אין אם מי לדבר??????

ran levi

New member
אין אם מי לדבר??????

מי רוצה להיות במקומי??? אני מבקש ממכם לקחת כמה דקות למחשבה בנושא מאוד כאוב שהוא תפיסת מקומות חניה של נכים ע"י רכבים שאינם שייכים לנכים. לצערי, התופעה הזו מאוד נפוצה ורבים הם הנהגים אשר מגלים קלות ראש ביחס לחשיבות מקום החניה השמור לנכים. "אני כאן רק לכמה דקות". "באמת שלא ראיתי" "אבל לא היה כאן אף אחד" "אבל זה המקום הפנוי היחידי שיש" " So Fuckin What??" הם רק חלק מהתגובות להם זכיתי לאחר שהערתי לנהג כי הוא חונה במקום חניה השמור לנכים. לצערי נתקלתי גם בתגובות יותר גסות אשר כללו תיאורים גניקולוגים ואנטומיים של החלקים המוצנעים בגופה של אימא שלי ושל אחותי. קחו לכם 5 דקות מחשבה ודמיינו כיצד ניראה העולם של מי שנקודת ההשקפה שלו מתחילה בגובה החגורה (כלומר יושב על כיסא גלגלים). חישבו על אותו אחד או אחת שההליכה עבורם אפשרית רק עם קביים. חישבו על אותו אחד או אחת שבשל מחלות לב הם אינם יכולים ללכת מרחקים גדולים. אילו זה היה אתם, הייתם רואים בעין יפה שמישהו חצוף תפס לכם את מקום החניה? אילו זה היה אחד מבני המשפחה שלכם, הייתם מקבלים בהבנה את העובדה שאין לו או לה היכן להחנות את הרכב כי מישהו אחר (לא נכה) תפס את מקום החניה?

Turbomini

New member
מקומות חנייה

אתה מושפע מאוד משידורי רדיו. מה עוד חדש?..

Turbomini

New member
חניות

בטח שאני מקבל, אבל כמה אפשר ללעוס את זה? לא מספיק עשו ברדיו. תעבור לנושא הבא לפני שמצאת את עצמך מתרגז על זה במשך חודשיים הקרובים. ץץץ ומעניין למה לפני הפרסומות אף אחד לא דיבר ולא חשב על זה...

ran levi

New member
אני תמיד דיברתי

כי אני זה שתופסים לו את החניה וליפני חודש היה לי סידור במשטרת התנועה ברחוב הדרור 6 ביפו וראו הפלא ופלא בחניית הנכים עומדת ניידת משטרה וכשפניתי שיזיזו אותה התשובה הראשונה שקיבלתי הייתה "נו אבל מצאת חנייה אז מה אתה רוצה (דברים אלה נאמרו על ידי יומנאי התחנה)" ולאחר שקצת היתעקשתי אז יצאה אליי קצינת משטרה ואמרה לי "מה אתה רוצה הורדנו פה מישהו שלא יכול ללכת" אז אם גישה כזאת מצדה של משטרת התנועה אינני מתפלא שכולם חונים בחניות נכים ובסוף הויכוח ניגמר בכך שהיא איימה לתת לי דוח אם אני לא אחנה כמו שצריך, מעניין אההההההה???????????

Turbomini

New member
חניית נכים

ושוב לא חידשת כלום. איך אתה אדם מבוגר (?) עדיין לא למדת באיזה מדינה אתה חיי?... (מה אני אעשה עם המצב רוח הזה?..)

ran levi

New member
ואף אחד לא חשב על זה

כי אף אחד לא שם "זין" (דרור תסלח לי על הביטוי) על שום דבר מלבד לעצמו במדינתנו הנחמדה

SENDA

New member
מה ../images/Emo70.gif סוף סוף פרסומת צודקת ברדיו

אני באופן אישי שונא את רוב פרסומות הרדיו, אני הולך לכתוב צוואה שבא יהיה רשום שכל פעם כשאני שומע את הפרסומות המפגרות על מהירות וצעירים אני נותן גז מהעצבים. אבל נכים, אצלי זה קודש, אני בעד להדפיס 1000 תוויות שלא יורדות ויהיה רשום "לא חונים בחניה של נכים" ולהדביק על כל רכב חונה בחניה כזו בלי מדבקה. אני מתנדב להדביק (תוך כדי נסיעה על האופנוע לבריחה מהירה). זה עקרוני. יום טוב ולא חונים בחניה של נכים ניב

hal9k

New member
מה שאני שונא בכל החניות של הנכים

זה שבכל פעם שרכב (עם מדבקה של כשרה למהדרין של נכה) חונה בהן, יוצא ממנו צעיר (לא נכה, האמיניו לי...) עם החברה שלו ונותן לי חיוך מעצבן ומלא זלזול.

