אין "בוקר" ?

אם שילמת עד 500-600 שקל אז זה CRT יענו הטלביזיות הרגילות והישנות והמוכרות .. LCD זה כמו המסכי מחשב השטוחים בעובי של סיגריה רק לרוב עם תמונה לא הכי מבריקה שבעולם אבל איכותית בהתאם לעלות וסוג היצרן פלאזמה דקה כמו הLCD אבל התמונה אצלה עם לוק של גלוסי ערסוואט ../images/Emo3.gif

וואי וואי .. גם לנקו וגם 250 .. אחותי מה זה דפקו אותך ביד 2 .. ../images/Emo3.gif סתאאם בצחוק תתחדשי .. לנקו הישנות לא היו כלכך רעות כמו הלנקו החדישות ../images/Emo3.gif

TEPELA

New member
זה לא יד 2

זה מאחד שמתקן טלויזיות.. ממש לא דפקו אותי. טלויזיה בובה.

לא שמת ../images/Emo23.gif שרשמתי לך סתם בצחוק אחורייזה ?? שיהייה לך לבריאות בובע .. יש מצב שיש לך DVD ?? רוצה שאני יבוא עם סרט מפחיד ושאת תכיני פופרוקן לשנינו ?? פחחחח ../images/Emo3.gif

מצטער הרגע קיבלנו מברק ונאמר בו כי זייהו!! חלאס .. פיניטו .. סוף על הקטינו .. אין יותר .. נגמר בדיוק במלאי .. הרגע לקחו את האחרון וכיו"ב .. אז זהו! שאין יותר בוקר .. מעכשיו יש רק בראנצ' ../images/Emo3.gif

רואים שיש לך מוח של חיפושית .. ../images/Emo3.gif אני דיברתי בכללי ולא ספציצי על השעה שההודעה נכתבה ... אוייייש ........ יין ישמח לבב אנוש ואת סתם עושה לי חור בראש ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

למעלה