אין גם יולב קאפ!!

EL CHE VIVE

New member
למה אין יולב?

כל השנים זה עבד ככה שלמי שיש כסף יש גם אירופה מה השתנה?!
 
תאשימי את מכבי..

גם בזה שהפסדתם אתמול?? מהחומר הזה בדיוק אתם בנויים. הקבוצה שלך נתנה עונה פשוט זועתית, מגעילה, עפה מהגביע בסיבוב הראשון , משלב הבתים ביולב היא לא עלתה, ובפליאוף הפסידה להפועל ת"א- שנמצאים במצב יותר גרוע משלכם. חצי מהסגל עונה שעברה ההנהלה העיפה - את השחקנים המובילים בכל אופן. אבל , כל זה לא משנה לך כי מכבי אשמה בהכל נכון?? עפתם מהיולב לא כי נתתם עונה רעה ולא תסיימו במקום טוב בליגה, אלא בגלל מכבי אתם לא שם. כמה עלוב ותלוש אפשר להיות. "אנחנו לא מכבי אף אחד לא בכיס שלנו",אני לא יודע אם כתבת את מה שכתבת בציניות אבל אצלכם כבר אי אפשר לדעת. מכבי לא צריכה לשלם לאף אחד , היא מגיעה באופן קבוע לסדרי גמר או לפחות עולה משלב הבתים הראשון, הקהל שלה כן הקהל, הוא מבין המסורים ביותר באירופה (אחרת תסבירי למה קהל שאתם טוענים שהוא לא אמיתי יבזבז מאות ואלפי שקלים ליסוע רק בשביל לראות שני משחקים שאפשר לראות גם בטלויזיה), ולפיכך מהווה גורם כלכלי מאוד חשוב. מכבי בססה את המעמד שלה באירופה בתור קבוצה מובילה, עם הכדורסל הכי יפה. והיא עשתה את זה במשך מספר עשורים לא תוך 4-5 שנים. הקבוצה שלך לא השכילה ללמוד, ולא הבינה שבשביל להוביל באירופה צריך המשכיות משמע להשקיע כסף ברכש טוב כי את הפרמיות רואים בסוף העונה. אבל ההנהלה שלכם חושבת ברוורס.את דרוקר היה צריך להעיף אחרי רצף ההפסדים הראשון(אם כבר מדברים על מאמן שלא מסתדר עם כוכבים).באמת תפסתי מי-ם כל כך הרבה שנים, ושנה שעברה באמת חשבתי שהנה סוף סוף הולכת להיות יריבה משמעותית למכבי. החוכמה היא לא לשחק טוב רק נגד מכבי (והיו שני משחקים באמת טובים בין השניים) החוכמה היא לעשות את זה במשך עונה שלמה. ואם אתם הקהל שהוא הכוח שמניע את הקבוצה לא תעשו משהו בנידון ותתנו לדרוקר את ההרגשה שהכל בסדר ולקליין תמשיכו להזרים כספים בכך שאתם באים הכל ימשיך להיות אותו דבר.(זה לא יעשה אותכם קהל פחות טוב אם תביעו מחאה כלפי ההנהלה והצוות). אני אוהב את מכבי בכל הלב ואין איש בעולם שיעיז להגיד לי שאני אוהד פחות טוב יותר רק בגלל שאני אוהד את מכבי והוא אוהד של הפועל. אני שמח עם כל אליפות ועם כל גביע מדינה או אירופי אבל אני גם רוצה שלקבוצה שלי תהיה תחרות. אני רוצה לקחת גביע ולראות את הקבוצה שלי משקיעה מעבר למה שהיא יכולה. לא רק באירופה. אבל עם חשיבה כזאת סביר להניח שזה לא יקרה עוד עשרות שנים. ואפילו תצליחו להגביל את מכבי (מטומטמם ביותר) היא עדיין תהיה אלופה כי אתם יכולים לנסות לשנות את כל העולם ואחותו אבל אם לא תעשו סדר בתוך הבית, ואם לא תשנו כלום אצלכם זה לא ממש ישנה. יום טוב! וחבל לי שהפסדתם אתמול, למרות שזה יהיה תענוג לראות את מכבי משפילה את הפועל ת"א.
 

שiש

New member
לא.

