אין הפריה

מצב
הנושא נעול.

zivziv2

New member
אין הפריה

אין הפריה
שלום לכולם - יש לי שאלה לגבי הפריה. אתמול שאבו לי 11 בציות בתהש והיום כשהתקשרתי אמרו לי שהבציות לא הופרו אבל שנחכה עד מחר כדי לדעת באופן סופי אם אין הפריה מאוחרת. הייתי המומה אני לקחתי בחשבון לפחות 3 החזרות עוברים ולקחית בחשבון שלא תמיד זה נקלט אבל לא שמעתי אפילו על מצב שבציות בשלות וזרע תקין (כך אמר לי הרופא בטלפון) לא יופרו. האם יש פה רשלנות כלשהיא ? מישהי יודעת או מכירה. עשיתי הפריה אחת לפני כשנה וחצי שאבו לי 10 בציות ו 8 הופרו. אני מחר אחכה אבל הרופא נשמע די פסימי. אשמח לתגובות תודה זיוזיו

zivziv2

New member
המשך

אין הפריה
שלום לכולם - יש לי שאלה לגבי הפריה. אתמול שאבו לי 11 בציות בתהש והיום כשהתקשרתי אמרו לי שהבציות לא הופרו אבל שנחכה עד מחר כדי לדעת באופן סופי אם אין הפריה מאוחרת. הייתי המומה אני לקחתי בחשבון לפחות 3 החזרות עוברים ולקחית בחשבון שלא תמיד זה נקלט אבל לא שמעתי אפילו על מצב שבציות בשלות וזרע תקין (כך אמר לי הרופא בטלפון) לא יופרו. האם יש פה רשלנות כלשהיא ? מישהי יודעת או מכירה. עשיתי הפריה אחת לפני כשנה וחצי שאבו לי 10 בציות ו 8 הופרו. אני מחר אחכה אבל הרופא נשמע די פסימי. אשמח לתגובות תודה זיוזיו
המשך
בנוסף הרגשתי ממש רע אחרי ההרדמה היו לי בחילות נוראיות והקאתי מספר פעמים וכשהתקשרתי אמרו לי לבוא למיון ושם בדקו ונתנו לי אינפוזיה מה שקצת עזר. היום יש לי ממש פחות בחילות זה לא לגמרי עבר ונפיחות בבטן ותחושה כללית לא משהו. האם מישהי מכירה את הסימפטומים האלו? כי בשאיבה הקודמת זה לא היה לי. תודה

זיוזיו

המשך
בנוסף הרגשתי ממש רע אחרי ההרדמה היו לי בחילות נוראיות והקאתי מספר פעמים וכשהתקשרתי אמרו לי לבוא למיון ושם בדקו ונתנו לי אינפוזיה מה שקצת עזר. היום יש לי ממש פחות בחילות זה לא לגמרי עבר ונפיחות בבטן ותחושה כללית לא משהו. האם מישהי מכירה את הסימפטומים האלו? כי בשאיבה הקודמת זה לא היה לי. תודה
זיוזיו
ראשית לי קרה כבר שהיו הפריות גם ביום שלמחרת. נכון שרוב ההפריות קורות תוך 24 שעות. היי אופטימית ואנימחזיקה לך אצבעות. אגב גם אני מתחילה טיפול בשיבא. ואיך את מרגישה כעת? היית בצום בעת ההרדמה?

zivziv2

New member
היי

זיוזיו
ראשית לי קרה כבר שהיו הפריות גם ביום שלמחרת. נכון שרוב ההפריות קורות תוך 24 שעות. היי אופטימית ואנימחזיקה לך אצבעות. אגב גם אני מתחילה טיפול בשיבא. ואיך את מרגישה כעת? היית בצום בעת ההרדמה?
היי
תודה על התגובה. כן הייתי בצם מ11 בלילה עד השאיבה. דר באום שאב וכשהתעוררתי הוא אמר שהכל היה בסדר ושנשאבו 11 בציות. מחר יתקשרו אלי מבית החולים אני מנסה להיות אופטימית -פשוט השלב של הזריקות היה מצויין והיתה לי הרגשה טובה. ומהרגע שהתעוררתי לא הלך חלק והיום כשהתקשרתי בכלל הייתי בהלם - שוב זה משהו שלא לקחתי בכלל בחשבון אפילו לא שמעתי על זה. אני בת 35 ובעלי בן 37 יש לי ילדה בת 7.5 מהריון ספונטני. אני עכשיו עם בחילות חלשות ואין מה להשוות לאתמול ועם בטן נפוחה בשיגעון וקצת כואבת (אני עם אופטלגין כל כמה שעות)

את שותה?

