אימצתי ציור:)

אימצתי ציור:) ../images/Emo150.gif

עקב הצטרפותי לפורום הבנתי שכל אחד מאמץ לו ציור אז אני בחרתי ב

HaMsTeR

New member
../images/Emo41.gifמנצלש"ת, היכנסו!../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

(סליחה, אבל ההודעה נשלחה פעמיים, אז לנצל"ש הודעה אחת מתוכן זה לא נורא
) אממ.. אז ככה: מחר ב17:00 אני טסה
לטורקיה
(ליד אנטליה, אם אתם מתעקשים על מיקום מדויק. והטיסה ב17:00, אני אצטרך לצאת מהבית בסביבות 13:30-13:00...
) ^_^ אני אחזור ביום ראשון בצהריים או אחה"צ.
אני יודעת שזה היה טיפשי מצידי לארגן את הגמד ענק דווקא בזמן שאני לא אהיה, אבל זה היה בטוח לגמרי רק אתמול, ולא חשבתי שאנחנו באמת נטוס בסוף
בכל מקרה, לילך תפתח את השרשורים היומיים במקומי, ואם יהיו לכם איזשהם שאלות ודברים בסגנון, אני מאמינה שתוכלו לשאול אותה. זאת לא טיסה ארוכה (בסביבות שעה וחצי
), אבל אני מאוד אשמח אם תכינו לי מכתבי טיסה ודברים מאגניבים כאלה, כי אפילו שהארי פוטר (החמישי, שעוד לא סיימתי, כמובן
) זה נראה כמו ספר טיסות נהדר, בטח לא יהיה לי כוח לקרוא כל הזמן... אם אתם מכינים לי, תשלחו לי לאימייל [email protected] (ותגידו ששלחתם, בבקשה
) או באייסיקיו 273926073. תודה רבה
ואני אהיה פה עד מחר.. אממ.. מתישהו..

Moreiro

New member
תהני!!!!! ../images/Emo121.gif

וכשתחזרי אני דורשת פירוט ע-נ-ק על כלללל המ שהיה!!

לשאול... אותי?../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

*גרועה בעניינים אירגוניים
* הממ, אם יש לכם שאלות בנוגע לגמדענק, אל תפנו אותן אלי, אני לא ארגנתי את המשחק... אני רק אפתח את השרשורים.

לעזאזל!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

יופי. הרסתי. הרסתי הכל. עכשיו כולם יודעים.
אני ממש מצטערת, אתי, זה לא היה בכוונה... אני שכחתי להחליף כינוי. אם את כועסת אני מבינה אותך. מצידי גם תצרחי עלי. אבל אני נשבעת שלא התכוונתי לגרום לך כזאת עוגמת נפש. יופי. הרסתי את כל המשחק. אני שונאת את עצמי. אני פשוט חתיכת חרא מגעיל. אני שונאת את עצמי כל כך.
אתי, אני שוב מצטערת, אני אבין אותך אם לא תרצי שאני אהיה הגמדה של יותר, עכשיו כשגיליתי את כל ההפתעה, כי אני כזאת דפוקה מסריחה.
אני חרא! אני מצטערת, שוב...

*קליאו*

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif../images/Emo105.gif

Hay.. זה רק משחק..
ואני בטוחה במלאנתלפים אחוזים שאתי רק תשמח, לא תכעס

Silver Fox

New member
היי,../images/Emo82.gif

בשבילי זה פשוט לא היה *רק* משחק. אני מאוד אוהבת את חברי הפורום ובעוד פחות משבועיים אני אחגוג פה שנה, וכמו שכבר כתבתי, זו הפעם הראשונה ששיחקתי ככה ושימחתי מישהו. וזה לא הלך לי.

HaMsTeR

New member
לילך!!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo118.gif

את לא עשית את זה בכוונה!!!!! אין לך מה להאשים את עצמך ולרדת על עצמך כל כך! את יודעת כמה גמדים חשפו את עצמם? אני לא מדברת על המשחק הזה, אני בעיקר מדברת על המשחק הקודם, בפורום הספר... ענבל עבדה שעות נוספות
את לא דפוקה מסריחה ולא כלום. למה שלאתי תיהיה בעיה שתגמדי אותה ככה? אוקיי, זה קצת פחות כייף, שההפתעה הרוסה, אבל עדיין יש מתנות חמודות והכל.. גם אורן ואני מגמדים אחד את השני ויודעים מי זה מי
וזה לא מפריע... זה עדיין נחמד
אל תדאגי

Silver Fox

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

זה פשוט היה, אנשים, התקף של הערכה עצמית נמוכה במיוחד...^_^ טוב נו, מצטערת, המנהלת מוזמנת למחוק את ההודעה שלי אם בא לה... זה פשוט נורא תיסכל אותי, שזו הפעם הראשונה שאני באמת מרגישה שאני עושה משהו ומשמחת מישהו אחר כמו כולם, והכל התפקשש. אין לי הרבה הזדמנויות לשחק ככה, ורציתי שהמשחק הראשון שלי ילך כמו שצריך.

*קליאו*

New member
אבל את לא צריכה להפסיק!../images/Emo140.gif../images/Emo105.gif

את יכולה לשמח מישהו כמו כולם גם אם היא יודעת מי הוא זה שמשמח אותה! בכל אחת משלוש הפעמים ששיחקתי בזה (לאו דווקא פה) תמיד התבלבלתי מלאנתלפים פעמים, וכולם ככה. יש פה לפחות חמישה אנשים שהתבלבלו בניקניימים שלהם.. זה בסיידר! באמת! וכמו שאמרתי- את לא צריכה להפסיק עכשיו.
(וכשאמרתי קודם שזה רק משחק, התכוונתי לזה שהיא לא תכעס או משהו.. זה לא כאילו רצחת את ה
שלה, סה"כ הגמדה המקסימה שלה התבלבלה בכינוי. זה לא מוריד מזה שאת גמדה נפלאה!
)

גוני.... ../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif

אני מניחה שאת מכתבי הטיסה את הולכת לאכול נכון? אז את רוצה בטעם תות או במבה? (במבה! במבה!*צהוב ושמנוני שולת!*) לא הבנת נכון? את כתבת שאת רוצה מכתבי טיסה כי לא יהיה לך כוח לקרוא כל הזמן...
בקיץ קיץ גוניש (
) תהני... טורקיה זאת ארץ שולתת (כמעט כמו פקיסטן
) ואת תהני שם.... לכי לך! תשתזפי! תשכחי מאיתנו! והכי חשוב תהני! הייתי כותבת לך מכתב טיסה אבל אין לי שמץ איך ><

Gizmo14

New member
היייהננייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif|קסם

ווהווווווו
^-^ תהני בטורקיה
ואל תשכחי את החולצה ה
ורודה
^-^

יש פה א' ויש פה ב'../images/Emo108.gif

דבר ראשון: זה רק אני או שחתולים וכבשים לאט לאט משתלטים על הפורום
תהני בטורקיה גונייייייייייייייי
|אזר, אזר| |איש עם שפם|

שניש

New member
עשי כעף חיייים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo56.gif

לגי לבריכות ושמעי "אזאר אזאר" כל היום
וח\רי עם המוווון חוויות

*קליאו*

New member
איוו ../images/Emo5.gif ../images/Emo105.gif

זה נוראא
(זה אפילו הוציא לאבא שלי טיפולשורש או משהו פעם Oo)

../images/Emo41.gifניצלושון../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo87.gif|יעל|

יש לי בלוג. האהא.
הייתי שמחה אם תקראו ותגיבו, אפילו שהוא לא מעניין במיוחד.

למעלה