בזה שהפסדנו אתמול לא אאשים את מכבי. בזה אני מאשימה אך ורק את עצמנו. אנחנו לא טלית שכולה תכלת, ולא מתיימרים להציג את עצמנו ככאלה. כל מה שאמרת על הקבוצה שלנו בתחילת דבריך - נכון. הקבוצה שלנו עברה עונה זוועתית ומגעילה. אתה מוציא את דבריי מפרופורציות, ומנפח רק בכדי להיות קדוש מעונה? מצטערת, לא מתכוונת לשתף עם זה פעולה. בקשר לדבריי - הידעת שגם אם מכבי היתה מסיימת במקום נמוך מאד היא עדיין היתה משחקת ביורוליג? מכבי משוריינת ליורוליג. כסף קונה את הכל. בעניין הקהל - רגע האמת היחידי שיבחן את הקהל שלכם יגיע אם מכבי תתחיל להפסיד, מה שלא נראה שיקרה בעתיד הקרוב, אבל הטענה שהעלית דווקא עובדת לכיוונכם - למה באמת כל כך הרבה קהל שלא טרח להופיע למשחקים במשך העונה קונה כרטיסים לגמר? זה בדיוק מה שמאפיין אותכם. אתם מחפשים הצגות, לא תמיכה בקבוצה. וזה מה שמכבי אכן מספקת לכם בד"כ. וקשה לי מאד מאד להאמין שאתה באמת שמחת כשמכבי לקחה שבוע שעבר את גביע המדינה. מצטערת. זה פשוט לא נראה לי הגיוני. כל הטענות שלך כלפי ההנהלה שלנו צודקות. ההנהלה שלנו עשתה אינספור טעויות, שאנחנו משלמים עליהן. גם בזה, תתפלא לשמוע, אנחנו לא מאשימים את מכבי. מפתיע, אה? לא חובה להפוך אותנו לאנשים קנאים מרירים ומתוסכלים שמפילים כל דבר רע שקורה לנו על מכבי. למכבי יש חלק בהמון דברים, אבל אנחנו עדיין אנשים עם הגיון שמשתדלים להיות מודעים לטעויות שלנו, מבלי לזרוק אותן על אחרים. וזה, דרך אגב, משהו שאין למכבי. למכבי באמת מותר הכל. <זה, למען הסר ספק, לא נאמר בציניות בכלל>.
 
אני מודע לעובדה בזאת..

