אין חוקים בתפוז

DISGUISE

New member
אין חוקים בתפוז

מסתבר שתפוז כמה שאתם משתדלים להיות עם משטרה פרוצים לחלוטין. נכנסתי לחדר של ידידה שלי ואנחנו צוחקים שצריך להעיף את כולם מהחדר כי אנחנו רוצים לדבר . פתאום נכנס אחד בשם ששון ומעיף את אחד מהחברים שלנו. התעצבנתי והוא גם העיף אותי תוך הביטוי "דודה'שך טיפשה".. ברור שמדובר בילדון או משהו דומה.. ועוד משהו שממש מחליא לאחרונה. עשיתם תחרות להוואי קבעתם שהחוקים יהיו שחדרים למבוגרים לא יהיו בנושא. אבל.... בחורות ששמות את החזה שלהם ממול למצלמה במחשוף שלא דורש הרבה דימיון לא מתירות לאף אחד סיכוי . אז תעשו אודישנים לבחורה עם החזה הכי גדול ואותה תשלחו. ולעומת זאת יש חדרים כמו שוקולית 27 ונשיקולדה שפשוט שמים מוסיקה ומדברים ומוסרים ד"שים.. לדעתי להם מגיע הכבוד ולא לבחורה ששמה מחשוף הכי גדול שהיא מוצאת ונותנת לו "לדבר" במקומה..... מקווה שתשתפרו בעתיד הקרוב תפוז החדרים רק הופכים ליותר ויותר בעלי אופן מיני בוטה.

DISGUISE

New member
ממש לא הבנתי מה הקשר ...

אני כתבתי על מישהו בשם ששון שמעיף אנשים .. וכתבתי שבלוג שהתכנים שלהם "כשרים" משדרים מיניות ובסוף יזכו בפרס הגדול.. איפה הקשר בין מה שאני כותב ללינק..... אשמח לתגובה מעט יותר הולמת....

0r0r

New member
המנה

ששון המדובר הוא שומר בצ'אט ולא בלוג פוליס תלונה עליו ניתן להפנות ל [email protected] בנוגע לשידורים המיניים: כל הבלוגים הנמצאים בקטגורייה הראשית יכולים להשתתף בתחרות רק בלוגים לגילאי 18+ לא מורשים להשתתף אם לדעתך בלוג מסויים צריך לעבור לקטגוריית 18+ ("למבוגרים בלבד") ולא להשתתף בתחרות - ניתן לפנות לפוליס שנמצא בצ'אט או למייל [email protected]

החדרים של תפוז

אנו לא מסכימים לכך שתפוז הופכת להיות בעלת אופי מיני, ישנם תכניות ללא אופי מיני בעלות רייטינט מאוד גבוה. במידה והנך רואה התפשטות או עירום בתכנית - ניתן להעביר אלינו את הפרטים בצרוף צילום מסך לכתובת [email protected] ואנו נחליט באם לפסול תכנית זו מהתחרות.

למעלה