אין גבול לחוצפה

Musi© Gi®l

New member
אין גבול לחוצפה

היה לי היום שיחה עם לקוח נורא חביב ונחמד שהייתי צריכה לעדכן לו משהו אחרי שסיימנו את השיחה, ולא הספקתי לעשות את זה ונכנסה שיחה חדשה. כמובן ההודעה המוקלטת שלי הושמעה ואז בעצם שמעתי לקוח משוחח בקו אחר/סלולרי עם מישהו. ניסיתי לדבר עם הלקוח ונענתי ב'רק רגע'. אחרי שראיתי שהוא ממשיך בשיחה שלו כאילו כלום, פשוט שמתי על המתנה והתחלתי לעשות את מה שלא הספקתי ללקוח הקודם. חזרתי מההמתנה אחרי כ 4 דקות שזה המון זמן כידוע, כולי ביסורי מצפון נוראים ומוכנה לספוג לקוח צועק למה עשיתי את זה, אבל מה שגיליתי זה שהלקוח ממשיך בסבבה שלו בשיחה השניה שלו, ניסיתי לשוחח והוא שוב 'שניה', וממשיך שם. וזה לא נשמע שיחה דחופה במיוחד, סתם שיחה חברית. זה כל כך הרתיח. חשבתי ממש לנתק לו בפרצוף, בסוף מה שעשיתי זה בעצם להעביר אותו לשירות, שאני מניחה שזה שם אותו שוב על המתנה בסוף התור, כך שבסוף הגיע לנציג אחר. ולא ממש מעניין אותי מה נסגר איתו. פשוט אין גבול לחוצפה. מה זה אמור להביע?!?! מרתיח כל כך
סתם הרגשתי צורך לשתף. ואתמול היה בכלל מצחיק עד עצוב, לקוחה שהתחננה שנזרז לה ולבדוק לה וכו', עשיתי ועידה עם חברה נוספת שמעורבת בעיניין, באיזשהו שלב אני מצאתי את עצמי עם הנציגה מהחברה האחרת בודקות אם הלקוחה על הקו כשהסתבר שלא. בינתייים היא הלכה ונתנה לילדה שלה את הטלפון, וכשפתאום פנינו ללקוחה בשם שמענו את הילדה קוראת לה והלקוחה בכלל בטלפון אחר ואומרת לנו פתאום שזה לא חשוב והיא תתקשר שוב מחר כי עכשיו היא עסוקה, בעוד שאנחנו מנסות להפוך עולמות בשביל שהיא תקבל מה שרצתה. העיקר תמיד מתלוננים על השירות גרוע.

לא יעזור כלום. תמיד השירות גרוע!../images/Emo4.gif

כולנו רובוטים שלהם וחייבים לעשות את מה שהם רוצים, ולכן זכותם להתייחס אלינו איך שהם רוצים. הרי אנחנו נותני שירות\משרתים, לא?:\

אזרח111

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרתי לך שאת עושה שם חיים! איזה אנשים סטלנים קיימים בעולם שלנו

אני במקומך כבר מזמן הייתי מנתקת-

את השיחה. לקוחות לא יכולים להתקשר ולצפות שאנחנו נשב ונחכה להם כמו טטל'ה על הקו

דיקלוש99

New member
לא הייתי מחכה...

הייתי מנתקת, אצלי הגג זה לחכות דקה, אחד מתקשר היום מפטפט עם מישהו שעה ואומר לי רגע אני מתחילה אממממ רוצה אולי להתקשר כשתהיה פנוי???? כמה חצוף צריך להיות כדי להתקשר ולהמשיך בשלך, אתה לא יכול לדבר תנתק!!!

למעלה