שמכבי משוריינת ליורוליג באופן קבוע. זה לא אומר שמכבי צריכה לחלק אליפויות לאף אחד. מכבי משוריינת ליורוליג שוב בגלל כל הדברים שרשמתי בתגובה הקודמת שלי. (אל תסלפי את הדברים שלי). זאת המסורת באירופה, זה הקהל, זה הכדורסל (לאו דווקא הכסף קונה מקום באירופה) וכן גם קשרים שיוצרים עם אנשים חשובים באירופה (ממתי זה הפך להיות רע?). גם צסקא משוריינת באירופה גם ברצלונה - בכלל לספרד וליוון יש לכל אחת 5 נציגות ביורוליג. אנחנו צריכים לשמוח שיש לפחות אחת. ואני מאמין שברגע שהחוזה הטיפשי הזה יגמר תוכל להיות לנו עוד נציגה ביורוליג ושוב שמעון מזרחי (הקשרים והכסף כמו שאתם אוהבים להגיד) יסדר את זה. כמו שהוא הכניס אותכם ליולב -אתם העפתם את עצמכם. אני "קדוש מעונה"- חחחחחחח , לרגע חשבתי שאני מדבר אולי עם אוהדת מכבי ואני אוהד הפועל. בואי נעזוב את העובדה!! המצחיקה שי-ם יכלו להיות ביורוליג השנה. תירוצים לא באים בחשבון בעניין הזה. גם למכבי אין אולם ראוי ליורוליג בגלל זה היא משכירה את יד אליהו. על איזה קהל שלא מופיע את מדברת בדיוק?? ימי חמישי אם אני לא טועה האולם מלא עד אפס מקום. לגבי ליגה שוב אותי זה לא מפתיע, וזה בגלל הקבוצות האחרות לא בגלל מכבי. ברגע שהקבוצות האחרות יראו שהן נותנות פייט למכבי ולא זורקות מגבת לבנה לפני שהמשחק התחיל עם תירוצים עלובים כמו מכבי זה ליגה אחרת גם עם שחקנים פצועים הם מנצחים וכל הקשקושים האלה את תראי שיבוא הרבה קהל. חוץ מזה שמול קבוצה כמו הפועל ת"א וי-ם רק בגלל מסורת האולם כמעט מלא. אז על מה את באה בטענות. המשפט האחרון שלך היה השיא שבשיאים את מוכנה להסביר לי אותו?? כי אין לי מושג על מה את מדברת. מה זה למכבי מותר הכל?? מה היא עושה כבר?? משחקת כדורסל יפה, מביאה שחקנים טובים, מה עוד היא עושה? מודעות לטעויות , זאת בדיחה , אני לא רואה שההנהלה שלכם לומדת מאיזושהיא טעות ובכלל הליגה הזאת. אם כבר מי שמתיעל משנה לשנה ולומד מטעיות של השנה הקודמת זאת מכבי. ולרצות שהקבוצה שלך תצליח, ותהיה ראשונה בכל דבר לא עושה אותי לאוהד נצחונות (אם לזה רמזת). ואם אני לא טועה, זה קבוצות הפועל ושאר הליגה שמותר להן הרבה דברים. מותר להפסיד ולהגיד זה כדורסל, מותר להפסיד למכבי ב50 הפרש ולהגיד זה כי הרחיקו לנו מאמן , מותר לא להלחם , מותר להביא אין ספור תירוצים להתנהלות עלובה וחובבנית ולהאשים את מכבי בזה, מותר לבוא עם כל מיני חוקים מטומטמים להגביל את מכבי, מותר להשיג לשחקן דרכון מזויף ולצאת מזה רק בגלל שמכבי עשו כך וכך , ללמוד את הדברים הרעים ולא הטובים, להגיד שמכבי הרסה את הכדורסל, שעוד קיים פה כדורסל בכלל עם רמה בגלל מכבי,מותר לחטוף על הראש מקבוצה במשבר ולחייך מול המצלמה ולהגיד זה היופי בכדורסל, מותר למאמנים ולראשי הנהלות למכור לוקשים לאוהדים ולהגיד זה מכבי אשמה, תראי כמה מותר ויש עוד הרבה. אל תתפלאי שהכדורסל נראה כמו שהוא. אגב.. אני מאוד שמחתי עם הגביע.. מפתיע אהה??? ואני אשמח כשמכבי תהיה אלופה ואפילו אסע לכיכר רבין אם יהיו חגיגות, וגם כשמכבי (הלוואי) יזכו ביורוליג. אני מבין אותך את משועממת מחוסר תארים וחושבת שמעודף תארים גם משתעממים. את חושבת לא נכון. למרות שאני מאוד אשמח אם את התואר מכבי ישיגו עם הרבה יותר מאמץ אבל שוב זה לא תלוי במכבי כבר.
 

שiש

New member
תן לי להבין דבר אחד

אתה תוקף אותי בגלל שההנהלה שלנו מטומטמת? לא ברור לי כל כך הקטע הזה. למאמנים ולמנהלים א-ס-ו-ר למכור לוקשים לאוהדים, למאמן אסור לחייך ולהגיד שהכל בסדר, מה אתה חושב? שלנו אין ביקורת על ההנהלה שלנו? יש ויש, ואנחנו לא פוחדים להגיד אותה בקול רם. אני נטרפת מכם לפעמים, שגם כשאתם יודעים, וכשברור לכל שמכבי עשתה משהו לא ראוי, אתם בכל זאת תקפצו להגן עליה. לכמה פאתטיים זה הופך אותכם? מותר להודות בטעויות. מותר להגיד - ואללה, הפעם היינו לא בסדר. תאמין לי שזה לא יגרע מכבודכם, בדיוק להיפך. תן לי לצטט אותך שניה: "מה זה למכבי מותר הכל?? מה היא עושה כבר?? משחקת כדורסל יפה, מביאה שחקנים טובים, מה עוד היא עושה?" זו שאלה תמימה, או שאתה רק עושה את עצמך תמים? על משקל הדרכון המזויף שלנו אני יכולה להביא לך המוני פרשיות של מכבי שלא משתוות לזה אפילו. מאיפה ואיך בדיוק מכבי מביאה את השחקנים הטובים? על חשבון קבוצות אחרות, שניה לפני שהן קונות אותם, או אפילו באמצע עונה? לייבש שחקנים מצוינים על ספסל עונות שלמות ולחסל להם קריירה, זה בסדר? לשלוח מרגלים לכל מקום, מותר, כל עוד הם מרגלים לטובת מכבי כמובן, אבל אוי לקבוצה אחרת שרק תעז, נכון? (ע.ע. צסק"א), לאדון פיני גרשון הנכבד מותר להגיד מה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה, והכל יעבור לו בשתיקה, נכון? (חבל, בדיוק השבוע היתה על זה כתבה שאני לא מצליחה לאתר כרגע, אבל גם ככה התגובה עליה תהיה מן הסתם לכלוכים על התקשורת, אז נעזוב את זה). אני לא אתחיל להוציא פה עכשיו כביסה מלוכלכת בלי גבול, כי זה לא ייגמר. אבל אני מבקשת שלפחות לא תיתמם. אתה יודע יפה מאד שמכבי רחוקה מלהיות צדקת, והרבה מהפעולות שלה רחוקות מגבול המוסר. גם קשרים באירופה זה לא רע. השאלה באיזה דרכים משיגים אותם. אין לי שום כוונה לתת לך תירוצים לגבי העובדה שלא הלכנו השנה על היורוליג. לא מתפקידי לתרץ את פעולותיה של ההנהלה שלנו, במיוחד את אלה שאני מתקשה להבין. שמחה בשבילך ששמחת על הגביע. לפחות מישהו.
 
