אין אין אין כמו ..................

hadush

New member
אין אין אין כמו ..................

פינק פלוייד!!! הכי כילים שישששששששששששששששש!!! צודקת???

Sham 69

New member
אולי די כבר עם ההודעות המטומטמות

האלה .. כל שבוע יש לפחות איזה 4 אנשים שכותבים הודעות דומות על פינד פלוייד ..

BlackShadow

New member
הנה, בדיוק.

אלה ההודעות שהורסות את הפורום! כל שבוע מישהו חדש מגיע עם איזשהי הודעה על הלהקה שהוא אוהבים וכמה הם מגניבים ומי שלא חושב ככה הוא אפס. למה הודעות כאלה לא מוחקים? הם לא יובילו לשום דבר!!! זה הורס את הפורום, יותר מאשר ההודעות של איי דאק שאתם עסוקים בלמחוק.

הודעה מטומטמת...

אני לא מבין לאיזה תגובות ציפית...אולי משהו כמו: "צודקת אחותייייייי!!!" "נכון הם באמת מגניביםםםםם!!!"? בכל מקרה זה הופך את הפורום לצ´אט...מילא היית כותבת כתגובה לשיחה על פינק פלויד...אבל לכתוב דברים כאלה כהודעה חדשה זה דפוק...והאמת היא שעדיין לא הבנתי למה אני מזיין ת´שכל כי רוב הסיכויים שלא היה לך מה לעשות אז החלטת לכתוב איזה הודעה חד מפעמים ולא תחזרי לפורום יותר... אני מקווה שזה לא נמחק כי לא ראו את זה ולא בגלל שמישהו חושב שזאת הודעה שמתאימה לפורום... אגב...לאנשים שרוצים להגיד לי שאין לי זכות לדבר על הודעות כאלה כי לפעמים אני מגיב להודעות האלה אז רציתי להגיד שלא כל הודעה שאני מגיב אליה בחיוביות אני תומך בה וחושב שהיא מתאימה...או אם כבר אני כותב הודעה "צ´אט" זאת איזה הודעה אחת בויכוח די גדול וזה לא מציף...

hadush

New member
אתה לא חייב להיות כזה מגעיל!!!

אפשר להביע דיעה בדרך יותר נחמדה.......... מה ציפיתי?!. שתרחיבו לנושאים אחרים........ ואם אתם לא מסכימים שהיא הלהקה הכי טובה שיש אתם יכולים לתנגד ולרשום מה שבראש שלכם!!! peace&love

אמ...

אם ציפית שירחיבו לנושאים אחרים יכול להגיד את זה בהודעה או להגיד משהו שיגרום לאנשים להרחיב...הודעות כמו "פינק פלויד הכי כלים" לא ממש נותנות השראה לנושאים אחרים...זאת סתם הודעה מפגרת שמתאימה לאיזה צ´אט...

hadush

New member
קיבלתי....... סבבה אחי!../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

ו ח פ י ף!!! אל תיקח קשה...............

Bodom-child

New member
אם את חושבת

שהם כל כך כלים, אולי תתני לנו איזה סקירה על דיסק שאת אוהבת. או שתכתבי לנו איזה קטע קטן על איך גיליתם אותם או משהו כזה ? אני מתכוון לכתוב משהו קצת יותר מנומק שיעזור לאנשים שלא ממש מכירים את פינק פלויד לעומק (כמוני) להכיר אותם יותר.

למעלה