אין אהבה

נחמדות

New member
אין אהבה

חשבתי שרק אני חי ללא אהבה וזה נמשך רק בגלל לא לפגוע בילדים היום מהקריאות פה אני רואה שיש הרבה כמוני שחיים רק בגלל שהבן או הבת זוג לא מוכנה לסיים

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא הבנתי למה אתה צריך שהבת זוג תסיים?

האם אתה לא מסוגל לעשות את זה בעצמך?

אני לא טוען שאתה צריך להיפרד, כמובן. אני רק אומר שאם זה מה שאתה באמת רוצה, אתה לא תלוי בה. (בסדר, אני יודע שזה לא קל, וכסף וילדים וכל זה)

שילה1

New member
אי אפשר לקשור בן אדם ללא רצונו.

אם באמת רע לך,וחפצך לסיים,גש לתיעץ עם עו"ד,ואחרי שיחה איתו תחליט על הדרך.
אכן לא קל,מציק ומטריד ואוליי גם יקר,אבל ,אם רבים עשו ועושים זאת,כנראה שווה.

nirity1

New member
כן , ההבדל הוא שהן נשים....

הוא גבר, הרבנות לצידו....

היא אולי לצידו אבל גם הרבנות

לא יכולה להכריח אישה לחתום על גט. ויש גם גברים שלא מתגרשים. בודדים הרבה הרבה יותר, והרבה יותר קל לשכנע אישה לחתום על גט, אבל יש כאלו שמסרבות בתוקף.
לפני שבועיים בערך קראתי כתבה שהרבנות החליטה לא להפלות, וכמו שדורשים מגברים לשלם קנס על זמן העגינות ולשבת בכלא נתנו קנס עכשיו לאישה והכניסו אותה לחודשיים (בינתיים) אולי תהיה התקדמות נוספת לקראת שיוון?

שילה1

New member
א.על גט לא חותמים.ב.גבר נותן גט,אישה

רק מקבלת אותו.
ג.בארץ מספר די זהה של שני המינים המסרבים לתת ולקבל גט,גם אם הדבר לא מפורסם על ידי הלשכה לסטטיסטיקה.
ד.הרבנות החליטה?מצחיק מאוד.רק במקרים נדירים פועלים ברבנות נגד סרבני גט.(משני המינים)
ה.כל עוד לא יבוטל החוק הדתי,לא יהיה שוויון.
ו.הרבנות יכולה להכריח אישה,הרבה יוצתר פשוט ממה שנראה.

כן,קבלתי גט. אני יודעת איך זה

זו היתה לשון דיבור מבחינת זו שאת לא חייבת לקבל אותו. זה אמור להעשות בהסכמה. אף אחד לא יכל לכפות עליך את ההליך.
ג. לא ידעתי, חדשות עצובות משהו.
ד. זה לא נכון שרק במקרים נדירים פועלים, מה שכן הם לא ממהרים לפעול. אז רק במצב שנמשך שנים או שהאשה בשלב קריטי (עומדת לאבד את הפוריות שלה) הם עושים זאת. לצערנו יש המון מקרים כאלו ולכן זה לא נדיר אבל זה כמובן לא כולם. אין לי נתונים מספריים.
ו. כמו שכתבתי, לרבנות יש דרכים ללחוץ על נשים יותר מאשר על גברים וזה נכון ועצוב מאוד ומתקשר לסעיף ה' שלך. כשמאיימים עליה לא לקבל מזונות - שלא יהיה לה איך לממן את הילדים, לא לקבל את חלקה בבית, להצהיר ולהכריז עליה כל מני הכרזות דוחקים אותה לפינה. לכן צריך להיות מאוד חזקה ועם גב כלכלי מאוד רחב כדי לסרב לגט. המקרים של סרבניות הגט שהכרתי היו של זוגות עם הרבה כסף (וחוסר רצון לוותר עליו או על רמת החיים). אז זו לא היתה בעיה.

שילה1

New member
לא הבנת.האיש יכול לקום וללכת ולחיות כפי

שרוצה.אישה-אינה יכולה!

נכון

לא הבנתי.
הבנתי מהמשפט הראשון שלך :אי אפשר לקשור בן אדם ללא רצונו
שגבר או אישה יכולים להחליט שלא טוב להם ולקום וללכת כשלמעשה נשים למשל הרבה פחות יכולות לבצע, וגם גברים שחפצים בגט רשמי ביד.
כשאת מסבירה את הדברים כך את לחלוטין צודקת והוא כגבר יכל לקום ולעזוב את הבית בכל שלב שיחפות ולעשות מה שהוא רוצה עם המשך חיו.

seeyou

New member
" חשבתי שרק אני חי ללא אהבה"

בגלל שאתה "מיוחד",?

הבעיות הרגילות של רוב הגברים הנשואים עם ילדשים קשורים בחוסר "הבנה" של האישה בתחום המיני ובדרישות שלה שלשיתוף בעבודות הבית
גרושים מכובדים-הוגנים יכולים לשחרר אותך מחלק מהבעיות אך יוסיפו בעיות חדשות שאתה עדיין לא מודע

בפרק ב' כול אחד סוחב חבילה של תסכולים כנדוניה

בהצלחה

יוסי

אייבורי

New member
תשמע

אתה יכול לבכות כרצונך

אבל אישור לבגידה מחלקים רק בימי שלישי ויש תור לפניך

אין לך אהבה

אז למה אתה שם?
עזוב בגלל הילדים, זה רק תירוץ.
עזוב בגלל הכלכלה, גם זה תירוץ.
אתה שם כי אתה פוחד, כי אתה יודע שפרידה, יש לה מחירים.
גם פשרה בנושא האהבה יש לה מחירים.
אז מה היתה השאלה?
נועז

אולי יש עוד זוגות שחיים בלי אהבה...

אבל חושב שמעטים מבינהם הם אלה שנשארים בזוגיות רק כי אחד הצדדים לא רוצה להתגרש

הסיבות להישארות לרוב קשורות לילדים...מצב כלכלי...פחד משינוי...

אני בכלל חושב שאהבה סתם מסבכת ומקשה על ניהול הבית

למעלה