תני לי להבין מס דברים..

למה את לוקחת את הדברים שלי ומשליכה אותם לכיוון אחר לגמרי , לא ברור לי. לא טענתי שמכבי היא צדקת ועל הדוגמא עם הדרכון אם תשימי לב הוספתי - שבמקום ללמוד דברים טובים לומדים את הרעים. גם ההנהלה שלך עשתה הרבה דברים לא חוקיים ודברה עם שחקנים באמצע עונה ואפילו החתימה אותם. אז בואי לא נעשה השוואות מי יותר גרוע , זה לא הויכוח פה. ייבוש שחקנים מצויינים?? אל תצחיקי אותי אולי מצוינים בקנה מידה ישראלי שזה עלוב לכשעצמו. יניב גרין לדוגמא קיבל אין ספור הזדמנויות השנה וחוץ מהמשחק הראשון לא נתן כלום,ובאותה מידה קומאטוס זר!! כן זר - גם אותו פיני גרשון ייבש על הספסל בגלל שהוא לא היה טוב. אין איפה ואיפה במכבי מי שטוב משחק נקודה. אני לא תוקף אני אומר ההנהלה שלכם מטומטמת- העובדה שאני מדבר על ההנהלה שלכם היא שתביני שלא הכל קשור למכבי (אולי את מבינה בעצם), ועד שהם לא התייעלו על אליפות אתם יכולים להמשיך לחלום. כל הקטע עם המרגלים היה אבסורדי אני מודה כי בימינו יש אינטרנט וטלויזיה וקלטות ועוד הרבה דברים. זה רק העיתונות עושה מזה עניין (בגלל שכ"כ משעמם בלי זה). פיני גרשון- הבנאדם הזה הוא שיחה בפני עצמה ואכן הליגה הזאת הייתה הרבה יותר משעממת בלי האישיות הצבעונית שלו. לפני מכבי ואחרי מכבי. זה ידוע לכולם שפיני גרשון ניזון מפרובוקציות זה לא מפריע לאף אחד לנפח כל משפט שני שלו ולעשות מזבוב פיל כולל אותכם. פיני גרשון לא היה צדיק יותר כשהוא אימן בי-ם או בראש"לצ או בכל קבוצה אחרת רק שאז להבדיל מהיום כל מילה שנייה שלו הייתה אנטי מכבי אין ספק שאתם נהניתם מהפרובקציות שלו באותה תקופה וכך גם העיתונות רק מה לצערכם הוא עבר צד ופתאום הפך להיות נגדכם- אז עכשיו כל משפט שני שלו הוא גזעני או מזלזל או מבייש וכו'. לכל מטבע יש 2 צדדים. אני חושב שחלק מאהדה כלפי קבוצה היא להגן עליה ולתמוך בה בכל מחיר. כמו שאת אמרת לא מתפקידי להסביר ולתרץ את פעולות ההנהלה של מכבי, אני שם לעודד ולתמוך בדיוק כמוך. מה זאת אומרת איך משיגים קשרים?? האם יותר מ30 שנה בזירה האירופית לא מספיקים בשביל לרכוש קשרים?? למה אצלכם הכל חייב להיות שחור ולא חוקי, זה לא מובן לי. אני באמת מקווה שתהיה לכם שנה הבאה טובה יותר , והצעד הראשון לפי הבנתי כבר נעשה (דרוקר הולך),כי אם כל היריבות בינינו אתם הקבוצה השנייה בליגה שאני מסמפט- מפתיע לא??? וזה באמת מעצבן אותי לראות י-ם כ"כ חלשה ואפטית. כי אני רגיל לי-ם , שלא משנה אם מכבי אלופה או לא בסוף עונה, נמצאת שם כדי לשים רגל ולעשות קצת עניין. וכן שמחתי על הגביע ואני מבטיח לך שאני לא הייתי היחידי. כי אני אוהד מכבי בהכל (כדורגל , יד עף שחייה דוקים מה שאת רוצה)ויש אלפים כמוני, זה שיש כמה יושבי כורסאות שמגיבים בכל מצב שהם שמחים מהתואר אבל משועממים בד"כ לא אוהדי מכבי המועדון אלא רק כדורסל. לא אכפת לי אבל אני מבטיח לך שאני לא היחיד בניגוד למה שאת חושבת.
 

