מאיפה להתחיל?
יודע מה, זה ויכוח שיכול להמשך לנצח, אז אעלה כאן מספר נקודות שצרמו לי במיוחד: * הזלזול שלך בשחקנים ישראלים. מצוינות בקנה מידה ישראלי זה דבר עלוב מאד. כך אתה טוען. ואני טוענת, למרות שלא תאהב לשמוע את זה, שלמכבי יש חלק גדול מאד בזה. ואין שום קשר לכך שקומאטוס או כל זר אחר יובש על הספסל, אני מדברת על כך ששחקן נקנה במיוחד מראש בלי שום כוונה לשתף אותו, אלא אך ורק כדי שלא יוכל לתרום לקבוצה אחרת. השם תומר שטיינהאואר אומר לך משהו? דג' קטנה. כל שחקן ישראלי שמראה ניצנים של גדולה, מכבי כבר תמצא דרך להשתיק אותו, בד"כ ע"י צירופו לשורותיה וייבושו שם עד חורמה, או מקסימום ע"י שליחתו לקבוצה קטנה שם הוא לא יוכל להוות בשבילה איום. (ראה ערך תמיר גודמן, העילוי הגדול, שמי שמע ממנו מאז שמכבי הביאה אותו לכאן??) מילה אחת יש לי להגיד על דרך הפעולה הזאת. איכס. * אני בהחלט מבינה שלא ה-כ-ל קשור למכבי. טיפשה אני עדיין לא. מצד שני, שים לב להתנשאות שבדבריך, כשהמילה "משעמם" חוזרת על עצמה שוב ושוב: - יהיה נורא "משעמם" לתקשורת בלי מכבי, וסיפורי הריגול שהם כמובן ממציאים ומנפחים, כדי שיהיה פה אקשן. - יהיה "משעמם" מאד בלי פיני, שמה הוא סה"כ עשה רע? אדם צבעוני שעושה קצת רעש, ובלתי מזיק בעליל. (סלח לי, אבל גם כשהוא היה אצלנו הג'ורה שלו היתה בלתי נסלחת. רק שמשנה לשנה הוא מרשה לעצמו יותר ויותר. בעיני זה לא אישיות צבעונית, אלא אישיות עלובה!) - יהיה משעמם בלי הפועל ירושלים מתפקדת בצורה נורמלית בליגה. צר לי שלא עמדנו בציפיות שלכם ושתיפקדנו בצורה חלשה ואפאטית, ולא עשינו "מספיק עניין". כולנו כאן כדי להפיג את השעמום שלכם, לרקוד לפי החליל שלכם, לספק לכם תעסוקה? כמה אופייני. * אתה חושב שחלק מאהדה היא להגן עליה ולתמוך בה בכל מחיר. מסכימה עם רובו של המשפט: להגן עליה-כן לתמוך בה-כן בכל מחיר - ממש לא!!! על הרבה טעויות אפשר לסלוח לקבוצה (ואני מדברת עכשיו בצורה כללית, לא על הפועל או מכבי, אוקיי?) אבל יש דברים ששום תירוצים לא יעזרו, אסור לקבוצה לזלזל בקבוצה שלה ולהניח שהיא תלך אחריה בכל אשר תעשה. האוהדים הם לא מטומטמים. (אתה יכול לקחת לדג' את הקהל של הפועל ת"א ואת החרם שהם עשו השנה על הקבוצה, ועל הקהל הזה, עם כל הביקורת שיש לי עליו, קשה להגיד שהוא לא קהל חזק ותומך בד"כ, נכון?) * אתה מתעקש שאתה אוהד מכבי אמיתי, מקובל עלי. אתה מתעקש שאתה לא היחיד - גם כן מקובל עלי. מה שלא מקובל עלי, זו הטענה שכמוך יש עוד אלפים. תגיד מה שתגיד, ואתה יודע מה? בינך לבין עצמך אפילו, עזוב אותי בצד, אתה יודע שרוב הקהל הנוכחי של מכבי הם אוהדי הצלחות, נספחים ונגררים. בדיוק כמו רבים מאלה שהגיעו שנה שעברה לככר ספרא לחגוג את היול"ב, כאשר כל קשר בינם לבין אהדת הפועל היה מקרי בהחלט. כאלה יש תמיד.