אין חתונה (בנתיים)

אין חתונה (בנתיים)

טוב, אז אמרתי שאני אעדכן והרי "החדשות" אין חתונה בפברואר אין חתונה במרץ אין חתונה באפריל אין חתונה במאי אין חתונה ביוני (יש חתונה, אבל לא שלנו) אין חתונה ביולי אין חתונה באוגוסט אין חתונה בספטמבר אין חתונה באוקטובר יש חתונה בנובמבר (אולי) יש חתונה בדצמבר (אולי) בשבועיים האחרנים היו לגיא ולי כמה שיחות מאד חשבות בנושא (ממש "פריצת דרך", הוא פשוט לא טיפוס שמשתף) וכמו שאתן יודעות, שמרתי על אופטימיות. יום שישי, בארוחת ערב, אחות של גיא וארוסה, העלו פעם ראשונה, את עיניין החתונה שלהם באופן רישמי בפני כולם (הנושא על הפרק- כן או לא חתונה ביום שישי). לאחר הדיון ליד השולחן, תפסתי את גיא לדיון קצר בחדר השני. כבר לפני זה דיברנו שאולי נאלץ לדחות, כי הם הודיעו קודם ולא נידחף לפניהם. היות וכבר אמצע דצמבר (התכנון שלי היה סוף פברואר) והיות הם כבר הודיעו אנחנו נאלצים לדחות (יותר נכון אני, גיא, למרות שהוא מכחיש, דווקא חש יותר שלם עם ההחלטה). אצל ההורים הייתי מה זה קולית, אבל שהגענו לאוטו, הכל יצא החוצה. אני לא צריכה לשתף אותכן בכל התחושות הרעות (אתן בטח יכולות לדמיין לבד). שבת (החל מיום שישי ב-3 לפנות בוקר) היו מלווים בהרבה בכי. צדדים חיוביים לעניין- אחרי הרבה מאמצים ונחישות, הצלחתי לגרום לגיא לדבר קצת יותר, יענו, לשתף. זה אחד הדברים העיקריים שהעיבו על מערכת היחסים ביננו, ז"א, שאם היום היו מבקשים ממני להצביע על גורם שיכול להביא לפרידה ביננו בעוד 10 שנים- זה בהחלט אופציה מס´ 1. צדדים שליליים- ברור, לא?! אני עדיין מנסה להתאושש. אני יודעת שזה עניין של סוויץ´ מנטלי, אבל אני עדיין לא מסוגלת לבצע אותו. רק רציתי לשתף, מתנצלת שזה יצא כלכך ארוך.

חנץ

New member
../images/Emo5.gif מצטערת לשמוע.

זה באמת קצת מבאס שזה נדחה עד כדי כך רחוק. מחזיקה לך אצבעות שהוא יתרכך ויהיה מוכן לעשות את זה הכי מוקדם שאפשר.

gmgy

New member
נועה

סליחה על הפרקטיות, אבל למתי מתוכננת החתונה של אחות של גיא? וחוץ מזה, מסר בדיירך

החתונה ביוני ../images/Emo42.gif

בשאיפה מיד אחרי פסח ואני לא מוכנה להתחתן חודש אחרי זה (בדיוק מאותה סיבה שלא נתחתן 4 חודשים לפניהם) ובטח לא בקייץ (גם אני שונאת קייץ וגם נורא יקר). אני רציתי חורף
לדעתי גשם זה הדבר הכי רומנטי שיש וחוץ מזה, ממילא חשבנו על ארוע אלגנטי באולם ולא גן פתוח (ממש לא הסגנון שלי).

אני שונאת את ספטמבר

כל מה שיכול להיות רע במזג אוויר- 30 מעלות חום, 100% לחות ומחירים בשמיים.