שiש

New member
מאיפה להתחיל?

יודע מה, זה ויכוח שיכול להמשך לנצח, אז אעלה כאן מספר נקודות שצרמו לי במיוחד: * הזלזול שלך בשחקנים ישראלים. מצוינות בקנה מידה ישראלי זה דבר עלוב מאד. כך אתה טוען. ואני טוענת, למרות שלא תאהב לשמוע את זה, שלמכבי יש חלק גדול מאד בזה. ואין שום קשר לכך שקומאטוס או כל זר אחר יובש על הספסל, אני מדברת על כך ששחקן נקנה במיוחד מראש בלי שום כוונה לשתף אותו, אלא אך ורק כדי שלא יוכל לתרום לקבוצה אחרת. השם תומר שטיינהאואר אומר לך משהו? דג' קטנה. כל שחקן ישראלי שמראה ניצנים של גדולה, מכבי כבר תמצא דרך להשתיק אותו, בד"כ ע"י צירופו לשורותיה וייבושו שם עד חורמה, או מקסימום ע"י שליחתו לקבוצה קטנה שם הוא לא יוכל להוות בשבילה איום. (ראה ערך תמיר גודמן, העילוי הגדול, שמי שמע ממנו מאז שמכבי הביאה אותו לכאן??) מילה אחת יש לי להגיד על דרך הפעולה הזאת. איכס. * אני בהחלט מבינה שלא ה-כ-ל קשור למכבי. טיפשה אני עדיין לא. מצד שני, שים לב להתנשאות שבדבריך, כשהמילה "משעמם" חוזרת על עצמה שוב ושוב: - יהיה נורא "משעמם" לתקשורת בלי מכבי, וסיפורי הריגול שהם כמובן ממציאים ומנפחים, כדי שיהיה פה אקשן. - יהיה "משעמם" מאד בלי פיני, שמה הוא סה"כ עשה רע? אדם צבעוני שעושה קצת רעש, ובלתי מזיק בעליל. (סלח לי, אבל גם כשהוא היה אצלנו הג'ורה שלו היתה בלתי נסלחת. רק שמשנה לשנה הוא מרשה לעצמו יותר ויותר. בעיני זה לא אישיות צבעונית, אלא אישיות עלובה!) - יהיה משעמם בלי הפועל ירושלים מתפקדת בצורה נורמלית בליגה. צר לי שלא עמדנו בציפיות שלכם ושתיפקדנו בצורה חלשה ואפאטית, ולא עשינו "מספיק עניין". כולנו כאן כדי להפיג את השעמום שלכם, לרקוד לפי החליל שלכם, לספק לכם תעסוקה? כמה אופייני. * אתה חושב שחלק מאהדה היא להגן עליה ולתמוך בה בכל מחיר. מסכימה עם רובו של המשפט: להגן עליה-כן לתמוך בה-כן בכל מחיר - ממש לא!!! על הרבה טעויות אפשר לסלוח לקבוצה (ואני מדברת עכשיו בצורה כללית, לא על הפועל או מכבי, אוקיי?) אבל יש דברים ששום תירוצים לא יעזרו, אסור לקבוצה לזלזל בקבוצה שלה ולהניח שהיא תלך אחריה בכל אשר תעשה. האוהדים הם לא מטומטמים. (אתה יכול לקחת לדג' את הקהל של הפועל ת"א ואת החרם שהם עשו השנה על הקבוצה, ועל הקהל הזה, עם כל הביקורת שיש לי עליו, קשה להגיד שהוא לא קהל חזק ותומך בד"כ, נכון?) * אתה מתעקש שאתה אוהד מכבי אמיתי, מקובל עלי. אתה מתעקש שאתה לא היחיד - גם כן מקובל עלי. מה שלא מקובל עלי, זו הטענה שכמוך יש עוד אלפים. תגיד מה שתגיד, ואתה יודע מה? בינך לבין עצמך אפילו, עזוב אותי בצד, אתה יודע שרוב הקהל הנוכחי של מכבי הם אוהדי הצלחות, נספחים ונגררים. בדיוק כמו רבים מאלה שהגיעו שנה שעברה לככר ספרא לחגוג את היול"ב, כאשר כל קשר בינם לבין אהדת הפועל היה מקרי בהחלט. כאלה יש תמיד.
 
