אין גול

• פותח הנושא me82
  • פורסם בתאריך

me82

New member
אין גול

טוב, הייתי עם בחורה במקום פתוח ופשוט לא הצלחתי לחדור לתוכו. בשום תנוחה בשום צורה ואפילו איומים לא עזרו... לא קרה לי מעולם. אז ישבתי וחשבתי, אולי זה בגלל שהיא הייתה קצת לחוצה מהסיכוי שמישהו יתפוס אותנו? סיכוי נמוך למען האמת, אבל זה לא היה בתכנון ככה. היו מקרים שהיה מעט קשה לחדור עם אחרות אבל מצליחים, אצלה לא הצלחתי בכלל. בכל מקרה, למישהו/י יש הסברים למען המדע?

me82

New member
תאמין לי, ניסינו

ראית פעם משחק שכל הפנדלים נבלמו על ידי השוער? מסתבר שזה קרה

november76

New member
בפעם הבאה

תנסה להחזיק 118 דק' ואולי יהיו לך אפילו 2 גולים.

me82

New member
אם היא הייתה איזה דוייטשית, אז אולי

אבל היה משחק טוב. הנאצים הפסידו, הפאשיסטים ניצחו. מה עוד אפשר לבקש? הרבה.

דם הבן

New member
שוויץ החמיצה שלוש פעמים נגד אוקראינ

היא אוקראינית? אתה שוויצרי?

tomerbel

New member
משחק מקדים...

אתה צריך להשקיע יותר במשחק המקדים ע"מ שתהיה רטובה יותר.... מנסיון..גם לי זה קרה בעבר...

הזוייה

New member
אוי אוי ראשי סחרחר עליי

אוח טוטי- איטלקי יקר, אתה גם שחקן שרמנטי, וגם יש לך בעיה אוראלית לא ברורה, שאני מוכנה להשקיע בכרטיס טיסה עד איטליה לבדוק את הסוגיה הזו. (נ.ב התירוץ לטיסה הוא בגלל הניוקי) האם רק אני שמתי לב, שלאורך כל המשחקים כשטוטי השרמנטי מבקיע גול הוא דוחף ת'אצבע שלו לפה ומוצץ אותה כאילו אין מחר, ומפזז במגרש עם אצבע בפה? ממ טוטי= טוטה= ישבן. לפחות גרמניה הפסידו, כך יהיה זמן לשחקניות הפורנו להמשיך ללחוש:"שנל שנל" במקום להביט בכדורגל. אה, מה הקשר לדברייך, אין קשר- כתבת גול- מיד עלו בראשי הקודח אסוציאציות בהתאם. ולשאלתך- במקרה שלך, ברגע זה כל המדענים עוזבים הכל ומתכנסים לישיבת חירום לפתור את הסוגייה הנ"ל. מה חשבת שאתה נמצא בשטח בנוי? במקום פתוח יורים עלייך מכל הכיוונים: ) ההתרגשות מעיניהן הפולשניות של השכנים, גרם לבחורה להתייבש על מקומה, גם אם עליי היו מאיימים הייתי קופאת על מקומי. למה להשתמש באיומים? אתה במלחמה או בסקס? ג'יזס קרייס הולי מריה, מה חשבת לעצמך בדיוק? שתצא לרעות באחו והכל ילך חלק? יכול להיות שהיא ראתה את הטיל חץ שלך בין הרגלים ומרוב תדהמה היא נבהלה. סקס עושים באהבה כמו עם חומוס, לא בכוח. ופעם הבאה תביאו איתכם "חומרי סיכה" שהחדירה תהייה איך אומרים, קלה יותר. אגב, אפשר פרטים על "המקום הפתוח? (מתקשרת לדיביזיית התקשורת ולריצ'ארד מערוץ RTL שיבוא להסריט). תודה ששרדת עד פה (מים ממתינים בסוף המסלול אצל נוריס החשמלאי) מצקצקת קלות, יום דבש.

me82

New member
אני צוחק, לא איימתי עלי בזמן הסקס

רק אחרי הסקס, את יודעת, הנוסח הרגיל "אם תספרי למישהו... אני יודע איפה את גרה!"

למעלה