הלוואי עליי
ק קרקר בגבינה New member 27/1/06 #33 אלוהים לא רציתי לנשק אותך!!!הבטחתי. אני הסברתי לך על ההתערבות ! אמרתי לסיון וטומי שאני אראה להם איך אני מנשקת מישהו כשאני שיכורה כי לא יצא להן לראות אבל לא מצאתי מישהו סביר מספיק אז באתי לספר לך תפסיק לחוש כוסית ואני לוקחת לך סיגריות גם כשאני לא שיכורה אתה ספק
אלוהים לא רציתי לנשק אותך!!!הבטחתי. אני הסברתי לך על ההתערבות ! אמרתי לסיון וטומי שאני אראה להם איך אני מנשקת מישהו כשאני שיכורה כי לא יצא להן לראות אבל לא מצאתי מישהו סביר מספיק אז באתי לספר לך תפסיק לחוש כוסית ואני לוקחת לך סיגריות גם כשאני לא שיכורה אתה ספק
פ פרקשון New member 27/1/06 #35 על ראש הגנב בוער הכובע............. אני לא אמרתי שאת רוצה להתנשק איתי אני אמרתי שאת מחפשת עם מי להתנשק אז יעל זה נכון?
על ראש הגנב בוער הכובע............. אני לא אמרתי שאת רוצה להתנשק איתי אני אמרתי שאת מחפשת עם מי להתנשק אז יעל זה נכון?
ק קרקר בגבינה New member 27/1/06 #37 אעאעאעעאאעאעה שוב זה??? יא ראש אתה לא זוכר שאמרת לי "אבל יעל אני לא יכול לנשק אותך" וכל מיני כאלה אעעאאעה!!1 על איזה ראש בוער הכובע? (ואגב, הכובע אצלי מואעאעאה!!!)
אעאעאעעאאעאעה שוב זה??? יא ראש אתה לא זוכר שאמרת לי "אבל יעל אני לא יכול לנשק אותך" וכל מיני כאלה אעעאאעה!!1 על איזה ראש בוער הכובע? (ואגב, הכובע אצלי מואעאעאה!!!)
פ פרקשון New member 29/1/06 #41 לאללאאאלאלאלא אל תשרפי לי אותוווווו חחח אמרתי לך את זה כי ככה זה נשמע לי באותם רגעים את אשמהההה
ש שירה סמרטוטים New member 24/1/06 #11 החתיך הזה מאומץ??../images/Emo79.gif הוא היה מאומץ לא? לפחות פעם.... טוובב אם הוא של מישו תגידו לי ואז אני רוצה ת'תילטן
החתיך הזה מאומץ??../images/Emo79.gif הוא היה מאומץ לא? לפחות פעם.... טוובב אם הוא של מישו תגידו לי ואז אני רוצה ת'תילטן