לתגובתך..

אני חס וחלילה לא מזלזל בשחקנים הישראלים. המשפט שלי לא נובע מזלזול אלא מוצג כעובדה (בין אם זה מוצא חן בעיניך או לא) את יכולה להצביע על שחקן אחד ישראלי באמת טוב?? אנחנו יכולים להמשיך לחלום על שחקן ישראלי בנבא ולהמשיך לחיות באשליות ששחקן ישראלי יותר טוב מזר. לראיה גם כשחקן ישראלי נחשב טוב הוא עדיין משחק פחות דקות מזר. בכל הקבוצות. ורק תראי איפה משחקים הישראלים הטובים באמת כי על זר אי אפשר לותר.(באירופה). ואם כבר בשחקנים טובים אנחנו עוסקים: אני ממש לא מסכים עם העובדה שבמכבי משחקים השחקנים הכי טובים בארץ.זה בולשיט ואת יודעת את זה.מי שאומר את הדברים האלה בעצם מפחית מערכם של כל הישראלים בליגה. שלף כמה שתרצו לעשות ממנו שחקן טוב מוגבל בהרבה דברים על המגרש. שומר גדול הוא לא,קליעה מה3 אין לו, יש לו ראיית משחק ומסירות באמת טובות אבל זה לא מספיק בשביל לעשות ממנו סופרסטאר. דריק שארפ- מה שלא תגידו שחקן טוב או לא , ישראלי או לא, העובדה היא שהוא אף פעם לא היה שחקן מוביל. הלפרין- מיותר לציין שבליגה הלפרין מצוין ולזה שואפים. ליגה טובה, על חשבון אירופה, אז למי אכפת אם הלפרין קופא על המגרש באירופה או נראה כאילו הוא משתין במכנסיים כל פעם שהוא עולה. הוא מספיק טוב לליגה. ההבטחות על שחקן נבא יש לנו כבר שנים , השחקן הכי טוב קטש לא הגיע לשם. אפשר להמשיך לחלום.אפילו עמית תמיר ההבטחה הגדולה נראה כמו כלום בקמפיין הנבחרת האחרון והוא לא ממש עבר במכבי. ואני יכול להמשיך ככה עוד הרבה. אז לא במכבי לא משחקים הישראלים הכי טובים ולא משנה כמה תשענו על העובדה (הלא נכונה)הזאת. ואת שוב ממשיכה לקחת את המילים שלי ולעוות אותם כרצונך, המילה משעמם נכתבה רק בשני משפטים ומופיעה פעמיים ונאמרה בציניות. כנראה שהייתי צריך לכתוב בציניות בסוגריים. ואני ממש לא צריך התנצלויות מאף אחד, מספיק לי שמכבי מצליחה. כל מה שאמרתי היה חבל שי-ם נראית ככה העונה אחרי שהייתה לה עונה באמת טובה. אבל לא מפליא אותי שאוהד הפועל יתייחס לכל דבר קטן שיהיה לאוהד מכבי להגיד ויעלב מכך או יחשוב שתוקפים אותו באיזושהיא דרך. וכמובן לא ימנע מלהכניס את המילה התנשאות לתוך המשפט. תקראי לי מתנשא, שחצן, מה שאת רוצה זה לא עושה אותך צודקת יותר. מה כבר נאמר על ידי שהיה כ"כ רע האם זה לא נכון שאתם האוהדים תופסים את הפועל כקבוצה מובילה בארץ? האם זה לא נכון שהתקשורת רואה בכם כך? האם זה לא נכון שאוהדי מכבי רואים בכם את היריב הכי טוב שלהם? נכון אני באמת תופס מי-ם, וזה לא נאמר כדי להעליב אף אחד או להתנשא מעל אף אחד. קחי דברים בפרופרציות. לגבי המשפט שצטטת את צודקת ואני במקרה ורק במקרה לא דברתי על ההנהלה באותו משפט אלא על הקבוצה , צריך להפריד בין שני הדברים. שכן משפט אחר כך אמרתי שאני לא פה להתנצל או לתרץ את מעשיה של ההנהלה.ולראיה השביתה של אוהדי הכדורגל מאותו מועדון (מכבי) בעקבות התנהלותה של הקבוצה. וכן כמוני יש עוד אלפים לא אמרתי מאות אלפים שזה בערך מספר האנשים שמגיע לחגיגות השונות של מכבי. אני לא מתכוון להתנצל על מה שאמרתי כי זה נכון, אם זה גורם לך להרגיש קטנה זה לא בעיה שלי אבל את ואוהדי הפועל צריכים לקבל את העובדה שגם בלי כל אותם אוהדי הצלחות שאת כ"כ אוהבת לקרוא להם כך ,למכבי ת"א יש הכי הרבה אוהדים בארץ שנמנה על אלפים בין אם זה מוצא חן בעיניך או לא. וכן הדיון הזה יכול להמשך לנצח, זאת דרך שאין לה סוף, אבל זה מה שיפה פה. שיהיה לך יום טוב.
 

