אין אני יוצאת מזה?...

PianoGirl20

New member
אין אני יוצאת מזה?...

מכירים את השיר של כוורת 'ילד מזדקן'?.. אז יש מתוכו שורה: 'היום התעוררת ב-2 בצהריים, ראית מה השעה איזה חושך בעיניים'.... טוב, אז זה בערך המצב גם אצלי. התעוררתי היום ב-2 בצהריים! וממש חשכו עיניי.. כבר הרבה זמן שלא התעוררתי בכזאת שעה, וחשבתי שכבר יצאתי משגרת החיים הזאת של ללכת לישון ב-5-6 בבוקר ולקום בצהריים, אבל כנראה ששוב נפלתי לתוך זה..ואני ממש חייבת לצאת מזה מהר כי בסמסטר הקרוב יש יומיים בשבוע שאני צריכה לקום ב-7 בבוקר!..(זה פשוט לא ייאמן, איך שהם נהנים להתעלל בנו ככה..). בקרוב גם יש לי כמה מבחנים שאני צריכה להגיע אליהם וגם הם מתחילים ב-9 בבוקר..בקיצור, אני צריכה לחזור לתלם, (ללכת לישון ב-12-1) ואני לא ממש מסוגלת... מה אני עושה?

Musi© Gi®l

New member
מנסה ממש חזק ../images/Emo3.gif

אני מכירה את הבעיה
בינתיים לא הדרדרתי כל כך, אבל אני בדרך [יש לי שבוע עד המבחן הבא] תראי כשיתחילו הלימודים שוב לא תהיה לך ברירה. אותו דבר לגבי מבחנים, אולי לא תשני טוב לפניהם- שזה בעיה, אבל אין מה לעשות כל כך. את יכולה לנסות לסדר את זה בהדרגה - לכוון שעון מעורר נגיד מחר ל 11 מחרתיים ל 10 וחצי וכך להקטין את השעה כל יום עד שזה יהפוך לנורמלי שוב.

ViolSastrad

New member
לשנות הרגלים זה בעייתי, אבל...

אני מאמין שיום לפני מבחן את לא תלכי לישון ב-5-6 בבוקר (אלא אם את מהאנשים שחורשים עד הדקה האחרונה שלפני הבחינה), אבל אם פשוט תנסי בהדרגתיות כל יום להקדים בקצת את שעת השינה אני מאמין שבעיית היקיצה המאוחרת תיפתר. הכל תלוי ברצון! (מדבר מניסיון - גם אני סובל מהשכמות מאוחרות
) בהצלחה!

Lir האחת

New member
פשוט מאוד.

נרדמת מאוד מאוחר וקמה מאוד מוקדם. זו הדרך היחידה. אם תמשיכי לקום לקראת הצהריים, אין סיכוי שתירדמתי לפני 1 בלילה. אז פשוט תכווני את השעון לשעה 8 בבוקר. ותקומי!

dudmel

New member
אני סתם אידיוט

מה בכלל חשבתי לעצמי? בירה מרדימה רק אחרי יום עבודה ארוך ייו אדום היה מרדים אותי תוך 2 כוסות

dudmel

New member
ועכשיו ברצינות

אני יכול רק להזדהות איתך, פתרונות עוד אין לי...

ChilD SouL

New member
קמים בכוח.

והולכים לישון בכוח מוקדם. וכשאני אומרת מוקדם אני לא מתכוונת לשעה 11 או 12. אישית בשבוע לימודים יש לי שעת "עוצר" שבה אני הולכת למיטה, בין אם אני עייפה או לא...ואם אני חורגת מהשעה אני יודעת שאני יכולה להעביר לילה שלם ללא שינה וזה סתם לא מועיל לכלום [למרות שאין לי בעיה לתפקד כמה ימים ללא שינה] לכן אני גם דואגת ללכת בשעה הנתונה. חוצמזה - גם סתם שכיבה במיטה תורמת לרגיעה של הגוף אחרי יום ארוך של לימודים [מנסה לשכנע את עצמי...].

RichardSmith

New member
תשמעי...

לפינק פלויד יש שורה:
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain You are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun​
מקווה שזה יצא טוב. יש כאלו שמעדיפים את הלילה... האם לקורסים בבוקר את חייבת להיות נוכחת? למבחנים בהחלט.

PianoGirl20

New member
אני יודעת ש..

בסופו של דבר זה יסתדר כי אני פשוט אכריח את עצמי לקום יותר מוקדם ולישון פחות שעות וככה אני גם אהיה עייפה יותר מוקדם, אבל אני פשוט שונאת את הימים האלה שאני יודעת שאני הולכת להיות עייפה בהם בגלל שלא ישנתי...

b l a c k eyes

New member
לא הבנתי למה צריך לצאת מזה.

כשאת צריכה לקום ב-7 בבוקר תקומי ב-7 בבוקר. כשאת לא צריכה - תשני עד אין קץ. בשביל מה יש חופש?

PianoGirl20

New member
כי כשאני אצטרך לקום

ב=7 בבוקר אני אהיה עייפה כל היום (כי לא ישנתי בלילה לפני) ולא אוכל להתרכז בכלל בלימודים. זאת הדאגה שלי.

PianoGirl20

New member
חח, לישון??.. נראה לך?...

אני עדיין ערה, וגם אהיה בכמה שעות הקרובות...אבל לפחות אני מנצלת את הזמן הזה ללימודים.

למעלה