אין גבול!!!

בב68

New member
אין גבול!!!

זה באמת נחמד שהאינטרנט מאפשר לאנשים מוגבלים מבחינה מעשית להתבטא ולראות תגובות של אנשים אחרים - או להתבטא בעצמו. אבל לי אישית זה לא מספיק.. אני כאן בכל זאת כדי לנסות לקדם מהשהו מעשי יותר בעניין חשוב מאוד לדעתי ולדעת הרבה אנשים מימין ומשמאל. עניין שלצערי ולצערם של האנשים שמנסים לקדם אותו לא מקבל חשיפה תיקשורתית ראויה או התיחסות של ממש מהממשלה. ולעניין: ברור שכדי לפתור את הבעיה הישראלית פלסטינית יש צורך בפתרון מדיני בטווח הארוך מאוד ופתרון צבאי נקודתי בטווח הקצר כדי לצמצם את הפעילות של ארגוני הטרור, אבל וזה אבל גדול בנתיים אין שום פתרון שיכול לצמצם בצורה משמעותית את הפיגועים הקשים ואת הקלות הרבה שבה אפשר להגיע מעבר לקו הירוק אל תוך מדינת ישראל. בקיצור רב ולעניין עצמו מה שמתבקש מהמצב זה גבול כמו שיש לנו עם שאר האוכלוסויות העוינות באזור, גבול שיאפשר לזורקי האבנים ולצלפים להתבטא ביצירתיות ע`י הצבת אתגרים חדשים בצליפה מרחוק. ולנו אני מקווה הרבה יותר בטחון. מה שמתבקש כרגע זה מישהו עם יכולת לארגן ע`י האינטרנט חשיפה גדולה יותר לעניין במקביל לפנייה לכל חברי הכנסת והממשלה שיכולים לקדם את הנושא. בתוספת של עצומה גדולה אני חושב שיהיה קשה להתעלם מהעניין. אז אם למשהו ממכם יש את היכולות הטכניות או הרעיוניות לבצע את זה אני מוכן לעשות כל מה שצריך כדי לעזור לו להוציא תעניין לפועל בתודה מראש

בב68

New member
כן אבל....

מדברים על זה מעט מדי והעניין לא מתקדם בשום צורה אולי אם אני אתה ועוד 100.000 אנשים נשמיע קול - העניין יקבל את החשיפה הנכונה שתוכל באמת להזיז משהו אם אתה יודע איך או יש לך רעיונות איך לעשות את זה זה יעזור מאוד.....

אני אומר זאת כל יום!

הרבה לפני הפיגוע האחרון! בכל מקרה, אני מחזק את ידיך - תמשיך להביע את דעתך, נראה לי שרוב העם קרוב להשתכנע!

sanlee

New member
הקיבעון מהשטן! לצערי הרב העניין הזה

עלה לפני כחודשיים וחבל שהוא לא מקבל תאוצה. כי אין אלטרנטיבה אחרת, זולת הפתרון הזה . פניתי לחברי הפורום יותר מכמה פעמים בנושא ,ואם זו אינדיקציה לתגובות שקבלתי ,אזי מצבנו רע מאוד כי הרעיון לא זכה לתמיכה לה ציפיתי. הגם שמניתי את היתרונות הרבים בשיטה זו לא קבלתי התיחסות ענינית, פרט לאחד או שניים מחברי הפורום.

אני יכול לנחם אותך....sanlee !

שהרעיון צובר תאוצה בציבור הרחב - בפורום באים לידי ביטוי דבריהם של נציגי הימין הקיצוני!

למעלה