אין חדש תחת השמש

Rtitan

New member
אמרתי - קרא לילד הכוכבים...

להוא שרואה כוכבים, לאיש עם החלוק הלבן, וכל שאר פיצולי האישיות שלך ורדוף אחרי YE ן-NDR, אה, הם לא עונים לך יותר - מעניין למה

תגיד...

זה כל מה שאסטרונאוט בנאסא יכול להוציא מתחת ידיו ? בסדר... לא אסטרונאוט, אלא אסטרופיזיקאי. אבל... גם אסטרונאוט. זה כל מה שהוא יכול ?

Rtitan

New member
כן, זה כל מה שיש... - מה לעשות.

זה מה שהרווחת לקבל ממני. עכשיו - איש. חלוק. לבן. מכות. חשמל. כדורים
. תמשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמך, עם פיצול אישיות זה לא קשה - אחת בורחת והשניה רודפת, כשכל השאר מתות מצחוק.

זה כל מה שיש...

ועל זה... אפילו המאושפזים באיתנים, צוחקים. אני שומע את צחוקם, הוא מגיע עד לכאן. נראה לי, שאם יראו אותך עולה על האופנוע, הם בכלל יהיה בשיכרון חושים.

Rtitan

New member
זה לא כל כך רחוק ...

"אפילו המאושפזים באיתנים, צוחקים. אני שומע את צחוקם, הוא מגיע עד לכאן". זה לא כל כך רחוק כשאתה גר שם - ועוד במחלקה הסגורה
... תפנים - אתה פשוט אדם שצריך טיפול, ומהר: אחות. זריקה. סניטר. חלוק-לבן. חדר מרופד.
.

אשאל שוב

זה כל מה שאסטרופיזיקאי { או אחד שטוען שהוא כזה }, מורה בעברו { כך, לפי טענתו }, עם נפש מסובכת { אביו... אחיו... ראה הפורום השכן }, מכאן ועד להודעה חדשה, זה כל מה שהוא מסוגל ?

Rtitan

New member
אחזור שוב: כן, זה כל מה שהרווחת לקבל ממני.

אתה מזכיר לי את מיסטר פיקס מ-"מסביב לעולם ב-80 יום", נשבע לך. אם לא הבנת בפעם הקודמת - הנה הדברים: "זה מה שהרווחת לקבל ממני. עכשיו - איש. חלוק. לבן. מכות. חשמל. כדורים
. תמשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמך, עם פיצול אישיות זה לא קשה - אחת בורחת והשניה רודפת, כשכל השאר מתות מצחוק."

ye44

New member
למה אתה מעליב אותו ?

אני עונה לו אני עוזר לו להבריא

Rtitan

New member
זה אצלך להבריא?. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מאז שהוא כאן, כל פעם מתווספת איזו אישיות חדשה לאוסף, המטרה שלך היא לצמצם את מספר הפיצולים - האיש הזה מדבר עם עצמו, מתווכח עם עצמו ובסוף מתעצבן כשמוחקים לו שירשור שלם שבו הוא התווכח עם עצמו... ככה אתה עוזר לו להביא? אין לך רחמנות? רק חסר שהוא יביא לעצמו כאפות ואז... עזוב - הזוי.

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה גם אתה הבחנת שהוא מפוצל ?
הוא יכול רק לרדוף אחרי הדמויות של עצמו

תגיד...

את זה שאני הבד האדום, שעליו אתה מסתער, בחמת זעם, כבר הבנו. אבל... אין לך באמתחתך, משהו קצת יותר מאתגר ? משעמם לי, לנעוץ כל פעם את החרב בפר { שאולי הוא בכלל שור } המסכן. עוד יאשימו אותי בהתעללות בגוויה. אם אנחנו שנינו חלק ממערכון, שהכניסה אליו מותנית בתשלום לקופת תפוז, הייתי שמח אם היו מיידעים אותי על כך, ומשלמים את התמלוגים הנאותים.

Rtitan

New member
גם שני קאטי יספיקו ../images/Emo8.gif

דיאבל קרבון בכלל...

למעלה