היי
תודה על התגובה. כן הייתי בצם מ11 בלילה עד השאיבה. דר באום שאב וכשהתעוררתי הוא אמר שהכל היה בסדר ושנשאבו 11 בציות. מחר יתקשרו אלי מבית החולים אני מנסה להיות אופטימית -פשוט השלב של הזריקות היה מצויין והיתה לי הרגשה טובה. ומהרגע שהתעוררתי לא הלך חלק והיום כשהתקשרתי בכלל הייתי בהלם - שוב זה משהו שלא לקחתי בכלל בחשבון אפילו לא שמעתי על זה. אני בת 35 ובעלי בן 37 יש לי ילדה בת 7.5 מהריון ספונטני. אני עכשיו עם בחילות חלשות ואין מה להשוות לאתמול ועם בטן נפוחה בשיגעון וקצת כואבת (אני עם אופטלגין כל כמה שעות)
את שותה?
זה לא גירוי יתר? מה אמרו במיון? מתי יתקשרו אליך מחר? נקווה לטוב. איזה פרוטוקול היה לך? תשתי הרבה ונסי לישון ולנוח. (אני אגב בת 40 ואמא לילדה בת 5 מאומצת
)

zivziv2

New member
היי אליזבט

את שותה?
זה לא גירוי יתר? מה אמרו במיון? מתי יתקשרו אליך מחר? נקווה לטוב. איזה פרוטוקול היה לך? תשתי הרבה ונסי לישון ולנוח. (אני אגב בת 40 ואמא לילדה בת 5 מאומצת
)
היי אליזבט
בחרת שם מדליק מה הכוונה בפרוטוקול - האם זה משהו שאני צריכה לבקש מהם?

זיו זיו

היי אליזבט
בחרת שם מדליק מה הכוונה בפרוטוקול - האם זה משהו שאני צריכה לבקש מהם?
זיו זיו
גם שמך מדליק..תודה פרוטוקול הכוונה להורמונים שקבלת ומועד השאיבה. יתכן גם שהמועד היה מוקדם מידי. תבררי עם הרופא מקווה בכל זאת לחדשות טובות

zivziv2

New member
עדיין לא התקשרו

אין הפריה
עדיין לא התקשרו
יום שבת 13 תיכף ועדיין לא התקשרו מהמעבדה בתה"ש . משהי יודעת האם זה נורמלי< מתי הם מתקשרים ? אני משתגעת מהחוסר רגישות שלהם גם ככה אני בלחץ. HELP

anguly

New member
זה ממש מדכא!

אין הפריה
זה ממש מדכא!
תעדכני - אולי בכל זאת יש איזשהן בשורות טובות...

zivziv2

New member
לצערי אין חדשות טובות

זה ממש מדכא!
תעדכני - אולי בכל זאת יש איזשהן בשורות טובות...
לצערי אין חדשות טובות
מתה"ש כמובן לא התקשרו - אני היום חיפשתי אותם ורק ב 9 בבוקר הם דיברו איתי ואמרו לי שאין שום הפריה. עכשין אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת שצריך לבקש מהם נתונים על מה שקרה העניין שגם אם היה מחדל במעבדה אז מה אני אעשה. תודה בכל אופן

../images/Emo10.gif

לצערי אין חדשות טובות
מתה"ש כמובן לא התקשרו - אני היום חיפשתי אותם ורק ב 9 בבוקר הם דיברו איתי ואמרו לי שאין שום הפריה. עכשין אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת שצריך לבקש מהם נתונים על מה שקרה העניין שגם אם היה מחדל במעבדה אז מה אני אעשה. תודה בכל אופן

את חייבת לקבוע פגישה עם הרופא ולשבת איתו כדי לנתח את התוצאות. אין לי מילים של נחמה.

עצובה איתך

לצערי אין חדשות טובות
עצובה איתך
לא יודעת למה זה קורה אבל כדאי שתלחצי שיתנו תשובות יותר מעמיקות על מנת שהפעם הבאה תצליח ובגדול

LunaLi

New member
גם לי זה קרה בהפריה האחרונה

לצערי אין חדשות טובות
גם לי זה קרה בהפריה האחרונה
בעצם, בפעם הלפני אחרונה (מס' 5) נשאבו 5 עוברים 2 הופרו באיקסי ו-3 טבעי, למחרת הודיעו לי על הפריה אחת, הגעתי להחזרה בדיכאון ואז הסתבר שעוד שניים צמחו להם ( למרות שהם לא טרחו להודיע לי...) בהפריה 6 מ-9 (מספר שיא בשבילי) תוך 24 שעות לא היה כלום בטבעי והרופא שלי ביקש שיעשו אז ICSI ואכן התפתחו 4 עוברים מהם החזירו שלושה, אבל הריון לא היה... הסיבות לא ברורות לרופאים, המסקנה שלי הייתה תמיד לבקש שיעשו לפחות לחלק (לגדולות לפחות כי הקטנות יכולות להיות מופרות גם אחרי 24 שעות כי הן עוד גדלות ומ ICSI הן מתות) ואני גם חושבת לנסות את ברטוב למרות שאין לנו בעיית זרע ברורה נראה לי שזה לא מזיק...

העין ה 3

New member
באמת עצוב מאוד

לצערי אין חדשות טובות
באמת עצוב מאוד
זה בהחלט דבר שיכול לקרות עם מעט ביציות אבל עם כמות ביציות כמו שלך זה נדיר. שבי עם הרופא ותדרשי הסברים מעמיקים. באיזה גודל היו הזקיקים כאשר קיבלת את ההוראה לקבל כוריגון?

Hamsa

New member
../images/Emo7.gif ביחד איתך

אין הפריה
ביחד איתך
אין מילים, פשוט אין מילים. לדעתי, את חייבת לברר עם הרופא מה בדיוק קרה שם. כל ההצלחה שבעולם!

מצב
הנושא נעול.
למעלה