אין חדש תחת השמש

אין חדש תחת השמש

נכון, תקליט הבקליט הסרוט פינה את מקומו ל-CD וה-CD פינה את מקומו ל-DVD וה-DVD מפנה את מקומו ל-Blueray, נכון, ה-DOS פינה את מקומו ל-Windows, תחילה ל-Windows 95, שנשא עדיין את ה-DOS על גבו כחטוטרת, ואח"כ ל-,Windows 98, שעדיין ניהל רומן עם ה-DOS, ואח"כ ל-Windows XP ( נתעלם מן ה-ME ) שדחק את הדוס לישון על הספה, ואח"כ ל-Windows 7 ( נתעלם מן ה-ויסטה ), שנתן לדוס גט כריתות. נכון, טלפון החוגה הישן של בזק פינה את מקומו לטלפון הלחצנים, וזה בתורו פינה את מקומו לסלולרי, והסלולרי מפנה את מקומו לסמארטפון. אבל... אני טוען שאין חדש תחת השמש. גם זה אינו חדש. כבר נכתב ע"י קהלת, לפני יותר מאלפיים שנה, ובכל זאת... אני מוצא לנכון להגיד אין חדש תחת השמש. מה שהיה, הוא שיהיה, וכל הנחלים זורמים אל הים, והים אינו מלא. ואם יהיה כאן סמארט אחד, שיחלוק עליי, אם הטיעונים שלו יהיו מספיק חזקים, נשקול אם להעביר אותו לפון. שנעבור אל... במערב אין כל חדש ?

כמי שמאמין

שהחיים של כולנו כאן נוצרו ע"י חייזרים שחכמים מאיתנו פי כמה וכמה,ומשקיפים עלינו מאי שם כמו על איזה ניסוי מעבדתי רחב היקף, קטונתי מלחלוק על הקביעה של קוהלת . אני בכיוון של לבדוק מה חדש מעליה. מה שמתחתיה לא ממש משהו. הנסתר רב בהרבה על הגלוי.אנחנו אפילו לא פירור במרחבים הענקיים והאינסופיים של היקום. כוכבים,גלקסיות,חורים שחורים,פלנטות מדהימות,חיים אחרים בעולמות לא ידועים, ואנחנו עסוקים באיך להשמיד את האנושות. גם בעת בניית מגדל בבל החוכמה הרקיעה שחקים.

אי. טי. ........

החייזר היחיד בסביבה, הוא אני. החייזרים הדמיוניים שלך, הרי לא הביאו איתם, את העדויות לאבולוציה. הם לא הביאו איתם, את המאובנים, שמאפשרים לנו לראות את כל התהליך, מאז צצו החיים על פני הכדור הזה, ועד למה שהם היום. אבל על יתר דבריך, איני יכול אלא להסכים, שיש לבדוק מה ממעל, ומה מתחת, ובראש ובראשונה, לבדוק אם וכיצד ניתן, להגיע למצב בו האנושות מפסיקה להשמיד את עצמה.

ומניין לך

מתי החל הניסוי המדובר? תוכל לומר לי בוודאות של 100%שאין ולא היו חיים אחרים על איזה כוכב מרוחק שנות אור אותו איינו יכולים לראות,שלא לדבר על להגיע? מצטער.עבורי הם לא דימיוניים. זה שעוד לא גילינו מיהם לא אומר שהם לא קיימים אי שם. ואם בכתבי ההיסטוריה מופיעה עדות המתארת מרכבה ללא סוסים המתרוממת מעלה מעלה ומותירה אחריה שובלות של עשן ואש,לדעתי יש בסיס נרחבבלפיתוח התיאוריה המבוססת הזו עתירת ההוכחות והעדויות מן הכתובים התנכיים. גם בטורף שתיים הדברים הוסברו בצורה דומה והגיונית כאחד החייזרים הלא שייכים בעלי ההילה,הוגדרו ע"י התושבים הנבערים פשוט כאלוהיים. מפה ועד לאמונה באלוהים הדרך הייתה קצרה.

איזה מזל

שנשיקה וחיבוק נשארו עדיין בדרך הישנה ואפילו אפילו האהבה לפעמים

לאאאאאאאאאא

אתה לא באמת מתכוון לזה בוקר אור

האהבה...

וכל היתר. האדם, צרכיו, הכוחות המניעים אותו, הדברים להם הוא משתוקק... אלה נשארו אותו הדבר, מקדמת דנא. לנשיקה ולחיבוק, יש מקום חשוב ביותר.