שiש

New member
לא זכור לי

שאמרתי אי-פעם שבמכבי משחקים השחקנים הכי טובים בארץ. לא ברור לי על סמך מה אתה קובע שאנחנו נשענים על העובדה הלא-נכונה הזו. שחקן אחד יש במכבי, ברמה באמת מעוררת הערצה, שהייתי שמחה אם היה משחק אצלנו, וזה אנתוני פארקר כמובן. מלבדו אני לא ממש מחזיקה מאף שחקן ספציפי אצלכם, ישראלי או זר. נכון שהשחקנים הישראלים לא משתווים ברמתם לשחקנים הזרים, וזה מאד חבל בעיני. חבל בעיני גם שמכבי בוחרת להנציח את זה. ואתה מוזמן לבדוק סטטיסטיקות אחרונות של נקודות הישראלים במשחקים האחרונים של מכבי באירופה. ממש לא מזהיר. (מכבי לא מזמן הצליחו לשבור שיא שלילי של נק' הישראלים למשחק. הוא עמד על 2 נקודות. וזה גם לא היה יוצא דופן, כי במשחק לפניו מס' נק' הישראלים הגיע ל-4. משגע.) לא מפנטזת על ישראלים ב-NBA ובכלל - לא בעד להתחיל לרוץ לפני שלומדים ללכת. יש לנו עוד הרבה מה להתפתח לפני שנתחיל בכלל לחלום על ה-NBA. אל תשים בפי דברים שלא אמרתי. עוד נקודה קטנה- אכן חבל שירושלים נראתה ככה העונה, אבל לאו דווקא "אחרי העונה שעברה". להזכירך, גם העונה הקודמת שלנו לא היתה מזהירה בכלל בכלל, רק שהזכיה ביול"ב נוטה להשכיח את זה. נכנסנו למין אופוריה שכזאת, הציפיות היו בשמים, ובהתאם היתה גם הנפילה. וגם על זה חבל. בשאר הנושאים אני חושבת שדעתי הובעה והובהרה, כך שאין לי משהו להוסיף מעבר. ניאלץ להסכים שאנחנו לא מסכימים. יום נפלא גם לך! :)
 

EL CHE VIVE

New member
זה בדיוק העניין אתה אומר שיניב גרין

שחקן לא טוב והוא הוביל כמה שנים קבוצות על הגב שלו אז אם הוא לא טוב למה מכבי מחזיקה אותו?! כדי שאחרות לא ייקחו אותו. אותו הדבר עם הלפרין ועם בורשטיין.
 

z dead

New member
ועם ספר לפני עשור,ועם טפירו...

ועם ליובין,ועם שטיינהאור,שלף,שפר,ועוד ועוד...
 
למעלה