אין אימון באנשים

riki23

New member
אין אימון באנשים

לצערי הרבה, יש לי ניסיון מר עם בני אדם. החל מהצבא ואפילו מהתיכון שמאז עברו לא מעט שנים, הייתי תמיד אדם חיובי, שואף לעזור ולתת. מה שקרה שהחברות שלי ובני זוג וגם אנשי צוות וקרובי משפחה מסוימים ידעו רק לנצל, וכאשר כבר לא היה מה לנצל ( למשל, סיימו תואר, אז לא זקוקים לסיוע מצידי ), אנשים מתרחקים. השקעתי מאוד במתנות ימי הולדת ואפילו לא קיבלתי מייל עם ברכה צמאותם האנשים שבזבזתי סכומים לא קטנים על המתנות. מה שאיפיין את כל החברות שהיו לי ואת בני הזוג וגם אחרים זו אדישות ניצול, חוסר התחשבות. מאז הגעתי להחלטה לא פשוטה, שאני חייה בשביל עצמי. ובשנתיים אחרונות כבר אין חברות ואין נתינה וגם כאשר מבקשים עזרה ממני, אני מסרבת בנימוס, כמו שאחרים עושים בד"כ, אם, חלילה, אני צריכה משהו, אז כולם לא יכולים. ומה אתם אומרים?

גרא.

New member
riki23,מה יש בך או לך,אם את יכולה להסביר,

שגורם אנשים מהמעגל הקרוב והרחוק יותר שלך,לנצל את טוב ליבך,יחד עם הפגנת אדישות,חוסר אכפתיות,ובכל מקרה חוסר הדדיות? האפ אץ חושבת שההתנהגות האנטיגוניסטית שפתחת ממערכות יחסיך דומות לאלו שהיו בעבר,יפתרו את הבעייה? או שאולי כדאי לך\ לברר עם עצמך מה בהתנהות שלך או בדפוסי התקשורת שלך,גורמים להתנכרות הזאת?

למעלה