ran levi

New member
גם אני צעיר וזה לא תמיד אומר שאין

איזו בעיה למרות שברוב המקרים אני יודע שאתה צודק

hal9k

New member
אם אתם נותנים את הרכב למישהו

שאינו נכה, אנא בקשו ממנו שלא יחנה במקומות של נכים. זו חוצפה לא פחות גדולה מאנשים עם מכוניות "רגילות" שחונים במקומות של נכים (חוצפה אפילו יותר גדולה, כי אלה שמשאילים את הרכב מהנכה צריכים להבין לליבו)

© DrorZi

New member
זו הבעיה לדעתי

הכרתי מישהי שאבא שלה היה חולה סרטן והוגדר כנכה של מעל 90 אחוז, לא היה לו כסא גלגלים ולא היה ציוד נהיגה מיוחד באוטו, תו נכה היה לו. (לא על זה אני מתלונן) כל מי שנסע באוטו השתמש בתו לעמוד בכחול לבן בלי לשלם (זה מעוגן בחוק לא
, אני באמת שואל)/אדום לבן (כי פקחים מרחמים)/מקומות נכים (כי יש תו) והכל כדי לסחוט את התו כמה שיותר כי "יש נכה בבית אז למה לא לנצל את זה
" ולצערי יש המווווווווווווון מקרים כאלה וזה די מוציא את הרוח מלעשות מהמקום הזה כזה דבר חשוב (ואני לא אומר שהוא לא, להפך, הוא כן) אני עדין לא עומד במקומות שמסומנים לנכים אבל אני לא בטוח שרכב "נכה" שעומד שם הוא באמת של נכה ....
דרור זי, רק בישראל...

SENDA

New member
80% מהתווים מזויפים

לפי בדיקה שנערכה פעם. וכיוון שלא נותנים דו"ח לרכב נכה וגם לא גוררים (אסור) אז התברר שרוב רכבי הנכים אם התו המזוייף היו אלו שחנו בצורה הכי פרועה - באמצע הכביש, על מדרכה, בתחנת אוטובוס וכו. אבל בכל אופן נגד זה אין מה לעשות, אבל נגד נהג בלי תו שחונה במקום של נכים יש.

JonnyBoy

New member
דווקא כן, ע"י בדיקה של מס´ הרכב

מול מספר התו רק שלאף אחד לא איכפת מהנושא והישראלי המכוער חוגג! לזייף תו נכה, אין בושה! הרעיון עם המדבקות (להדביק על רכב רגיל החונה בחניית נכים) פשוט גדול. אם מישהו מחפש עוד משוגע לבצע את זה - אני פה!

ran levi

New member
גם אני מוכן להנפיק כאלה מדבקות

מהסוג שצריך הרבה עבודה בשביל להוריד אותן

גרמי

New member
האם מספר התו ומספר הרכב....

האם אלה נתונים שמופיעים במסוף של המשטרה? כלומר האם למשטרה יש בכלל יכולת לאכוף תווים מזוייפים או תווים שעוברים ממכונית למכונית לפי הצורך?

ran levi

New member
למיטב ידיעתי עומדים להחליף את התוים

האלה לתוים אם הולוגרמה של סמל המדינה וכך יהיה יותר בעייתי לזייף אבל זאת לא הבעיה היחידה הרי גם כל מי שרוצה ואין לו תו חניה של נכה תופס את המקומות האלה ואני אישית מעיר לאנשים האלה וממש אין אם מי לדבר כי במקום להכנס חזרה לאוטו , אז עוד אומרים לי שניה רק באתי לקחת משהו,אבל יש לך חניה,אז מה וכו זה פשוט מזעזע אותי כל פעם מחדש

be_roo

New member
ההתיחסות הכי מעצבנת ששמעתי

היתה מנכה שחנה על המדרכה מתחת לביתי, כאשר 2 מטר משם, חניה כשרה למהדרין (ולא רחוקה יותר ממקום יעדו). שאלתי אותו למה הוא מאלץ הולכי רגל לרדת לכביש, ולהסתכן בזה שהוא יגרום לעוד מישהו להיות נכה. הוא משך בכתפיו והסתובב. אז אם הוא לא יכול להזדהות עם אנשים במצבו, איך מצפים שאני אעשה זאת (ושלאף אחד לא תהיה טעות והוא יחשוב שמשמעות ההצהרה הזו היתה שאני חונה במקומות של נכים). SI
שיר, בעד להעניש את כל תופסי חניות הנכים בשבוע ריתוק לכסא גלגלים

למעלה