אין זיקפה!

אם יש לך זיקפה

כשאתה לבד- אז סביר מאוד שהבעיה היא לא פיזיולוגית.
אבל כפי ש"כורה" אמר, כדאי ללכת לאורולוג רק כדי לשלול מעבר לכל ספק בעיה כזו.
&nbsp
במקביל, וכדי לא לבזבז זמן, ממליצה לך לקבוע תור לפסיכולוג שמתמחה בבעיות בסקס=סקסולוג. יש היום שיטות קצרות מועד כמו CBT שיכולות לתת לך מענה בערך ב10-15 פגישות.
&nbsp
ויאגרה/סיאליס הן לא פיתרון מספיק טוב לקושי שאתה חווה-
מסוכן לקחת את התרופות האלה בתדירות גבוהה,
הן לא עובדות אם אתה בחרדה גבוהה
וגם אם יעבדו- תפתח בהן תלות ולא תפתור את הבעיה שלך.

דרך אגב, לגבי הבטיחות של סיאליס

היא אושרה ע"י ה- FDA לשימוש יומיומי לטיפול בבעיות זיקפה + ערמונית מוגדלת. כך שמדובר בתרופה בטוחה גם בשימוש יומיומי. ועם זאת, ברור שעדיף לפתור ללא כדור.

מניסיון

אישי (של בן זוגי מין הסתם)
היא מעלה לחץ דם, גורמת לכאבי ראש, אסור לשתות איתה יותר מקצת אלכוהול ומי שלוקח אותה באופן תדיר צריך לעשות בדיקות כבד תקופתיות.
&nbsp
ולפי מה שהבחור מספר- זו לא בעיה פיזיולוגית.

את בטוחה שאת מדברת על סיאליס?

כי סיאליס פותחה במקור להורדת לחץ דם...
&nbsp
לגבי תפקודי כבד, מסקירה של הספרות הרפואית לא ראיתי אינדיקציה לבעיות כבד עם מעכבי PDE5 (שזה אומר גם ויאגרה), גם בשימוש כרוני.
&nbsp
לגבי אלכוהול זה נכון, כדאי להימנע. לגבי כאבי ראש, האם את יודעת איזה ריכוז של כדור הוא לקח? ממה שאנשים מספרים, כאבי ראש מופיעים בעיקר עם מינון גבוה של הכדור (למשל 20 מ"ג), אך לא עם מינון נמוך יותר (כדוגמת 5 מ"ג) שגם הוא עובד פעמים רבות.

Sharoman

New member
הפורום אינו פורום רפואי

ואנחנו (בדרך כלל) נמנעים מלתת ייעוץ רפואי למבקריו.
אז גם אם אתה עצמך רופא במקצועך רצוי שתפנה לבחור בפרטי ותקבעו פגישה אישית שתכלול כל בדיקה אפשרית הנחוצה ע"מ לקבוע אם ואיזה סוג של כדורים הוא צריך, באיזו תדירות, מינון, צבע וטעם.
אחרת, מאוד לא מומלץ להציע בצורה אנונימית כימיכלים ברשת...

אם תשים לב

הצעתי לבחור ללכת לאורולוג, ואם לקבל תרופה, רק לפי שיקול דעתו של הרופא המטפל.

Sharoman

New member
בהחלט שמתי לב :)

אבל התייחסתי יותר להודעה השניה שהייתה יכולה להתפרש כעצה או הצעה וחבל.

אני עומד מאחורי העצה הזו, לא חושב שהיא היתה לא אחראית

אם בן זוגה של מיצי כבר התנסה בסיאליס, קיבל תופעות לוואי, אבל לא ניסה מינון נמוך יותר, אז אין שום נזק לנסות. בכל מקרה את הכדור נותן רופא, ולא אני...

תבחר את הרופא

תבחר את הבעיה
&nbsp
אין צורך לחפש בעיות היכן שהן לא - כי רוב הסיכויים שתמצאי אותן, גם אם הן לא שם

גם אם הבעיה היא חרדת ביצוע (וזה סביר מאוד)

עדיין לא כל כך פשוט לפתור את זה ע"י סתם הבנה שאתה לחוץ.
&nbsp
אני אישית חושב שלקחת כדור כדי לתפקד פעם-פעמיים (אחרי שנתיים שהוא לא תפקד) יכול להיות שלב חשוב בדרך לפתרון. האפקט יהיה מיידי ואולי יוריד את הלחץ בהמשך הדרך. וכדור מורשה לתת רק רופא...

Sharoman

New member
רוב הסיכויים שמדובר בבעיה פסיכולוגית

אבל כפי שאמרו לך עדיף להיבדק גם אצל אורולוג כדי לשלול כל סיבה אחרת או כדי (במידת הצורך) לקבל הפניה לרופא שמתמחה בסוג אחר של רפואה.
מבחינה פסיכולוגית יש שלל אפשרויות מרגעיות ביותר עד לתמידיות ורק פסיכולוג ו/או סקסולוג יוכל לעזור לך.
דברים שאתה יכול לנסות לשלול מראש הם: חוסר שינה, לחץ בעבודה/חיים אישיים, כאבים כרוניים, אלכוהול (תלוי בכמות וברגישות), עומס רגשי תקופתי וכד'ו.
אבל אם אתה באמת מודאג עד כדי כך תנסה להיבדק מזוויות שונות ומשם להמשיך.
*חשוב לזכור שהגוף מתרל עם הזמן ובהתאם לתדירות לכל סוגי הכדורים ולכן הם לא באמת פתרון (עבורך) אלא אם אתה רוצה להיות תלוי בהם לנצח.

פסיכולוג/סקסולוג

הבנתי שטיפול כזה עולה 400 שקל לשעה, ואין ביכולתי להוציא כזה סכום כל שבוע, האם יש מקומות יותר זולים? אני דרך כללית מושלם,אשמח אם יש למישהו אינפורמציה בנושא.

Sharoman

New member
כמו כל דבר

מדובר בקשת רחבה של מחירים.
הכי מומלץ יהיה לפנות לקופת החולים שלך ולראות איך הם יכולים לעזור.
אבל לפני כן אני מאוד ממליץ להתייעץ (בחינם!!!) בפורום של ד"ר מיליצ'ר.

למעלה