אימרי - שום דבר

Rori90

New member
הוא זמר טוב! היו לו ב"הכוכב הבא" ביצועים מעולים

הוא פשוט קיבל בשנה שעברה שיר שלא התאים למידותיו ולמנעד הקולי שלו. בביצוע שלו לשיר של אירוסמית' הוא ממש צימרר אותי וזה סוג השיר שהוא היה לשיר באירוויזיון, זה פשוט היה מוציא ממנו הרבה יותר

GM1988

Well-known member

trilliane

Well-known member
מנהל
אני חושבת שהוא שר סבבה, גם באירוויזיון.

הוא לא היה מדויק ב-100% אבל השירה שלו הייתה רחוקה מאוד מלהיות הזוועה שעושים ממנה (והאזנתי לביצוע בגמר כמה וכמה פעמים במיוחד). לאנשים יש נטייה לדרמטיות יתרה ולנטפוקים של כל מה שלא נשמע בדיוק כמו בגרסת האולפן. בעיניי זה מוגזם. נכנסו בו כי השיר לא הצליח בגמר, אבל לשיר פופ גנרי סתמי עם עוד זמר חתיך לא היה הרבה סיכוי בתחרות כ"כ ארוכה, בטח לא כשהוא הראשון... באירוויזיון חייבים לבלוט כדי לתפוס את האוזן ולהיחרט בזיכרון הצופים, וזה היה נחמד אבל לחלוטין לא מיוחד.

Rori90

New member
אני לא חושבת שהוא היה זוועה

בחצי גמר הוא נתן הופעה מעולה שלא השאירה מקום לספק שהוא ראוי למקום בגמר, אבל בגמר הוא פשוט לא היה במיטבו, והחלק של ה-alive כן היה נשמע לי צורם. הוא קיבל שיר גנרי לחלוטין, לא בולט מספיק ואפילו קצת מיושן ובכל זאת הוציא ממנו את מה שיכל. אם היה מקבל בלדה אולי היה יכול להצליח יותר

trilliane

Well-known member
מנהל
את לא, אחרים כן... הוא הואשם בזיופים בלתי נגמרים בגמר

אבל הוא היה טיפונת נמוך לפרקים, לא משהו היסטרי. יש לו אי דיוק קל בתחילת הבית הראשון והשני, או ב-you לפני הפזמון השני, לדוגמה. אבל זה ממש ממש בקטנה. מרגישים שזה לא מדויק ב-100% אלא רק 97%. לי זה לא נורא צורם, רק אם מקשיבים וממש מחפשים בפינצטה, ואני בספק אם לרוב הצופים (שלא הכירו את השיר) זה אפילו צרם. סביר יותר להניח שהם לא זכרו את השיר כי הוא לא מהשירים שמשאירים חותם. זה היה איזה בחור חתיך בתחילת הערב, זמזם משהו חביב שעבר ליד האוזן ובזאת תם העניין מבחינתם. לא הקדישו לו יותר מדי חפירה או מחשבה.
&nbsp
גם בחלק של ה-Alive הוא בסדר גמור. קצת פחות פלצטי/צווחני בהתחלה, אבל לא מזויף. הקשבתי לביצוע הזה שוב ושוב (באוזניות) ואני לא מצליחה להבין את הביקורות הקוטלות. אין ספק, באופן ווקאלי הביצוע בגמר נשמע לחוץ יותר ומשוחרר פחות, והביצוע בחצי-הגמר היה טוב יותר, אבל זה ממש לא נורא ולא שמים וארץ ולא זיוף מההתחלה ועד הסוף וכו'. זה ביצוע בסדר גמור לשיר פופ חביב אך סתמי, נטול ייחוד.
&nbsp
הוא ידע ועדיין יודע לשיר, ההופעה הייתה בסדר גמור (למעט הבחירה התמוהה להלביש את הרקדנים כאילו יצאו מ"התפוז המכני"
) ושלחנו שיר סביר, שמתאים לתחרות, והוא עלה לגמר, ובסדר, לפעמים זה כל מה שמצליחים לגרד באותה שנה. לא הברקנו עם איזו יציאה מדהימה / מיוחדת / מקורית, למה בדיוק ציפינו? אין לי טענות לאף אחד, כולם עשו את מלאכתם, והיה בסדר גמור. אני לא נפלתי מהשיר, גם האירופאים לא... יש מי שחיבב יותר ויש מי שפחות, ויש גם שנים כאלה, לא קרה שום אסון. לא השפלנו או ביזינו את עצמנו.
&nbsp
לתחושתי גם בלדה לא הייתה עוזרת, לא לאימרי ולא לישראל. ישראל נוטה להצליח יותר עם שירים קצביים, מרימים. לא בטוחה שזה בכלל הסגנון שלו (למען האמת אין לי מושג מה הסגנון שלו, לא עקבתי אחריו לפני או אחרי) אבל כדי להגיע גבוה היא הייתה צריכה להיות בלדה מהממת במיוחד ולא עוד התבכיינות משתפכת (ע"ע "מילים"). באופן כללי עם בלדה קשה יותר להרים את הקהל אלא אם היא באמת מוצלחת במיוחד.

VIK האחד

New member
אכן, הפער בין הביצועים היה גדול מדי

אבל לפי מה שהבנתי (ואינני יכול לאשר אם מדובר בשמועה או עובדה), הוא היה חולה ולכן לא יכל לתת 100% בביצוע הגמר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני עדיין חושבת שלא היה כזה פער גדול כמו שעושים ממנו

הייתה הופעה מצוינת בחצי הגמר והופעה סבירה בגמר.

trilliane

Well-known member
מנהל
אז נכתב. אז? עיתונאי עוקצני שקטל זמרים בטור שלו עבור רייטינג

אינו איזה איש מקצוע מדופלם. זו בסה"כ הדעה שלו והוא צריך לייצר באז ורעש ולהישמע שנון. עיתונים מחזיקים כאלה בדיוק כפי שתוכניות ריאליטי מחזיקות שופטים קטלניים סטייל סיימון קאוול. גם בישראל לא חסרות "נשמות טובות" כאלה... (כולל כאלה שקוטלים ספורטאים ישראלים שקורעים את התחת יום יום ולא הצליחו מספיק בתחרות, או מפיצים עליהם שקרים מרושעים... יש אנשים שפשוט לא מסוגלים לפרגן ורק מחפשים איפה לקטול).
&nbsp
הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה, ההופעה של אימרי בגמר לא הייתה כ"כ רעה כפי שעושים ממנה (ואני אומרת את זה בשיא האובייקטיביות, לא באמת אכפת לי ממנו, לא מכירה אף שיר שלו, לא עקבתי אחריו לפני או אחרי, לא מתלהבת גם מהשיר הזה... אבל מבינה לא מעט במוזיקה בכלל ובשירה בפרט). אגב, גם ביוטיוב כמות ה-
די מתונה ולא שונה מהותית מזו שקיבלה הופעת חצי הגמר.
&nbsp
יש זמרים שזייפו לא פחות והגיעו גבוה יותר, אפילו זכיות. אבל על מי שהצליח כבר לא יורדים, קל לרדת על מי שלא, אף שאי-הצלחת השיר תלויה בעיקר בשיר, ועם השיר הזה אי אפשר היה להגיע גבוה. כל הכבוד לו שעלה לגמר ושייצג את ישראל בכבוד.

למעלה