אימת הרופאים

• פותח הנושא JES1
  • פורסם בתאריך

JES1

New member
אימת הרופאים

אני בטח לא היחידה שמרגישה כך, אבל זה מוזר לי , אנחנו ,אנשים צעירים שנאלצים לפקוד את בתי החולים והמרפאות בתדירו של זקן בן שמונים ששום איבר אצלו כבר לא עובד כמו שצריך. אני מודעת ללחץ המוטל על הרופאים , אבל נמאס לי כבר לפנות אליהם בדחילו ורחימו כאילו לא כולנו בני אדם. אני לא נודניקית ! נשבעת ! אבל כל פעם שאני רוצה לשאול שאלה אני נתקפת בחוסר בטחון . חייבת לזוז רק רציתי לשפוך קצת בייי ג´סי

alona g

New member
מ-ע-צ-ב-ן !!!

אני אפילו מדברת עם הרופא שלי (ד"ר ווליוביץ) בשפה שלו שהיא מאד בוטה ואפילו גסה(והוא מתמוגג) אבל זו הדרך היחידה שאני יכולה לפעמים לשאול שאלות לגבי הטיפול וגם אז לא תמיד מקבלת תשובות מספקות. אוף, התלות הזו שלנו בהם, נכון הם המומחים אבל, בסופו של דבר הם אמורים לתת שרות וכנותני שרות הוא צריך להיות מקצועי אדיב וסבלני, במקרה שלנו גם סלחני גם אם אנחנו לפעמים נודניקיות אז מה מותר לנו אנחנו עוברות חוויות לא נעימות ואנחנו רגישות. בקיצור, גם אני רציתי לשפוך קצת

נועם@בת

New member
לשמחתי אני לא מטופלת בבית חולים

את כל הפרוצדורה אני עושה בקליניקה של הרופא שלי, ואת בדיקות הדם בקופת חולים. רק לצורך שאיבה והחזרה אני מתייצבת בבית חולים. בהתחלה הייתי במדיקל סנטר בהרצליה, והיחס שקיבלתי שם מדר´ קוגוסובסקי היה משהו מדהים. ממש כמו בסדרות הטלויזיה, את יודעת הרופא שיושב ומסביר ומנחם... גם דר´ לויט באלישע בחיפה הוא נשמה אמיתית. ואצל הרופא שלי כבר מזמן יש לי יחס של אח"ם
אבל אני יכולה להבין. בעלי עבר עכשיו ניתוח שהיה אמור להיות משהו קטן. אף אחד לא טרח להסביר לו, וגם כששאל התעלמו. אפילו לא טרחו לידע אותו שיצטרך להיות מאושפז כמה ימים. פשוט הסתכלו מעליו לאורך כל הדרך. והוא- מרוב שביזות אפילו לא ניג´ז להם. לדעתי זאת טעות. צריך לשאול באסרטיביות, ולא להתקפל כשלא מקבלים תשובה משביעה רצון. נכון, זה משהו שלומדים עם הזמן, ואני מאחלת לכולן לא להגיע לשלב כזה של הרבה זמן
חשבו מאוד להיות עם אצבע על הדופק. לשמור תיק עם כל התוצאות, ולהכין שאלות רשומות על דף ולא להתבייש לקרוא מהדף וגם לרשום את התשובות. שבוע טוב נועם

תוליק

New member
בדיוק חיפשתי איפה לשרשר את ההודעה ה

כבר חצי שנה אני מטופלת אצל רופא, שאופן טיפולו היה נראה לי מוזר מההתחלה. הוא נתן לי איקקלומין - אבל עשה רק אולטרסאונד אחד (1) בכל חודש ושלח אותי הביתה כשהוא אומר אין ביוץ אולי פעם הבאה - וככה שלוש פעמים! באנו אליו לעשות סוף סוף בדיקת PCT שתתן לנו אינדיקציה אם אפשר לעשות בדיקת זרע (סוף סוף אחרי שנתיים וחצי!!!) והוא אומר לי - "זו בדיקה שאפשר לעשות רק בזמן ביוץ - והחודש אני רואה שעדיין אין אז תחזרי חודש הבא - וניתן לך איקק´ ואז נוכל לעשות את הבדיקה". בקיצור נשבר לי!!! אני רוצה רופא שיתיחס אלי! שיבין שאני כבר שנתיים וחצי מנסה - ושולחים אותי בתלך תבוא . שיבין שמחזור אחד שלי לוקח חודשיים כמעט, ושיבין שנמאס לי. אז מה אני רוצה מכן? (חוץ מלשפוך את הלב והעצבים?) אני צריכה רופא טוב! רצוי ששיך לקופ"ח כללית - אבל כבר לא איכפת לי ללכת לפרטי. רצוי מאיזור ירושלים - אבל כבר לא משנה לי מאיפה. העיקר שיטפלו בי!!! שיתנו לנו הפניה לבדיקת זרע! שיעזבו את האיקקלומין בצד ושנעבור כבר הלאה!!! תודה. תוליק העצבנית!

