אימפריות נופלות...

MS6

New member
תקשיבי תינוקת..

את לא מכירה אותי ואני לא אותך, אז אל תגידי לי מה אני כן או מה אני לא.. אני מציע לך לתת כבוד, אחרי הכל זה לא בדיוק הפורום של התנועה שלך או משהו כזה ואת על תקן אורחת פה. ההתיישבויות ביש"ע בהחלט מסייעות לשמירת הבטחון על שאר שטחי ישראל, יש עדיין הרוגים- נכון. זה משום שאנו לא תקיפים מספיק ורבים מתושבי ישראל ממשיכים להאמין בצורה עיוורת ב"שלום".. מושג שהקשר בינו לבין המושג האמיתי של השלום הוא מקרי בהחלט, ועקב זאת ממשיכים להירצח ישראלים רבים. ברגע שההתיישבויות יפונו איזורים רבים בישראל יהפכו לשדרות של היום.. רק הפיגועים יהיו קשים יותר משום שערביי יש"ע יראו שזה אפשרי לגרום ליהודים לוותר על שטחים מפלסטין שלהם. אני מבין שאין לך מושג באמת מה זה בית"ר ולמה והידע שלך מתקרב לאפס בנוגע לעקרונות התנועה וערכיה. אבל בית"ר לא שינתה או מתכננת לשנות את האידיאולוגיה שלה וגם אם מחר יחליטו בימין הישראלי שקפריסין זה חלק מישראל בית"ר עדיין תאמין במדינה יהודית על שתי גדות הירדן.. האידיאולוגיה של בית"ר אינה אומרת "קחו כמה שאפשר" אנו מאמינים בזכותנו לשלוט בארץ אבותינו, ארץ שמשתרעת על שתי גדות הירדן.. אני מבין שקשה לך להבין עניין כזה.. אדם חסר אידיאולוגיה וערכים מתקשה לקבל תפיסת עולם של אדם ערכי שמוכן להקריב תמורת עקרונותיו. זה כמו שמחר אני אעביר לרוצח שיעור על זכויות אדם. הציונות שואבת את הצדק שבה מהתנ"ך.. תרצי או לא תרצי, הסיבה שאת היום נמצאת פה ולא בפולין או ברוסיה היא בגלל התנ"ך, אחרת היית חיה היום באמצע ג'ונגל באוגנדה. ואגב, אני לא יודע אם את יודעת, אבל בית"ר היא לא תנועה דתית. אני מבין שקשה לך להבין דברים בסיסיים, אני ינסה להיות מאוד ברור למענך.. אם היינו לשעבר לא היינו כותבים פה. אבל אני מפקד מעו"ז בבית שמש ועומר שכתב בשרשור הזה הוא משקד ושובל היא מפקדת מעו"ז בנתניה.. ככה שלצערך את תצטרכי לסבול אותנו עוד הרבה זמן.. אבל משהו אחד בטוח: אנחנו נשאר הרבה אחרי הקיבוצים שלכם. וכל יום שאני שומע על סגירת קיבוץ מבחינתי זה עוד מסמר בארון הקבורה של הציונות הסוציאליסטית.. ככה שמי שבאמת לשעבר.. בלי לשחק בכאילו או בלפקוד כפרים ערבים ולהגיד "וואו תראו אנחנו 4.1% מכל תנועות הנוער" זה השמאל הישראלי ובמיוחד התנועה שלך, השומר הצעיר..

למעלה