אין חיבור

אני 1oo

New member
אין חיבור

שלום פורום יקר, לאחרונה הוחלט במסגרת פרויקט בו אני משתתפת להצמיד לי מאמן אישי, שיסייע לי לעשות עבודה עצמית ולקדם את עצמי ולצאת מהמצב התקוע של האבטלה בו אני נמצאת בתקופה האחרונה. הצמדת מנחה זה לא בשליטתי והיום נודע לי שבחרו עבורי מישהו שהיה לפני מספר שנים מרצה שלי באוניברסיטה, ולמעשה כבר יש ביני לבינו היכרות מכובדת, בנוסף לקורסים שלימד הוא גם היה המנחה שלי בסמינריון, כלומר ליווה אותי לאורך כל תקופת פרויקט הסיום של התואר. הציפיות שלי ממנו אז בתחילת ההיכרות היו גבוהות, אבל בדרך היו לא מעט אכזבות ותסכולים של שנינו, והיום אני מבינה שזה פשוט לא עבד בינינו ונראה לי ששנינו יצאנו מאוכזבים, ובקיצור אני חושבת שזה רעיון גרוע להיכנס איתו לתהליך חונכות היום, ואני מעדיפה להמשיך לחפש מישהו אחר שיחנוך אותי ויעשה לי תהליך, גם אם זה ייקח עוד זמן ומאמצים.
אז למרות שכביכול אין לי ספק שאני והוא "לא נועדנו", ולמרות ששמחתי שנפרדו דרכנו בסיום התואר, אני תוהה איך קרה שהיקום זימן לי דווקא אותו, והאם למרות הכל כן יכול להיות אור בקצה המנהרה? אשמח להכוונה לגבי השאלה - בגדול אני רוצה לדעת האם כדאי לי ש-X יהיה המנחה שלי בתהליך? (בתהליך הנוכחי במסגרת התכנית)
אנסה לבוא כמה שיותר נייטראלית כשאבצע את הפריסה.
תודה רבה ושבוע נעים,
בשורות טובות

אני 1oo

New member
אגב

גם מבחינת הרקע הכללי ממנו הוא מגיע, לעומת התפקיד אליו אני מכוונת (מחשבים) אין מספיק התאמה ולכן הערך המוסף והתרומה מהתליך כאן היא בעייתית, ואני לא רואה פוטנציאל. (אם כי אולי יש לו קשרים שאפשר להפעיל), וגם העובדה שהוא כבר כמה שנים טובות באקדמיה ולא נושם את התעשייה, זה עלול להוות מכשול נוסף ליחסים ולתהליך הכולל.

קוברה23

New member
אוקי

שלום לך. אשמח אם תפריסה את פריסת הSOS בשאלה הבאה:
"האם נכון לי לעבוד בחונכות עם X"?

תודה!

אני 1oo

New member
תוצאות הפריסה:

קוברה תודה רבה
פרסתי -

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי לעבוד בחונכות עם X?

תוצאות פריסת ה-S.O.S:

תומך/חוסם - נער המטות
תשובה - שטן
תומך/חוסם - נער החרבות

קוברה23

New member
אתם

צריכים לנסות לתקשר ביניכם בצורה נוכנה ולהגיע להבנה. את צריכה להסביר לו מה חשוב לך כך שהוא יוכל לעזור לך בצורה הטובה ביותר. אם התקשורת לא טובה, זה יכול להגיע לקצר בתקשורת ואף למתחים ואז התשובה היא שטן - כלומר שהוא לגמרי לא עונה לצרכיך ועדיף להחליף למישהו אחר. רק אם תנסו ללכת לקראת השני ולהבין באמת אחד את השני, אז זה יסתדר.

אני 1oo

New member

תודה רבה, קוברה, על ההכוונה והפירוש, והזריזות

הנטייה שלי היא לוותר מראש כבר בשלב מוקדם זה, כי נכוונתי בעבר, ואני מתקשה מאוד לראות את עצמי בתהליך חונכות איתו. הוא בסדר גמור, אבל משהו באינטראקציה ביני לבינו לא עובד... הבנתי את זה היום לאחר הפריסה והתשובה והפירוש, זה נראה לי כבד מידיי ביחס לפירות שאפשר לקצור.
תודה רבה רבה על העזרה והתובנות. פתרת לי את ההתלבטות.

למעלה