ligo

New member
תולינקה

את עצבנית ובצדק! אבל למה חיכית כל כך הרבה זמן עם הרופא הזה? נראה לי קצת מוגזם היחס האדיש שלו. אין לי המלצה על רופא באיזור שלך אבל אני בטוחה שמחר תקבלי הרבה. חבל על העצבים ועל הזמן המבוזבז- הגיע הזמן להמשיך הלאה. ומי יודע, אולי משנה מקום- משנה מזל

עמית@

New member
תוליק- בצדק מוחלט את רוצה את כל זה

ואת יודעת מה לעשות- כבר היום לקבוע תור לא יעזור להמשיך להיגרר ולהתמרמר לקבוע תור ולצאת לדרך חדשה. עמית

dandushx

New member
את צודקת בהחלט

אני לא מכירה רופא מירושליים , אני יכולה להמליץ על רופא בתל אביב , אבל עדיף שתחכי לירושלמיות שבטח יכנסו במשך היום ויוכלו לעזור לך. אני בהלם שהוא עוד לא שלח אתכם לבדיקת זרע , זה מהבדיקות הראשוניות שעושים, כשאנחנו פנינו לרופא עם חשד שיש בעיות , הדבר הראשון היה לשלוח אותי לבדיקות הורמוים (לראות שיש ביוץ)ובמקביל את בעלי לבדיקת זרע(לראות שיש זרע
מין הסתם). לגבי זה שהוא כל פעם אומר לך שאין ביוץ,אני לא מבינה , איקקלומין זו לא התרופה היחידה להשראת ביוץ, אז אם זה לא עובד עליך שינסה משהו אחר, לא? זה ידוע שכל אחת מושפעת אחרת ומגיבה אחרת לתרופות שונות. לקחת סתם משהו שלא עוזר , חודש אחרי חודש , בלי לראות אור בקצה המנהרה , וזה בסוף עוד עלול גם להזיק? כל הכבוד שהחלטת לעמוד על שלך ולנסות להחליף רופא . ככה סוף סוף תקבלי טיפול מתאים שיביא לך את ה
המיוחל. בהצלחה מתוקה
מדנדוש

בוקר טוב קודם כל אם את רוצה רופא

אני מוכן להמליצ לך על פרופסור מרגליות מבית חולים שערי צדק הוא רופא פשוט מדהים ממש מלאך הוא מטפל בנו והוא נפלא הוא לא יקרן בכלל הוא לוקח על כל טיפול 3500 וחצי אלף שקל

תוליקי.... ../images/Emo4.gif

איזה רופא מעצבן.... מצטערת כל כך שאני לא יכולה להמליץ לך על רופא באזורך.. אבל את חייבת לעבור לאחר... מקווה בשבילך רק את הטוב ביותר.... דרך אגב, קראתי באחת ההודעות שגם מגיע לך
, יש או היה לך באחד הימים האלה יום הולדת..
אז מאחלת לך שלכבוד יום הולדתך יהיה רק טוב... ומכל הבחינות... מכל ה-
ד.

א י נ ס

New member
תולקה

איזה רופא מפ@ר חבל שלא מזמן הלכת לאחר. אבל עכשיו זה הזמן שלך. תשאלי את הבנות המלצות, כולל מה כדאי פרטי או ציבורי, וצאי לדרך. אני מאמינה לפי הודעותייך הקודמות שהבעיות אצלכם הן לא מסובכות כלל. אם לא אכפת לך איזור, תלכי על זיידמן. אפילו לפי אופי התשובות שלו באתר דוקטורס מבחינים בנשמה היתרה שלו. אני מחיפה, ורק מחכה שהמושלם שלי ייכנס לתוקף, ואז אני טסה להתייעצות אצלו.

למעלה