אתי@

New member
נועל´ה ../images/Emo24.gif אני מעריצה את האהבה

שיש לך כלפי גיא, שהופכת אותך לכ"כ חזקה גם במצבים שנורא קשה בהם. אין לי עצות בשבילך. אני חושבת שאת מתמודדת באופן מדהים (ומעורר הערצה) עם כל המצב הזה, ומנתחת את הענינים בשכלתנות למרות שמבפנים את קרועה. אני רק יכולה להחזיק אצבעות ולקוות שהוא יתעשת, ובמהרה
גם אם תתחתנו בעוד שנה או יותר, מה שחשוב זה דוקא ההתחיבות שלו כלפייך, ולא התאריך הרשמי. מחזיקה אצבעות
ומחכה להתפתחויות
אתי

POOH*

New member
../images/Emo24.gif

מבינה לחלוטין מה את מרגישה... מכירה את השבתות המלווות בבכי.... מקווה שהזמן יגרום לגיא להיות יותר שלם עם ההחלטה. ושאת תתאוששי מהר... POOH

daldan

New member
אוי נועה יקירתי ../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך, ואת התחושה הזאת שמשהו שאת כל כך רוצה שכבר יקרה ידחה לא יקרה בקרוב. אבל לדעתי אם החתונה של אחותו ביוני אין מניעה שתתחתנו באוגוסט או בספטמבר או לאחר מכן, אתם לא צריכים לדחות את החתונה לטווח כל כך רחוק מחתונת אחותו.

Hadar p

New member
נועה תראי אני כ"כ מבינה אותך! אני

רציתי להתחתן ורוברט היה בקטע כזה של מה הלחץ? מה שונה עכשיו מאחר כך? ועוד כל מיני כאלו! תמיד הייתי אומרת לעצמי עד סוף חודש זה וזה אני לא אזכיר את החתונה (כדי לא להלחיץ) בקיצור השיחות היו תמיד נו אולי בחודש יוני, אולי באוגסט אולי בנובמבר וגם אצלי זה היה עם בכי ועצבים וחוסר הבנה מצידו של המצב.... בסוף כשהוחלט אמרתי בשיחה אולי נקבע להתחתן בספטמבר-אוקטובר 2002 (היה נובמבר 2001) והוא אמר שהוא בדיוק התכוון להציע לי ביום שנחגוג 4 שנים (שזה היה כאילו עוד שבועיים) בקיצור אני כ"כ מבינה אותך ולא יכולה לייעץ לך "קומי ועזבי" או איימי בעזיבה כי לא נראה לי שזה הכוון. נאה לי ששיחה רצינית שתנסה להוציא ממנו את הסיבה לעיקוב או ההמתנה הבלתי מוסברת . והסבר שנכון הרבה דברים לא ישתנו אחר כך אבל...... זה דורש ממך המון כוח להמשיך והבנה שזה יכול לקחת עוד זמן ושנובמבר-דצמבר זה לא בהכרח בדיוק התאריך המשוער! חזקי ואמצי! צריך הרבה כוח ואני מבינה אותך כל כך!

uti

New member
../images/Emo24.gifאיזה חזקה שאת!!! אני ממש גאה

אני בהחלט מעריכה את הנכונות שלך להתפשר, זאת תכונה בהחלט נדירה היום כנראה שאת באמת כל כך אוהבת אותו...אני מחזיקה לך אצבעות ומקווה שהכל יסתדר לך.

רחלילי

New member
לנועה החזקה,

חזקי ואמצי עוד יותר. אני מאד מעריכה את יכולת ההשרדות שלך בכל מה שעובר עליכם, והחתונה של אחותו לא ממש מוסיפה שמחה להכל...בכל מקרה אני רוצה לשאול אותך כמה זמן אתם ביחד והאם זה יותר זמן מאחותו וחבר שלה? האם ההורים שלו לא שואלים אותו מה קורה וכאלה? אצלנו אמא שלי התחילה ללחוץ/לברר עם אח שלי אחרי שהוא היה שנתיים עם החברה שלו. (לא שזה עזר). אבל כן מעניין אותי הגישה של משפחה שלו לגבי קשר שלכם נראה שכאילו גיא חייב שיהיה לו גב מהמשפחה שלו לפחות בתחושתו הפנימית, כדי לקבל החלטה שכזו. אני טועה? אין לי ממש עצות כאן. אני רק רוצה לחזק אותך ולומר לך שאהבתי לראותאת ההומור שלך (ברשימת החתונות... ומה קורה כל חודש) אני בטוחה שהדברים יסתדרו לבסוף. לבינתיים קחי לך חיבוק ענקי, תעשי לך היום במיוחד דברים שעושים לך אישית טוב (חם חברה או לבד). ושיהיה רק טוב. רחלי.

