אין דבר כזה.

אין דבר כזה.

ואני מחזק את הגב' המקסימה המכונה קליאו.(
) אושר זו לא הרגשה אלא יותר תחושה. כמובן שהיא מתקשרת ושייכת לצד החיובי של מה שאני חווים במשך חיינו. אבל כמו כל רגש ותחושה שקיימים,היא אינה יכולה להיות מצב נתון ומתמשך. האם לדוגמא הגב' שרי אריסון ניראית לכם כלפי חוץ מאושרת ? היא חיה בעושר מפליג,מתחככת בכל השמנה וסלתא של המדינה,יש לה רכוש שמספיק לקיים אלפי משפחות "רגילות" וממוצעות. ממש חלום רטוב של האדם הממוצע,לא ? אבל,היא גם גרושה פעמיים או שלוש,בעלה הורשע בהטרדה מינית כשהיה נשוי לה,ובזמן האחרון היא גם שומעת "קולות", שמדברים אליה. לכן המסקנה היא שאושר והתחושות הנלוות אליו הן סובייקטיביות. יש אחד שיהיה מאושר לגמרי מסוף שבוע רומנטי באיזשהו צימר נחמד.העיקר שבת זוגתו האהובה נמצאת לצידו,והוא חווה את הסביבה בפאן הכי חיובי שאפשר. ואני חושב שמכאן נובע האושר האמיתי והטהור.כי התחושה הזו יוצאת מתוך האדם פנימה. וכך היא מעצימה ו "מתייגת" את כל מה שהוא חווה כ "אושר". ויש אחד שייצא לחופשה "חלומית" בהרי האלפים בסגנון הכי יוקרתי ומרשים שאפשר.אבל יימצא עם בת זוג שהוא לא חש אליה דבר,ואולי גם להיפך.האם זה שהוא נמצא איפה שהוא נמצא ויש לו את כל מה שיש לו,יהפוך את הסופ"ש למאושר מבחינתו ? וזו רק דוגמא אקראית להבדלים. אושר לדעתי הוא מצבור של רגעים שאנו פועלים וחותרים להשיג כל הזמן.איש איש ומה שגורם לו לאותה תחושה. ואם יש אדם\אנשים\תחביבים\חיה\התנהגות שגורמים לכם לחוש את התחושה הזו,זכיתם !!! יש הרבה כאלו שעדיין לא מצאו . ואם כבר מצאתם. תשמרו ותטפחו.

תגיד לי...

מי מרשה לך לרשום משפטים נכונים? אה? אה? (ואני מדברת על השורות האחרונות...) חן, חן.

לא מבינה למה פתחת בשביל זה שרשור חדש??

היית מרים
מתחת למה שאני כתבתי וזהו!!

kleo patra

New member
ו/ או להרים יד מתחתי../images/Emo152.gif

פייר- כתב דברים נכונים מאד!!!!!

למעלה