השאלה אם יש או אין הרעבה איננה רלבנטית
העולם גם חושב שרצח ילדים ותינוקות יהודים הגרים ביהודה ושומרון הוא לגיטימי כחלק ממאבק בכיבוש.השאלה אם יש או אין הרעבה איננה רלבנטית
השאלה מה חושב העולם .
השאלה אם יש או אין הרעבה איננה רלבנטית
השאלה מה חושב העולם .
לא, יבגני. השאלה איננה רק מה חושב העולם אלא מה אתה חושב על זה.העולם גם חושב שרצח ילדים ותינוקות יהודים הגרים ביהודה ושומרון הוא לגיטימי כחלק ממאבק בכיבוש.
אני חושב שאתה אידיוט שימושי של החמאס. זה מה שאני חושב.לא, יבגני. השאלה איננה רק מה חושב העולם אלא מה אתה חושב על זה.
כמו גם השמדת מדינת ישראל הדמוקרטית על כל 10 מיליון אזרחיה, ובעיקר היהודים שבהם.העולם גם חושב שרצח ילדים ותינוקות יהודים הגרים ביהודה ושומרון הוא לגיטימי כחלק ממאבק בכיבוש.
רצח ילדים ותינוקות יהודים ביהודה ושומרון זה לא דבר שאנשים נורמליים בעולם חושבים, אבל אולי תביע אתה, יבגני, את דעתך על מעשי מתנחלים כלפי פלסטינים, ההתקפות הליליות, הצתת מכוניות, הרג של פלסטינים כמעט בכל פשיטה כזאת, ובעיקר למה צה"ל והמשטרה מאפשרים להם זאת ולעתים קרובות מגבים אותם?העולם גם חושב שרצח ילדים ותינוקות יהודים הגרים ביהודה ושומרון הוא לגיטימי כחלק ממאבק בכיבוש.
למרבה הצער, אני יודע מה אתה , דני חושב על זה. האם אני טועה?השאלה אם יש או אין הרעבה איננה רלבנטית
השאלה מה חושב העולם .
בית החולים שיפא שמאלני נמצא בעיר עזה, קרי תחת שלטון החמאס, שכן, הוא אכן מרעיב בכוונה עזתים בכדי שיוכל לצלם אותם ככה ולהפיץ לאידיוטים שימושיים כמוך ברחבי העולם את שקריו והפרופגנדה השקרית הזדונית שלו. וזו עוד הוכחה למה חייבים לכבוש את העיר עזה ולפטור אותה משלטון החמאס. כדי שלא נראה יותר מראות שקריות כאלה שמופצות בין השאר ע"י ביטאון החמאס הארץ האנטי-ישראלי ושמאלנים כמוך מפיצי השקרים של החמאס.
עוד שמאלני מהדהד שקרים ומפיץ פרופגנדה שקרית של החמאס
זו חולת סרטן
גם אם כן,סרטן נגרם מלחץ נפשי ומחסור בויטמין בי 17 שמגיע מכוסמת וגרעיני פירות.זו חולת סרטן
עדיין, המצב קשה שם אומר שאי אפשר לטפל באנשים עם מחלות כאלה ואחרות.אם תעלה כאן את התיק הרפואי של כל אחד מהמקרים נוכל לראות האם הרזון נובע מהרעבה או ממשהו אחר.
אם היתה הרעבה של כלל האוכלוסיה הרופא לא היה נראה כמו שהוא נראה... וגם לא הידיים של האנשים בתמונה בפוסט #8.
ראית פעם עדת זבובים מעופפים מעל גוש חרא ואוכלים ממנה בתיאבון? זה לא מגעיל אותם? מסתבר שמיליון זבובים לא טועים ואם מרעיבים אותם אז הם מוכנים להסתפק בחרא. כך גם מיליון פלסטינים צנומים לא טועים אבל להם אין אפילו ערימת חרא לאכול ממנה.אם תעלה כאן את התיק הרפואי של כל אחד מהמקרים נוכל לראות האם הרזון נובע מהרעבה או ממשהו אחר.
אם היתה הרעבה של כלל האוכלוסיה הרופא לא היה נראה כמו שהוא נראה... וגם לא הידיים של האנשים בתמונה בפוסט #8.
זבובים אוכלים חרא גם כשיש אוכל אחר, בדיוק כמו שכלבים וחתולים אוהבים לאכול עצמות שבני אדם זורקים לזבל וכלבים מעדיפים את העצמות שנזרקו ברחוב על האוכל שהבעלים קונים להם בחנות לבעלי חיים כי בשביל בעלי חיים מסוימים הזבל הוא מעדן בלי קשר לרעב.ראית פעם עדת זבובים מעופפים מעל גוש חרא ואוכלים ממנה בתיאבון? זה לא מגעיל אותם? מסתבר שמיליון זבובים לא טועים ואם מרעיבים אותם אז הם מוכנים להסתפק בחרא. כך גם מיליון פלסטינים צנומים לא טועים אבל להם אין אפילו ערימת חרא לאכול ממנה.
צפה בקובץ המצורף 136131
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.