אין...אין...אין...

חיפשתי

את הכפתור של הלייק לא מצאתי אותו כאן
זה נראה טעים זה בטוח היא עושה גם משלוחים?

אין... אין... אין...

אצלי מי שאוהב במיה חוץ ממני, בחיי שניסיתי אבל הם עקשנים ... נראה סוף... תהנו ושב"ש

irit 123

New member
אתמול אכלתי דג מרוקאי

וזה היה אני חושבת אולי.. באמת, בלחץ, הפעם השנייה שאכלתי את זה. ואני עוד מרוקאית. נוו... טוב, חצי. אוקסימורון, אולי אני אכין לך דג מרוקאי על פי מתכון אינטרנטי ואתה תכין לי במיה של אמא על פי מתכון של אמא? נוכל לפשל שניינו ביחד ולהגיד "אה... זה... המתכון, משהו שם לא טוב"

Prince315

New member
למה ככה? ../images/Emo13.gif

לא יפה.... מתה על גפילטע....יאמיייי... את מוזמנת לראש השנה... עד שלא ראית משפחה מעורבת אוכלת גפילטע, לא תדעי כמה טעים זה יכול להיות

אל תעלבי ממוש

אין סיכוי שאני מכניסה את הדבר הזה לפה שלי. זה לא קשור לעדה וכו'. אין סיכוי.

Prince315

New member
מה אתה

מרים את היד? לך אני לא עושה הנחות...
<זה לא הוגן שיש אייקון רק לבלונדיניות!!!!>

להביא לך מלח ?

תגידי מתי את באה, אני אעשה את החתכים בעצמי,רק תפזרי.... אם זה יימשך אני בסוף אתעורר בלילה שטוף ריר, ואגיע כמו זומבי לצדף,לקטוף קצת פירות ים. מי בעד לפתוח שולחן כהלכתו ולברך בורא פרי הים ?

../images/Emo45.gif

בהחלט . . . אני מביאה שנורקלים
ואת היין שהולך יופי עם הפירות

Prince315

New member
../images/Emo45.gif

please do!!!! זה בטוח יחזיר לי את התאבון!!!!! אני, אני!!! ומרוב שאני לא יודעת מה לבחור, נראה לי אני אלך על כל הקופה... אני רוצה מהמיקס של השרצים האלה... יש לי מנה מיוחדת במאנטה ריי... מתקדמים?

../images/Emo45.gif

מתי מכשירים את השרץ ? היום ? מחר ? בני בנמל ? הצדף בראשון ? (יש להם קרם ברולה מטרף...) אני פנוי כל השבוע. אביא כיפות לכולם שנעשה ברכת המזון אחרי.

המלצה.

הבקתה האינדיאנית. שפך הירדן על שפת הכנרת. מתאים לגדולים וגם לקטנים שיודעים לשחות. ותביאו מים.הרבה מים. במזג האוויר כרגע,ממשיכים לטפטף גם אחרי שמתייבשים מהמים...

למעלה