Rtitan

New member
סוקראטס במענה למנון...

הנשמה בת האלמוות ראתה הכל וחוותה הכל כך שאין אפשרות ללמד אותה שום דבר חדש - רק לעזור לה להיזכר בדברים שהתעמעמו מזכרונה כשירדה אל העולם הזה. אין חדש תחת השמש, ועדיין איש אינו יודע את טיבה של האנרגיה האפילה שמתחדשת מנפחת את היקום יותר ויותר בתאוצה הולכת וגדלה. אין חדש תחת השמש ועוד לא הבנתי היכן מוגדר התחום "תחת השמש"... האם הוא תחת פני השמש כלומר בתוככי כדור השמש - ושם יש כל הזמן חדש, הליום חדש נוצר שם בכמויות של מיליוני טונות לשניה, הליום שלא היה ביקום קודם לכן, אבל עדיין היה פה בצורה פוטנציאלית ורק התממש, כמו שיש עוד מימן רב בתוכה שיהפוף להליום, אנחנו יודעים שזה יקרה - אז האם ההליום הזה קיים או לא, גם אם טרם נוצר?... האם "תחת השמש" מתייחס לתחום שמחוץ לשמש - ועדיין איננו יודעים מה יש בו, אז איך נוכל לדעת אם משהו התחדש בו? והאם היקום הוא מערכת סגורה?... אז יש חדש תחת השמש? אין חדש תחת השמש? לא יודע, רק תודה לאל שיש שמש...

בתור חסיד...

הייתי מעדיף את אריסטו, על אפלטון, והדיאלוגים שלו. שמת כאן הרבה דגש... על התחת... ואני עדיין לא הבנתי, כמה הליום נדרש, כדי שבלון פורח, אכן יהיה פורח.

אייבורי

New member
פעם

הייתה זונת דואר, פשוט שכחת אותה וכן, מה שהיה הוא שיהיה, אני אומר, בוא נעתיק מהקהלת ונעשה סטרטאפ

היונה...

השימוש בה התאפשר, רק בגלל נטייתה לשוב תמיד הביתה. סטארטאפ... יש לך אולי רעיון טוב יותר ?

THE KID A

New member
חולק עליך

ויקרא כו י. לפני יותר מ 5000 שנה... וְיָשָׁן מִפְּנֵי חָדָשׁ תּוֹצִיאוּ. למזלך, אנחנו חיים בעולם שבו כאשר אתה נכשל לא אוכל אותך אריה.

מחלוקת לשם שמיים

מקובלת עליי. נחמד לראות אותך כאן. כל עוד, מדובר רק בך, ולא בעסקת חבילה. בעולמנו, לפעמים עדיף להיטרף ע"י אריה. שאל את אלה, שמתו בעינויים בסוריה. למזלי, איני חי שם, אלא כאן, ואיני מועמד להיטרף ע"י תנינים באוסטרליה, או ע"י כרישים בפלורידה. ובכל זאת... מי יתקע כף לידי, שלא אטרף, בצורה זו או אחרת ?

Rtitan

New member
תמשיך לרדוף את YE ו-NDR עם כל פיצולי...

האישיות שלך - לשמחתי אני סתם אוויל ולא בליגה שלך - תמשיך הלאה אל מישהו יותר שווה. לא בטוח שזה משהו שיעניין אותך, אבל זה הדיאבל: http://www.youtube.com/watch?v=9Cfuv63Y0ec

איכשהו...

זה שאתה לא בליגה, לא הפריע לך להתגולל על מישהו שנחסם, וכבר אינו יכול להשיב לך. וזאת, לאחר שאיש נחמד
כתב שם בדיוק בהודעה מעל : "הבעיה יותר במה שנשאר - מאשר זה - שמאיתנו נמנע." נתת שם נאום... וואללה, יש בך יכולות, לדמגוגיה זולה, שאולי מצליחה לשכנע אותך עצמך. הקוזק הנגזל, זה בעל הלשון הראויה, מרצה על הדמוקרטיה המתגוננת ועל חוליגניזם. אופנועים וקעקועים אינם דבר המעניין אותי. אני מותיר את העיסוק בהם, לכאלה שהם גברים ממש. אבל כיון שהמילה "דיאבל" הינה מילה צרפתית, ואני יודע מה פירושה, אין לי אלא לשלוח אותך אליו. רכיבה נעימה

למעלה