אין איזה ריכוז של מתכוני התרנגולת האדומה?

טילי2

New member
אין איזה ריכוז של מתכוני התרנגולת האדומה?

אני זקוקה למתכון של עוגת שוקולד ליום הולדת, או עוגת יום הולדת בגביעי גלידה, או עוגיות מפיצפוצי אורז. כל מתכון יתקבל בברכה. המפלצות בני חמש בשבת ואני רוצה להכין להם הפתעה לקיטנה.

העין ה 3

New member
יש לי מתכון מנצח

הכי קל שיש, יוצא טעים מאוד, ואפילו פרווה (חוץ מהקרם). לקחתי אותו מפורום בישול לילדים. לא ניסיתי להכין אותה בגביעי גלידה, אבל בקייטנה הכנו בתבניות חד-פעמיות עגולות אישיות ויצא מעולה
עוגת שוקולד (שימי לב שיוצאת כמות ענקית): תבנית גדולה של התנור 3735X העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה. אוורירית. נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה. שומרים בחוץ ולא במקרר. החומרים: 1 כוס קקאו גדושה מאד 4 כוסות קמח רגיל 1 1/2 שקיות אבקת אפיה 2 1/2 כוסות סוכר 5 ביצים טרופות במזלג 1 1/4 כוסות שמן קנולה 2 1/2 כוסות מים פושרים למגע יד אופן ההכנה: לערבב היטב בכף לשמן את התבנית ולאפות כ- 30 דקות בחום של 175 ציפוי: שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט.

באמת מתכון מנצח!

הכנתי את העוגה הזאת לפני שבועיים והיא יוצאת נפלא!! רק שימו לב שהכמויות כאן גדולות מאד ומתאימות לתבנית הגדולה שהעין ה 3 ציינה. למי שרוצה לעשות תבנית עגולה - הכמויות קטנות יותר. אין לי כרגע את המתכון המוקטן אבל אין בעיה למצוא אותו בפורומי האוכל השונים.

Little Red Hen

New member
מישהו קרא לי?../images/Emo13.gif

מקווה שהסתדרת בנתיים, המתכון שצירפה העין ה-3 נראה לי מצויין
לגבי אפיה בגביעי גלידה, לא כל מתכון מתאים למשימה, צריך מתכון מיוחד שלא ירטיב את הוופל שבתוכו אופים, אין מראה מעציב יותר מגביעי גלידה מעוותים עם נזילות של עוגה מהתחתית, פיכסה!
. אם את מעוניינת אני אפרסם את המתכון שיש ברשותי, הוא לא מקורי שלי והוא חלבי, לא בטוחה שמתאים לך (אני יודעת שאתם שומרים כשרות). מזל טוב לבני ה-5!
תמיד איתכם (גם אם לא תמיד רואים אותי)
L.R.H

אפרסקה

New member
תרנגולת, לאן נעלמת? ../images/Emo25.gif

בדיוק ציינתי לעצמי שנעלמת ואת חסרה, למה שלא נחדש את הפינה? (אני מציעה כבר נושא - מאכלי קיץ זריזים וקלילים)

Little Red Hen

New member
אוף, קיוויתי שאף אחד לא שם לב ../images/Emo8.gif

אבל אם כבר נתפסתי בקלקלתי אז יאללה, נלך על זה!
!!! פינת אוכל במהדורת קיץ, ביום שלישי הקרוב, והנושא לפי בקשת אפרסקה "מאכלי קיץ זריזים וקלילים". הכינו את המתכונים
! בנתיים שיהיה סופ"ש נעים.
L.R.H

למעלה