רחלי- הם 4 שנים ביחד

אנחנו "רק" שנתיים, אבל יותר מבוגרים (30 ו-28) לעומת (29 ו-27). לגבי המשפחה. יש לקשר שלנו, וגם לקשר של האחות וארוסה (אני לא מפרטת בשמות מסיבות ברורות) המון המון גיבוי מהמשפחה. לגיא יש 2 אחים (ז"א הם 3 ילדים) יש שני בני זוג, אני והארוס. ההורים של גיא מתיחסים לכלנו בתור "חמשת הילדים". זה לא בסדר שלא כל הילדים (כל החמישה) מתייצבים לארועים משפחתיים, גם אם זה סתם ארוחת צהריים אצל סבאסבתא. מתנות מחו"ל תמיד יש לכולם (אפילו קיבלתי מתנה מחו"ל חודש אחרי שגיא הציג אותי להורים). אני מדברת עם אמא שלו בטלפון ומחליפה אימיילים עם האבא שלו (הוא מאד שמח שסוףסוף יש לו מהנדסת במשפחה, בין כל העורכדינים). אבל המשפחה בחיים לא תלחץ עליו (על גיא), כי הם מכבדים את ההחלטה שלו, בדיוק כמו שמכבדים כל החלטה אחרת. וזו בדיוק הסיבה שאנחנו לא נדחף לאחות לפני החתונה שלה. הם הודיעו, הם ביקשו את ברכת המשפחה ואנחנו לא נגזול מהם את תשומת הלב שמגיעה להם (מה גם שאני לא מוכנה להתחתנת כמו איזו גנבת, בהתראה של חודשיים)

רחלילי

New member
נועה יקרה, את מצטיירת ברוחי

כמישהי מה-זה טובה (ואני לא צינית). ונראה לי שאת משלמת על זה מחיר מאד כבד לפחות בליבך. הלוואי על כל אחת שהמשפחה של החבר שלה תתיחס אליה ככה, זה כבר המון. נשארתי אגב עם שתי שאלות. הראשונה היא למה זה כל כך חשוב דווקא בחודשים האחרונים, כל הקטע של החתונה, אם כבר ברור לשניכם שזה אתם וזהו (זה ברור נכון?) והשאלה השניה שנשארתי איתה זה למה כשמודיעים על חתונה חודשיים מראש זה להיות גנבת. חשבתי שזה גם מאד ספונטאני (אף אחד לא צריך לדעת כמה זמן זה רץ לכם בראש) ומאד חמוד. תחשבי על זה גם! ובסוף (כמו שאומרות הדודות לבחורות מתוכננות כמוני למשל) יקרה משהו לא מתוכנן שישים אתכם על מפת החתונות הספונטאניות,ותהיה לכם חתונה שלא מתוכננת שנה מראש, ושמחה וסבבה. מחזיקה לך אצבעות שיצא כמו שאת רוצה ושיהיה טוב רחלי.

rona25

New member
נעה חמודה אצלנו 2 האחיות שלי התחתנו

בהפרש של 3 חודשים אחת מהשניה!! ואף אחת לא גזלה לשניה את השימחה שלה - כולם שמחו וחגגו בשתי החתונות והיו מאושרים... אני חושבת שאת בחורה מקסימה וטובה שמחשבנת יותר מדי ונפגעת מכל דבר (בדיוק כמוני.....) את צריכה לחשוב ולעשות מה שטוב לך - לדעתי דחיית החתונה בגלל "מה שיגידו" לספטמבר זו טעות......יש כאלו שמרימים חתונה בשנה מינימום ויש כאלו כמוני שתוך 3 חודשים כבר היו נשואים (התחתנו במרץ ובדצמבר התחלנו את כל ההכנות) המון המון בהצלחה ומחזקת את ידייך בכל החלטה שתקחי

נופר30

New member
דבר ראשון נעה אני אומר לך

שאני מחזקת את ידיך על היותך כזאת חזקה כלפי האהבה שלך אבל וזה אבל גדול תזהרי בלחץ שלך תנהי מהחיים ותהני מהזוגיות שלכם אני נפלתי באותו פח ונכוותי היום אני אומרת תודה על זה אבל אז לא חשבתי ככה ותאמיני לי להתחתן קצת יותר מבוגרים ממה שאתם זה לא כזה ביג דיל אני הייתי בת 31 כשהתחתנתי ואני לא מרגישה שסבלתי בדרך לשם

