אין חשק

אין חשק

הי בנות ובנים (אמנם מעטים אבל ישנם...) רק רציתי להגיד שלום ושאני פה וקוראת יום יום, גם אם לא כותבת. עוברת עלי תקופה מוזרה ואני קצת מתקשה לתת מילים לתחושות ולכן אני לא מנסה. זה סתם מתסכל אותי שאני לא מצליחה להסביר את עצמי. מקווה שאתן שומרות על עצמכן

תמי ס

New member
הי יעלי

אני יודעת שאת פה, ובאופן מוזר ביותר, גם אני פה יום יום, בלי שליטה, יום יום, לא תמיד מוצאת את המילים להגיב, גם כי לפעמים אני לא יודעת איך תגובתי תתקבל, גם אני עוברת למרות הכל תקופה מוזרה ביותר, איני יכולה להסביר אותה אפילו לעצמי, אני יודעת שאני אמורה לחשוב על כך שאני בדרך טובה, בדרך להתחלה חדשה אבל זה לא תמיד עובד ולא תמיד מובן ולא תמיד ברור... יש ימים שאני משוכנעת שיהיה בסדר, ויש ימים.... שולחת לך חיבוק גדול.

שלום יעל שלום תמי וכולם...

אני כמוך וכמו עוד רבות ורבים כאן נמצאת כמעט מידי יום... אכן לא תמיד יש ימילים להביע רגש... ככה זה בחיים. אני אישית לא מצפה תמיד לתגובה או בכלל להביע את עצמי אישית במילים ולא תמיד מנסה. אל תהיי מתוסכלת, חלילה, מה שצריך לבוא יבוא כשיבוא. גם אני לפעמים למעלה לפעמים למטה, כמו גלגל ענק בלונה פארק. כמו שידענו ימים רעים ולפעמים אפילו רבים, נדע גם ימים טובים ואופטימים. הלוואי שבמהרה. שומרות על עצמינו כמה שאפשר... כנ"ל מקווה שגם את מתוקה. שלך תמיד. סאני.

בצורת

הי יעלוש נעדרתי מספר ימים, אבל אני, כמובן, לא יכולה להתעלם מהודעתך. גם אני עדיין כאן, יום יום, אבל לא תמיד מוצאת מה לומר. בכל אופן, לא חולף יום בלי שאחשוב עליך. מאחלת לך כל טוב פילה סגולה.

מירבא

New member
בלי הרבה מילים

כל כך מכירה את התחושה. תקופה כזאת שבאה והולכת תרגישי טוב חמודה ביי מירב

ליעל...../images/Emo127.gif

שלום יעל, מקווה שאתם בסדר (איפה אודי ?) . לא תמיד מתחשק לנו לכתוב... הפורום נועד למסלול "דו כיווני" אנו גם נותנים כוחות וגם שואבים כוחות מהחברות והחברים הטובים שלנו כאן...
, אז מקווה שאת שואבת עידוד ותמיכה, וכשתכתבי את תחושותיך, נהיה כאן תמיד בשבילך... תמיד איתנו

למעלה