אין חוזה מה עושים?

pinoki

New member
אין חוזה מה עושים?

בחודש אפריל השנה עשיתי מנוי לקאנטרי לפני שעשיתי את העסקה , ביררתי במס' מקומות ביררתי לגבי עלות , ובמידה של ביטול כשפניתי לקאנטרי נאמר לי שאפשר בכל עת לבטל את המנוי או לעשות העברה לאדם אחר שמחתי על כך. נרשמתי למקום לאחר מס' חודשים . נהיה לי קצת זמן לחוץ הקפאתי את המנוי לאחר שבועיים קרה שהקדמתי את סיום השכירות שלי ואני חוזרת לבית הוריי לכן ביקשתי לבטל את המנוי כשפניתי למקום על מנת לבטל נאמר לי שיש דמי ביטול של 150 שקלים ועוד 3 אחוז על ביטול הסכמה את העסקה עשיתי ב 10 תשלומים ונשאר עוד תשלום אחד דברים אלו לא נאמרו לי בעת העסקה וגם לא חתמתי על שום חוזה או תקנון כשעשיתי את המנוי כעת, ביקשתי לראות את תקנון החברה והפקידה אומרת לי שאין להם תקנון האם חברה יכולה לגבות ממני דמי ביטול על סכום שהיא קובעת ועוד אחוזים של ביטול עסקה מאשראי. נתתי את האפשרות שאני לא אבטל עד שהגביה האחרונה תרד לי ואז אחרי שהגביה האחרונה תרד אני אבטל בינתיים זה יהיה בהקפאה נאמר לי שגם אז יהיה לי דמי ביטול של 150 + 3 % מאשראי. מה עושים? איך לחברה אין תקנון? והאם היא יכולה על דעת עצמה לקבוע תקנון? שהיא לא החתימה אותי מלכתחילה אליו?

למעלה