לנועה

1. כל הכבוד על הסבלנות. 2. למה לא לבחור בין נובמבר או דצמבר באמת ניראה שאלו החודשים שאת רוצה - גשם רומנטי וכו´. ולהתחיל להזיז עניינים. לא מעט זוגות מארגנים חתונה שנה מראש. גם אנחנו ארגנו חתונה 8 חודשים כי לא רצינו להתחתן בקיץ שחם והעדפנו לחכות לאוקטובר. חוץ מזה שזה כיף התקופה שלפני החתונה כמה שמקטרים אני בטוחה שכולם נהנו בה. וככה לא תיהיו בלחץ תוכלו לאט לאט לבדוק לסדר ולסגור וככה תוכלו להיות שותפים לארגון החתונה של האחות. וגם תמיד תוכלו לתת לה את ההרגשה שבזכותה עשיתם את הצד הזה והיא רק תרגיש יותר טוב, לא ? וחוץ מזה שיהיה תאריך תראי איך פתאום הוא יצחק על עצמו למה הוא חיכה כל כך הרבה זמן. אורלי

keren1877

New member
אז ככה.....

אנחנו היינו במצב מאוד דומה לפני שנה וחצי... היינו יחד כבר 5 שנים ואני הרגשתי שהצעת הנישואין חייבת כבר להגיע, ונורא הצקתי לו. בסופו של דבר, הוא הצליח להפתיע אותי בטירוף עם ההצעה שהגיעה בתאילנד (כמו שכבר סיפרתי מאתיים פעם...
) ובכיתי ללא הפסק, כי פשוט לא האמנתי שזה סוף סוך מגיע... אבל, ותמיד יש פה אבל כלשהוא... המיועד לא תיכנן להתחתן מיידית. זו הייתה מעין "הצהרת כוונות" שלוותה אח"כ בטבעת אירוסין (כי אמרתי לו באחת מהשיחות הלילוית שלנו בנושא, שלא יקנה טבעת לבד) והחתונה- רק שנה וחצי אח"כ, כשנסיים את התואר. לא ממש הבנתי אז ואני גם לא ממש מבינה למה היינו תריכים לעשות את זה, אבל האמת- אני נורא נהנית מתקופת האירוסין הזו (החתונה היא רק במאי הקרוב) וזה נותן לשנינו זמן לעכל את העובדה שהגענו לזמן הזה. כיום, המיועד בעצמו מודה שזה היה ממש מטומטם לא להינשא במאי שעבר, אבל אני חושבת שזו תקופת עיכול עבורם. אין מה לעשות, ויסלחו לי כל הגברים, שהם פשוט לא מבינים את זה?!!! הם צריכים זמן, למרות שברור להם, בדיוק כמו שלנו, שנועדנו להיות יחד ושאנו רוצים לבלות את שארית חיינו יחד, אבל הרבה יותר קשה להם להגיד ולבצע את זה!!! תדברי עם גיא, ותבקשי ממנו רק שתודיעו על אירוסיכם למשפוחה. זה הכל לבינתיים. תודיעו שאתם מתכננים חתונה רק בחורף (ואני ממליצה בחום על חתונה בסוף נובמבר באולם או בגן מקורה גם קירות שקופים, כי אז, אם וכשיורד גשם, האווירה מדהימה!) ותתחילו לתכנן, לאט לאט, בלי לחץ. את האולם אנחנו סגרנו שנה מראש (!), תקליטן 9 חודשים מראש וצלם 8 חודשים מראש. כל פעם שאנחנו סוגרים משהו, המיועד קצת יותר נכנס לזה. הוא סוף סוף מתחיל לשתף פעולה ולהיות יותר מעורב בנושא, אבל אני באמת חושבת שהם זקוקים לזמן הזה. בודדים הם הגברים שמוכנים להתחייב במהירות ובלי בעיות... אז יקירתי, יצאה לי פה מגילה שלמה כבר..., אל תתבאסי ואל תתני לזה לבאס אותך. את יודעת שהוא אוהב אותך ורוצה להינשא לך. תני לו זמן לעכל!

למעלה