע בסוף אוקטובר (25.10) והיה חורפי ממש. אז גם אוקטובר זו אפשרות.

nonaa

New member
ממש חבל. הזדהיתי עם הרגשותיך.

כמו שכבר כתבתי בעבר אני די מזדהה עם ההרגשה (מזכיר לי אותי לפני שנה) ולכן תיאוריך החזירו אותי להרגשתי בעבר (אני גם בכיתי לא מעט - אבל אני בוכה יחסית בקלות ...) תחזיקי מעמד והעיקר שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. מנסיוני, ההרגשה שבן הזוג עושה זאת מתוך רצון אמיתי ולא מתוך "התחשבות" מכפה כמעט על הכל ...

נועוצ´קה!!! וואו איזו בחורה זהב!

אני עוקבת אחרי סיפורך עם גיא עוד מפורום חתונות כשבעלולי שלי רק הציע לי נישואין והתחלנו לתכנן... כל פעם אני מקווה לשמוע ממך שהנה זה מגיע והאמת? נורא מתאכזבת בשבילך כל פעם שזה "עוד לא".... אבל את בשלך - אוהבת, תומכת, סבלנית... מה יש להגיד? אני מעריצה אותך!!! את מדהימה! וגיא אדם כל כך בר מזל להיות בן זוגך! (מקווה שהוא יודע!!!) אז כל מה שאני יכולה לעשות זה לחזק את ידיך! וכמובן לשלוח חיבוק גדול! וחוץ מזה - מי אמר שחתונה זה הכל? זה הרי רק טקס סימלי - ולא קשור ולא אומר כלום על מהות הזוגיות בין שני אנשים! הכי חשוב (באמת!) זה שאתם אוהבים, מאושרים, ורוצים לבלות את חייכם יחד (עם או בלי טקסים).

למעלה