אין היום פרק????

עדיישן

New member
אין היום פרק????

תגידו - אין היום פרק ?? מה...הגזימו... (סליחה אבל זו דעתי) מישהו יודע אם יש או אין?

רינת4

New member
לצערי הרב...לא ../images/Emo10.gif

כל היום מוקדש להתנתקות

עדיישן

New member
איזה הגזמה,נכון?

חבל שזה לא בערוץ 10 כי שם פחות או יותר בערב עסקים כרגיל. ערוץ 2 סתם הגזימו. ומעניין ש"כוכב נולד" דווקא כן היה...

G e o r g i a

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif כל היום אני חושבת על הפרק!

חשבתי לעצמי: "אחרי יום ארוך ומפרך, אני אוכל לשבת לי בנחת ולצפות בפרק של עמוק באדמה". "התנתקות" הפכה להיות המילה השנואה עלי. ואומרת את זה אחת שבעד ההתנתקות.

עדיישן

New member
נכון! חוצפנים!

ערוץ 2 הזה חושב שהוא יכול לעשות תמיד מה שבא לו. בא להם להעביר את "אלביס" המעאפן הזה ליום שני - עשו זאת. אותו כנ"ל לגבי "חברים" פרקים חדשים שפשוט שבועיים לא היה. אל תתפלאו אם זה יהיה לעמוק באדמה... לא פייר. לפחות שישימו שידור היום או משהו...למה לחכות שוב שבוע??

Bavmorda

New member
../images/Emo10.gif זה בהחלט היה מבאס....

ואני מחכה לקקי הבא בקופסה.... רק כדי לדעת שזה לא ארת'ור אלא מישהו אחר.... (הג'ורג' הזה מביא לי ת'סעיף
הוא כ"כ יבש....
)

foxy22

New member
לכולנו, לא?

כנראה שרות' חושבת: היי, עדיף איזה מעפן זקן מאשר להיות לבד וללכת לסדנאות של שטיפת מוח"

Bavmorda

New member
האם הרוסי כבר היה עדיף ../images/Emo35.gif

או אולי הספר ההוא שהיה המאהב שלה
מעצבן אותי שהיא הולכת על משהו פחות טוב. היא יכלה לתפוס מישהו אחר. שיעלה אותה לגלים אחרים. היא מאד וריאציאלית בהתפתחות שלה והיא יכולה להיות עם מישהו הרבה יותר מעניין ממנו... שיראה לה עולמות ולא יהיה כ"כ יבש

sssivan

New member
בואי נודה שגם הדמות של רות היא לא

בדיוק תוססת... כתבתי על זה באחת ההודעות שלי בעבר. מה היא עושה במשך כל חייה ?! היא עקרת בית מדופלמת, אבל מעבר לזה ?! האם ראינו לאורך חייה איזה תחביב משלה, שהיא גם הצליחה להתמיד בו ?! היא אכן ניסתה בחייה לפתח משהו מעבר לניקיון הבית ובישוליה, אבל מעולם לא הצליחה לצאת מדפוס העקרת בית הנצחית והמשועממת.

Bavmorda

New member
אני חושבת שהיא פשוט תקועה

בתוך עצמה. היא יכלה להתפתח הרבה יותר. למשל היא מאד הפוכה לאחותה. רות גם יותר גדולה מאחותה , נכון
מבחינת חינוך ופסיכילוגיה אפשר להכנס לזה הרבה יותר חזק.... יש לה עניין ודיעה, אבל כיאלו הגוף שלה בתוף כלוב. גידלה ילדים, דאגה להם ולבעלה ובאמת לא השקיעה בעצמה. (מסר ד"א להרבה נשים שעדיף להתחיל מתישהו ודי מוקדם להשקיעה בצעמן ולא רק במפרנס ובילדים....) ג'ורג' הוא טריגר כשהפוכה ליחסים המשפחתיים. הוא יקצין את רות החוצה אבל היא פשוט תיקרע ביניהם....
טוב נו... לא יודעת מה יקרה. אבל זה מאד מוזר שהם בחרו דווקא בדמות כזו עבורה. במה הוא עוסק בכלל

ronre

New member
הוא אחראי משמרת ב"ארומה"

חחחח הוא חוקר מאובנים וגם מרצה על כך באוניברסיטאות\מכללות.

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחח

וואללה
כ"כ מאובן בעצמו ששכחתי בכלל

foxy22

New member
הרוסי ממש לא עדיף...

בכלל הבחירות שלה ממש לא משו. היא בטח איתם כי נורא קל ונוח לצאת עם מישהו שבדיוק נמצא שם ורוצה אותך, מאשר להיות משועממת ולבד. וחוץ מזה, זה לא כאילו שהיא מחפשת... היא פשוט הולכת על מי שנקרה בדרכה ובכלל את ארתור מאוד חיבבתי, היא היתה צריכה לערבב את הכביסות שלהם וזהו

למעלה